Kan degerindw cok iyi cikmis
Insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin.
Ilk bebeginmi cnm ne kadar suredir deniyorsunuz
belirtin varmıydı canım bu kaçıncı denemenizdi öğrenebilir miyin ha bu arada çok tebrikler
kan değerim 425 çıkmış doktorun sekreteri aradı doktorum sonuç için gayet iyi demiş 1 hafta sonra randevu verdi keseye bakılacak. rabbime şükürler olsuninşallah en kısa zaman da sizlerin haberlerini alırız
kızlar yarın kocamın oyunu çıkıyor gala gecesine gidicez. ne giysem sizce? elbise mi yoksa kot kazak gibi bişey mi. genelde tiyatroya giderken hep spor giyinirim de bu açılış gecesi. bide oyundan sonra bi mekana gidcekmişiz arkadaşlarıyla. hava soğudu ya elbise giymesem de dar bi kot, üstüne salaş bi kazak giysem nasıl olur. altına da belki topuklu
kızlar yarın kocamın oyunu çıkıyor gala gecesine gidicez. ne giysem sizce? elbise mi yoksa kot kazak gibi bişey mi. genelde tiyatroya giderken hep spor giyinirim de bu açılış gecesi. bide oyundan sonra bi mekana gidcekmişiz arkadaşlarıyla. hava soğudu ya elbise giymesem de dar bi kot, üstüne salaş bi kazak giysem nasıl olur. altına da belki topuklu
çok teşekkür ederim kızlar 2 yıldır denedik şimdiye kısmetmiş. en büyük belirtim adete 3 gün kala su gibi pembe bi akıntım oldu ve huylandım hiç olmamıştı. onun dışında her ay gibi gögüzlerde hahaslık ve şişkinlik ve az mide bulantısı karında şişlik sanki adet olacakmışım gibi. başka da bişey yoktu şu an hala mide bulantısı var özellikle sabah uyandığımda
çok guzel çıkmış canım.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
bu ne kadar güzel bir haber böyle maşallahallah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah... amin...
Tebrik ederim arkadaşım çoook güzel bir sonuç. RABBİM tamamına erdersin.
canımmm tebrik edrim seniii..... kendime olmuş gibi sevindim valla benımde bu perşembe kontrolum varrr inşallah benımde degerler guzel cıkarrr....
çooookkk tebrik ederim canımmmrahat bi hamilelikkkk ve bi avazdada kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
çok teşekkür ederim kızlar 2 yıldır denedik şimdiye kısmetmiş. en büyük belirtim adete 3 gün kala su gibi pembe bi akıntım oldu ve huylandım hiç olmamıştı. onun dışında her ay gibi gögüzlerde hahaslık ve şişkinlik ve az mide bulantısı karında şişlik sanki adet olacakmışım gibi. başka da bişey yoktu şu an hala mide bulantısı var özellikle sabah uyandığımda
kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde sizler için çok dua ediyorum inşallah en kısa zaman da sizler de bu mutluluğu yaşarsınız inşallaaaaahhhhhhh amiinnnnn
Bekleyisinin mukafati olmus canim ne guzel
Benimde 13 ay oldu merak ediyorum hamisler ne kadar surede hamis oldular diye:))
kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde sizler için çok dua ediyorum inşallah en kısa zaman da sizler de bu mutluluğu yaşarsınız inşallaaaaahhhhhhh amiinnnnn
kan değerim 425 çıkmış doktorun sekreteri aradı doktorum sonuç için gayet iyi demiş 1 hafta sonra randevu verdi keseye bakılacak. rabbime şükürler olsuninşallah en kısa zaman da sizlerin haberlerini alırız
Mikmikler hemen tutsa
seni hemen doğururdum
o minicik başını
omzuma alır uyurdum
uykun kaçmasın diye geceyi durdururdum
yanar ateşlerde yanar seni böyle ısıtırdım
yatağında hergece sana ninniler söylerdim
yanağına binkere öpücük kondururdummm
:)))))))))))))))))))) kopardın beni ya
Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa
minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın
kızlarr wc ye gidioooommmmmm :18::18::18::18::18:
Canim bende cektirdim agustos ayinda
Ayni hicranun dedigi gibi sinek isirigi bile degil
Bana doktorum soylemedi ben kafamdan gitsin diye cektirdim
Senin daha erken stres yapma
Ben 13.ayimdayim
tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. (AMİN)
bende bugün ilk defa (4.ayımız çalışmada) ovu.testinde ikinci silik çizgiyi bu sabah gördüm
ayyy benden bişiler akıyooooosanırım adet oldummmmm
ay wc ye gitmeye korkuyorummmmm :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?