Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim bende cektirdim agustos ayinda
Ayni hicranun dedigi gibi sinek isirigi bile degil
Bana doktorum soylemedi ben kafamdan gitsin diye cektirdim
Senin daha erken stres yapma
Ben 13.ayimdayim

kızlar selam, ayaklarda feci bir üşüme donuyorlar resmen ,karnımda şişkinlik çok feci hemde eteğim sıkıyor o derecede ,ve sol tarafımda ağrı var regle son 3 gün var sizce hamile olabilirmiyim,

Olabilir cnm. Ama adet gnun yaklstgi icnde bi sisknlk olblr ynede fzla umtlandrma sn kndni

Keskeee keskee
Allahim bizi duy nolurrr

Selam canim iyilik.bati bekliyom la beklemiyom arasi bi yerdeyim
Hamisler var evet liste olmadigi icin hatirlamak zok oluyo
Kelam bi de psipsiko hamile .birde neslihanbursa var
Baska atladigim varmi bilmjyorum

canım benim geçmiş olsun şuan nasılsın?
Gecmedi canim bas agrim kafami koparip atcam
Gamseee gecmis olsun canim
Dikkat et kendine
Kafay takmiyoz bosver negatif cikan testi
Napiyoruzz.onumuze bakiyoruzzz
Bu ay hic uzulmedjm negatife neden anlamadim alisiyorum heralde tsk ederim kuzum
kuşummmmmm geçmiş olsun muckkk
Tsk ederim bebegim mersi :))
geçmiş olsun canım. negatif test için de, hayırlısı buymuş demek. üzülmek yok, çalışmalara devam
Tsk ederim canımcım aynen üzülmek yok önümüzdeki maclara bakcaz artık:))
Evet gittjm bende hersey normal eşim gitcek adet olursam bakalım nasip artik gerisi
gamsem geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım bebeğim çok geçmiş olsun tekrardan.....hayde kızlar benim işler çoğaldı ofiste bi ayarlayım gelirim tekrardan öpürldünüz heminizde . . . .
Anca cevaplayabiliyoeum bitanm yaa
ay herkesler burda ne güzel. nasılsınız kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum. gamzem neyin var geçmişi okuyamadım? hicranımmm nasılsın yine enerjin tavan yapmış maşallah :)

Bebisim migrenim tuttu gecmiyo geceden beri tsk ederim :))

Gunaydinn guzellerimmmmm... nasilsiniz bugun..???

Kizlar bisey sorcam yaa..
kremmm gibi akinti neden olur ki ??
ilk defa adeten once bu kadar beyaz bir akintim geldi.. bu arada adet 6gun kaldi..

Selam canimm
Kizlar pek bi sessiz
Ad degisikligi yaramadi topige
Akinti sorunu yanitlayamicam cnm hic yasamadim adete yakin bende akinti olmuyo pek

kan değerim 425 çıkmış doktorun sekreteri aradı doktorum sonuç için gayet iyi demiş 1 hafta sonra randevu verdi keseye bakılacak. rabbime şükürler olsun inşallah en kısa zaman da sizlerin haberlerini alırız

Canim bnm tebrik ederim hamismissin Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins cook mutlu olun emi

Olabilir cnm. Ama adet gnun yaklstgi icnde bi sisknlk olblr ynede fzla umtlandrma sn kndni

haklısın canm yorumlarıda okuyunca burda ne bilim ilk defa bu kadar şişim bi görseniz felekat birde kabızlıkta var üstü üstüne herşey belkide üst üste geldi haklsınn

kızlar yarın kocamın oyunu çıkıyor gala gecesine gidicez. ne giysem sizce? elbise mi yoksa kot kazak gibi bişey mi. genelde tiyatroya giderken hep spor giyinirim de bu açılış gecesi. bide oyundan sonra bi mekana gidcekmişiz arkadaşlarıyla. hava soğudu ya elbise giymesem de dar bi kot, üstüne salaş bi kazak giysem nasıl olur. altına da belki topuklu

belirtin varmıydı canım bu kaçıncı denemenizdi öğrenebilir miyin ha bu arada çok tebrikler

Kan degerindw cok iyi cikmis
Insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin.
Ilk bebeginmi cnm ne kadar suredir deniyorsunuz

çok guzel çıkmış canım.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

kot,salaş kazak ve topuklu mantıklı

bu ne kadar güzel bir haber böyle maşallah allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah... amin...

Tebrik ederim arkadaşım çoook güzel bir sonuç. RABBİM tamamına erdersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…