Soğan kürü adet bitince yapılıyormuş galiba doğru mu ? Bi de adetten sonra hem sogan kürü hem bebek çalışması olur mu, tutunacak olan bebeğe engeli var mı ki, kürü yapıp diger ay mı çalışmak lazım yoksa aman ne karışık şeyler vala aklım bulandı iyice nekadan çok soru sordummmmm yaaa
yaa kuxum cisembin bi arkadasi adetinin son demlerini yasarken kocasiyla sakalasiyorlarmis sakalasirken sey olmus iste onu konusuoduk
adetin 7.gunu baslanip 14gun devam ediyosun kure canim çakışmaya devam edebilirsin hamile oldugunu ogrendigin anda birakacaksin yapmicaksin
canim dr a gittin mi hic..yoksa kendin mi çektirmek istiyorsun.... Canim kiminin cooooooook ağrılı acili kanamali geciyormus anestezili cektirende cok inan bende korka korka gittim snestezili çektirmek istedim ama esim istemedi uykularim falan kaçtı korkudan...neyse gittik cektirdim uzrimi cikarip filmin cekilmesi 1dk bile surmedi rahime ilac verilirken coook hafif sinek isirigi kadar aci hissettim sonrasinda uç dört saat adet agrisi gibide agrim oldu o kadar kanamam da olmadi şükür ve ben devlette cektirdim düşün artık
Calismalara yeni basladigimiz icin pek uzulmedimde,insanda bi heyecan oluo iste ya hamileysem diye:) neyse bu ay kismet olmadi. Seni su anda cok iyi anliyorum. Seninki bu ay hayirlisiyla gelir ins bize guzel haberlerini verirsin:)icran ve cisemmmm küstüm sizeeeeeee
canımmm üzülme hayırlısı bölemiş.. Elbet bizimde zamanımız gelecek.. Bende bekliyorum henüz gelen giden yok ama umutlanmamaya çalışıyorum çünkü 1 gün şaşabiliyor benim :26: Ondan yarında gelemzse heycanın son demine vurucam..:18: Hoşş sanki şimdi az heycanlıyımdaaa
canim hormonlarina bakildi mi senin once esin bi sperm testi yaptirsin eger ondada sorun yoksa hsg cektirirsin...
Canım doktora 5-6 ay önce gittim çocuk düşünüyoruz dedim deneyin dedi yolladı işte 5. ayımız olacak bu ay bende bi sorun varsa boşuna beklemeyim herşeyşe baktırmak istiyorum açıkcası ama kararsız kaldım bu anlatılan korkulu şeylerden sonra ...Diğerlerinin niye öyle kötü oluyor acaba merak ettimm:26: Korkuttular beni de baya başka çektiren var mı kızlar yaa
yaa kuxum cisembin bi arkadasi adetinin son demlerini yasarken kocasiyla sakalasiyorlarmis sakalasirken sey olmus iste onu konusuoduk
sey isteee
hg canijmmm kelam ve psisiko.hamisss
calismalara yeni basladigimiz icin pek uzulmedimde,insanda bi heyecan oluo iste ya hamileysem diye:) neyse bu ay kismet olmadi. Seni su anda cok iyi anliyorum. Seninki bu ay hayirlisiyla gelir ins bize guzel haberlerini verirsin:)
[sıze=3]ayyy canımm inşallahh yaaa.... Okadar istiyoruzkiii
Hayal ediyorumda kocişe sölediğimde ilk tepkilerini filann... Hayalini bile kurmak okadar heycanlandırıyoki beni anlatamamm
Hele şimdi olursa bayram üstü...Bayramda eşimin anneannesine gidicez köye kafa dinlemeye Birde hamile olurak gidersemmm Kocişimin mutluluğunu düşünemiyorum Her gidişimizde soruyolar bebiş yokmu daha diye.. Eşimde düşünmüoz dio şimdi sorduklarında benden önce atlar eminim karım hamile zaten diye [/sıze]
hg canijmmm kelam ve psisiko.hamisss
Bende sana dua ederim cnm. Rabbim gonlune gore verir ins. Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Sende herkese hayirli haberlerini verirsin ins cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?