- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bizde dun sakalasirken esime tel geldi şaka yarim kaldı
ains cnm:)ay hadi bakalim ins sende hamilesindir Allah gonlundekini verir ins. banada simdi zaman gecmeyecek. beklemesi cok zormus
ne demek canım
inşallah müjdeli haberlerle gelirsin
sen bekle bi hafta daha gelmesse ozaman gene test yaptırinşallah bebişin senledir
benimde bat pazartesi :18::18: bakalım ne olcak :26:
evet canım sogan kurunden bahsediyorum...reglinin 7.gunu basliyon 14gun sabah aksam ac karina ilik iciyorsun...yapilisi orta boy yemeklik sogani agzi kapali bi kapta klorsuz bi suda biraz kaynatiyosun bir bardak iliyinca iciyosun her gun taze taze yapiosun...tesbi hiç bir dr kur onermiyo sogan kurunde osterojen almis oluyosun vucuda
Slm kizlar. Ben cumrtsi sogan kurune basladm cok faydasni gruyorm akintlrm basladi. Yanlz kaynams suyun icine sogani 4bolup atiosun agzinkapali 5dk kaynatiosn ilik iciosn her seferinde taze yapiosn. Ins bu sayede bebegimi kucama alirim.
Cnm yaa benim esim sogandan nefret ediyo yapsam kizmaz ama sabah gec gidiyor ve ac karnina sabahlari yapmam cok zor.ogleden sonrs ac karnina bide gce yatmadan once yapsam olurmu acaba ?
canim gunde bir kere yapanda var bi kez yap sende sorun olmaz bence
piknik tüpüne gerek kalmadığına çok sevindim. bide neler neler yazdın cuma günü kocişin seni unutmamış.. mutlu olun hep...
Slm cnm.sabah aksam mi iciyosun cnm ve ac karnina sartmi off:-(
ayyy kuzum demek hgd cekileli ikinci ayyy çok büyük umut oldun bana çok teşekkür ederim bebeğim sana yaa..benimde hsgden sonraki ikinci ayim biliyosun
Problem olsa doktor tedavi uygulardı bence soğan kürünü deneme keçiboynuzu pekmezine başla veya keçiboynuzunun öyle ye... Arkadaşımın hamile kaldıgı ay eşi 1 kilo keçiboynuzu yemiş mesela. Biz pekmezini içebiliyoruz eşim 3 kaşık ben 2 kaşık kafama göre öyle bi doz belirledim :)) bildiğimden değil bilen varsa banada söylesin yaniDD
sabah aksam iciliyo diye biliyorum canın ben eski topikteki midhat hep böyle yapmislardi hatirlarsanSlm cnm.sabah aksam mi iciyosun cnm ve ac karnina sartmi off:-(
Hayir cnm sbah icmiosun oglen ve aksam ymeklerinden 10dk once bi su bardgi ilik iciosun
mutlaka başla cnm her kadının yapması lazım bnce..temizler ne var ne yok..ibrahim saraçoğlunun bi videosu var yaz google çıkar izle cnm onu..seda sayanın programında anlatıyobu arada kızlar bende de iltihap var. soğan suyuna başlıyım diyorum ama midem hassas benim. acaba içebilir miyim? bide adet bitince mi başlanıyor?
cnm ben keçiboynuzu pekmezinden alıp içiridmö cam şişe 25 tlydi..2-3 günde keçiboynuzunu bölüp kaynatıp içirdim ama ona çok devam etmedimcanım keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun anlatır mısın?
Meryem suresini ben de okuyorum bakalım, Allah kabul etsin inşallah...
kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...
sabah aksam iciliyo diye biliyorum canın ben eski topikteki midhat hep böyle yapmislardi hatirlarsan
pekmez mantıklı. aslında akıntım oluyodu,çok önemli değil ama seni rahatsız ediyosa diyerek, bi merhem gibi bişi vermişti bunu kullan demişti. bikaç gün kullanmıştım. ama zaten korunmayı bırakınca akıntım da kalmadı enteresan bi şekilde. onun için acaba içerlerde biyerlerde var mıdır hala diye düşünüyorum onun için soğan kürü düşündüm.ben hem soğan kürü hem keçiboynuzu pekmezini yapayım bu ay bakalım nolcak:)
canim dr a gittin mi hic..yoksa kendin mi çektirmek istiyorsun.... Canim kiminin cooooooook ağrılı acili kanamali geciyormus anestezili cektirende cok inan bende korka korka gittim snestezili çektirmek istedim ama esim istemedi uykularim falan kaçtı korkudan...neyse gittik cektirdim uzrimi cikarip filmin cekilmesi 1dk bile surmedi rahime ilac verilirken coook hafif sinek isirigi kadar aci hissettim sonrasinda uç dört saat adet agrisi gibide agrim oldu o kadar kanamam da olmadi şükür ve ben devlette cektirdim düşün artık
icran ve cisemmmm küstüm sizeeeeeeene şakası ne olmadı cisemim yaa ben anlamadım bişi :44::44:
merhaba canim. Ben dun hasta oldum. Artik umutlar gelecek aya:) sanada haber vereyim dedim. Sende durumlar nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?