Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım hayırlı olsun dedim mi demedim mi inan hatırlayamadım okadar dalgınım ki bu aralar, ama inan can-ı gönülden mutlu oluyorum burda aldıgım her güzel haber için, aynı şekilde olumsuz şeyler içinde üzüntü duyuyorum. Rabbim hamileliğinin sonunu getirsin sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah... (Maşallah size)

ains cnm:)ay hadi bakalim ins sende hamilesindir Allah gonlundekini verir ins. banada simdi zaman gecmeyecek. beklemesi cok zormus

ne demek canım

inşallah müjdeli haberlerle gelirsin
sen bekle bi hafta daha gelmesse ozaman gene test yaptır inşallah bebişin senledir

benimde bat pazartesi :18::18: bakalım ne olcak :26:

Merhaba canim. Ben dun hasta oldum. Artik umutlar gelecek aya:) sanada haber vereyim dedim. Sende durumlar nasil??

Cnm yaa benim esim sogandan nefret ediyo yapsam kizmaz ama sabah gec gidiyor ve ac karnina sabahlari yapmam cok zor.ogleden sonrs ac karnina bide gce yatmadan once yapsam olurmu acaba ?

Slm kizlar. Ben cumrtsi sogan kurune basladm cok faydasni gruyorm akintlrm basladi. Yanlz kaynams suyun icine sogani 4bolup atiosun agzinkapali 5dk kaynatiosn ilik iciosn her seferinde taze yapiosn. Ins bu sayede bebegimi kucama alirim.

Slm kizlar. Ben cumrtsi sogan kurune basladm cok faydasni gruyorm akintlrm basladi. Yanlz kaynams suyun icine sogani 4bolup atiosun agzinkapali 5dk kaynatiosn ilik iciosn her seferinde taze yapiosn. Ins bu sayede bebegimi kucama alirim.

Slm cnm.sabah aksam mi iciyosun cnm ve ac karnina sartmi off:-(

Cnm yaa benim esim sogandan nefret ediyo yapsam kizmaz ama sabah gec gidiyor ve ac karnina sabahlari yapmam cok zor.ogleden sonrs ac karnina bide gce yatmadan once yapsam olurmu acaba ?

Cnm zaten oglen ve aksam yemeklerden 10dk once iciosun.hic koku yapmio inan zannettgmz gibi ktu dglms

piknik tüpüne gerek kalmadığına çok sevindim. bide neler neler yazdın cuma günü kocişin seni unutmamış.. mutlu olun hep...

evett adamın günahını aldım valla ya ama beklemiyordum ondan öyle birşey şaşırttı beni valla ama mutlu oldum çok allah herkesi mutlu etsin

Ayyy kızlarr bel ağrım sankim biraz daha arttııııı :18::18::18:

ayyy kuzum demek hgd cekileli ikinci ayyy çok büyük umut oldun bana çok teşekkür ederim bebeğim sana yaa..benimde hsgden sonraki ikinci ayim biliyosun

Canım hgs çektirmek zor mu bende istiyorum ama korkuyorum bi arkadaşım çok kötü anlattı bana doğrumu:18::18::18:

pekmez mantıklı. aslında akıntım oluyodu,çok önemli değil ama seni rahatsız ediyosa diyerek, bi merhem gibi bişi vermişti bunu kullan demişti. bikaç gün kullanmıştım. ama zaten korunmayı bırakınca akıntım da kalmadı enteresan bi şekilde. onun için acaba içerlerde biyerlerde var mıdır hala diye düşünüyorum onun için soğan kürü düşündüm.ben hem soğan kürü hem keçiboynuzu pekmezini yapayım bu ay bakalım nolcak:)

bu arada kızlar bende de iltihap var. soğan suyuna başlıyım diyorum ama midem hassas benim. acaba içebilir miyim? bide adet bitince mi başlanıyor?
mutlaka başla cnm her kadının yapması lazım bnce..temizler ne var ne yok..ibrahim saraçoğlunun bi videosu var yaz google çıkar izle cnm onu..seda sayanın programında anlatıyo
canım keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun anlatır mısın?
Meryem suresini ben de okuyorum bakalım, Allah kabul etsin inşallah...
cnm ben keçiboynuzu pekmezinden alıp içiridmö cam şişe 25 tlydi..2-3 günde keçiboynuzunu bölüp kaynatıp içirdim ama ona çok devam etmedim
kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...

canımmmm tebrikler tebriklerrr tebriklerrrr inşallah artar değerlerimiz bat nezamandı senin

Soğan kürü adet bitince yapılıyormuş galiba doğru mu ? Bi de adetten sonra hem sogan kürü hem bebek çalışması olur mu, tutunacak olan bebeğe engeli var mı ki, kürü yapıp diger ay mı çalışmak lazım yoksa aman ne karışık şeyler vala aklım bulandı iyice nekadan çok soru sordummmmm yaaa

canim dr a gittin mi hic..yoksa kendin mi çektirmek istiyorsun.... Canim kiminin cooooooook ağrılı acili kanamali geciyormus anestezili cektirende cok inan bende korka korka gittim snestezili çektirmek istedim ama esim istemedi uykularim falan kaçtı korkudan...neyse gittik cektirdim uzrimi cikarip filmin cekilmesi 1dk bile surmedi rahime ilac verilirken coook hafif sinek isirigi kadar aci hissettim sonrasinda uç dört saat adet agrisi gibide agrim oldu o kadar kanamam da olmadi şükür ve ben devlette cektirdim düşün artık

ne şakası ne olmadı cisemim yaa ben anlamadım bişi :44::44:
icran ve cisemmmm küstüm sizeeeeeee

merhaba canim. Ben dun hasta oldum. Artik umutlar gelecek aya:) sanada haber vereyim dedim. Sende durumlar nasil??

canımmm üzülme hayırlısı bölemiş.. Elbet bizimde zamanımız gelecek.. Bende bekliyorum henüz gelen giden yok ama umutlanmamaya çalışıyorum çünkü 1 gün şaşabiliyor benim :26: Ondan yarında gelemzse heycanın son demine vurucam..:18: Hoşş sanki şimdi az heycanlıyımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…