Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm hic bi skinti olmaz bnce sonucta faydali bse yumurtlklar icin. Bn hem kuru uyguluorm hemde 1gun calsma yapip birgun yapmiorm bole yapip hamile kalan cok

selam şekerler nasılsınız n var n yok kaç gündür uğrayamadım malum bayram temizliği bu arada listeye bakayım dedim ama kaldırılmış sanırım göremedim yeni hamişler var mı ? diye bakacaktım

Canım doktora 5-6 ay önce gittim çocuk düşünüyoruz dedim deneyin dedi yolladı işte 5. ayımız olacak bu ay bende bi sorun varsa boşuna beklemeyim herşeyşe baktırmak istiyorum açıkcası ama kararsız kaldım bu anlatılan korkulu şeylerden sonra ...Diğerlerinin niye öyle kötü oluyor acaba merak ettimm:26: Korkuttular beni de baya başka çektiren var mı kızlar yaa

Calismalara yeni basladigimiz icin pek uzulmedimde,insanda bi heyecan oluo iste ya hamileysem diye:) neyse bu ay kismet olmadi. Seni su anda cok iyi anliyorum. Seninki bu ay hayirlisiyla gelir ins bize guzel haberlerini verirsin:)

canim hormonlarina bakildi mi senin once esin bi sperm testi yaptirsin eger ondada sorun yoksa hsg cektirirsin...

Benim yumurtam oluyor çatlıyor esim de sorun yok on ay boele geçti sonra dedim ben hsg çektirmek istiyorum dr a dr gerk yok senin icin usg de gorunyo hersey dedi yok dedim cektircem cunku hersey normal olmuyo tuplerim kapali diye kendimi yer oldum cektirdim kurtuldum şimdi kafam rahat demekki zamani var diyorum

canım ben de 1,5 yıl önce çektirdim çok çok sancılı değil eğer adet sancısı çekiyorsan onun gibi biraz daha fazlası ama katlanılacak bişey 5-10 dk da olup bitiyor kendini kasmaz rahat bırakırsan daha kolay... ama doktorlar 1 yıl bekleyin diyorlar yani onlar da haklı 1 yıl içerisinde kendiliğinden olmazsa bu zahmetlere katlanırsın tabiii sen bilirsin erkenden baktırmak istersen çok zor ağrılı bir işlem değil

calismalara yeni basladigimiz icin pek uzulmedimde,insanda bi heyecan oluo iste ya hamileysem diye:) neyse bu ay kismet olmadi. Seni su anda cok iyi anliyorum. Seninki bu ay hayirlisiyla gelir ins bize guzel haberlerini verirsin:)

[sıze=3]ayyy canımm inşallahh yaaa.... Okadar istiyoruzkiii
Hayal ediyorumda kocişe sölediğimde ilk tepkilerini filann... Hayalini bile kurmak okadar heycanlandırıyoki beni anlatamamm
Hele şimdi olursa bayram üstü... Bayramda eşimin anneannesine gidicez köye kafa dinlemeye Birde hamile olurak gidersemmm Kocişimin mutluluğunu düşünemiyorum Her gidişimizde soruyolar bebiş yokmu daha diye.. Eşimde düşünmüoz dio şimdi sorduklarında benden önce atlar eminim karım hamile zaten diye [/sıze]

Kizlar suanda iciorm sogan kurunu hamis kalmak isteyenler geln bu kure berbr dvam edlm bn cok faydsni gruorum. Bide yeni hamisler varms cok svindm rabjim insallah bzede nasip eder

Bende sana dua ederim cnm. Rabbim gonlune gore verir ins. Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Sende herkese hayirli haberlerini verirsin ins cnm:)

Mikmikler hemen tutsa
seni hemen doğururdum
o minicik başını
omzuma alır uyurdum

uykun kaçmasın diye geceyi durdururdum
yanar ateşlerde yanar seni böyle ısıtırdım
yatağında hergece sana ninniler söylerdim
yanağına binkere öpücük kondururdummm

Son düzenleme:
kızlar selam, ayaklarda feci bir üşüme donuyorlar resmen ,karnımda şişkinlik çok feci hemde eteğim sıkıyor o derecede ,ve sol tarafımda ağrı var regle son 3 gün var sizce hamile olabilirmiyim,

Gunaydinn guzellerimmmmm... nasilsiniz bugun..???

Kizlar bisey sorcam yaa..
kremmm gibi akinti neden olur ki ??
ilk defa adeten once bu kadar beyaz bir akintim geldi.. bu arada adet 6gun kaldi..

Bende sana dua ederim cnm. Rabbim gonlune gore verir ins. Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Sende herkese hayirli haberlerini verirsin ins cnm:)

sağol canımmm Allah razı olsun

seninde iyi haberlerini alıcaz hayırlısıyla, bende senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…