Canlar ben çıkıyorum temizlik yapicam cok işim var çokoptum byee
Canlar ben çıkıyorum temizlik yapicam cok işim var çokoptum byee
Canım doktora 5-6 ay önce gittim çocuk düşünüyoruz dedim deneyin dedi yolladı işte 5. ayımız olacak bu ay bende bi sorun varsa boşuna beklemeyim herşeyşe baktırmak istiyorum açıkcası ama kararsız kaldım bu anlatılan korkulu şeylerden sonra ...Diğerlerinin niye öyle kötü oluyor acaba merak ettimm:26: Korkuttular beni de baya başka çektiren var mı kızlar yaa
kızlar selam, ayaklarda feci bir üşüme donuyorlar resmen ,karnımda şişkinlik çok feci hemde eteğim sıkıyor o derecede ,ve sol tarafımda ağrı var regle son 3 gün var sizce hamile olabilirmiyim,
Mikmikler hemen tutsa
seni hemen doğururdum
o minicik başını
omzuma alır uyurdum
uykun kaçmasın diye geceyi durdururdum
yanar ateşlerde yanar seni böyle ısıtırdım
yatağında hergece sana ninniler söylerdim
yanağına binkere öpücük kondururdummm
selam şekerler nasılsınız n var n yok kaç gündür uğrayamadım malum bayram temizliğibu arada listeye bakayım dedim ama kaldırılmış sanırım göremedim yeni hamişler var mı ? diye bakacaktım
Gecmedi canim bas agrim kafami koparip atcamcanım benim geçmiş olsun şuan nasılsın?
Bu ay hic uzulmedjm negatife neden anlamadim alisiyorum heralde tsk ederim kuzumGamseee gecmis olsun canim
Dikkat et kendine
Kafay takmiyoz bosver negatif cikan testi
Napiyoruzz.onumuze bakiyoruzzz
Tsk ederim bebegim mersi :))kuşummmmmm geçmiş olsun muckkk
Tsk ederim canımcım aynen üzülmek yok önümüzdeki maclara bakcaz artık:))geçmiş olsun canım. negatif test için de, hayırlısı buymuş demek. üzülmek yok, çalışmalara devam
Evet gittjm bende hersey normal eşim gitcek adet olursam bakalım nasip artik gerisidoktora göründün mü hiç bi nedeni var mı ben doktora gittim yumurtlama çatlama normal kist yok muş şükür ama olmuyo bu ay da eşim baktırıcak kendine keşke ilk o baktırsaydı kısmet işte herşey bakalım onda da bişey çıkmazsa tüplerim kalıyo geriyo
Anca cevaplayabiliyoeum bitanm yaagamsem geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım bebeğim çok geçmiş olsun tekrardan.....hayde kızlar benim işler çoğaldı ofiste bi ayarlayım gelirim tekrardan öpürldünüz heminizde . . . .
ay herkesler burda ne güzel. nasılsınız kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum. gamzem neyin var geçmişi okuyamadım? hicranımmm nasılsın yine enerjin tavan yapmış maşallah :)
Gunaydinn guzellerimmmmm... nasilsiniz bugun..???
Kizlar bisey sorcam yaa..
kremmm gibi akinti neden olur ki ??
ilk defa adeten once bu kadar beyaz bir akintim geldi.. bu arada adet 6gun kaldi..
Canim bnm tebrik ederim hamismissin Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins cook mutlu olun emi
Olabilir cnm. Ama adet gnun yaklstgi icnde bi sisknlk olblr ynede fzla umtlandrma sn kndni
kan değerim 425 çıkmış doktorun sekreteri aradı doktorum sonuç için gayet iyi demiş 1 hafta sonra randevu verdi keseye bakılacak. rabbime şükürler olsuninşallah en kısa zaman da sizlerin haberlerini alırız
kan değerim 425 çıkmış doktorun sekreteri aradı doktorum sonuç için gayet iyi demiş 1 hafta sonra randevu verdi keseye bakılacak. rabbime şükürler olsuninşallah en kısa zaman da sizlerin haberlerini alırız
kızlar yarın kocamın oyunu çıkıyor gala gecesine gidicez. ne giysem sizce? elbise mi yoksa kot kazak gibi bişey mi. genelde tiyatroya giderken hep spor giyinirim de bu açılış gecesi. bide oyundan sonra bi mekana gidcekmişiz arkadaşlarıyla. hava soğudu ya elbise giymesem de dar bi kot, üstüne salaş bi kazak giysem nasıl olur. altına da belki topuklu
Keskeee keskee
Allahim bizi duy nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?