Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kan degerindw cok iyi cikmis
Insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin.
Ilk bebeginmi cnm ne kadar suredir deniyorsunuz

belirtin varmıydı canım bu kaçıncı denemenizdi öğrenebilir miyin ha bu arada çok tebrikler

çok teşekkür ederim kızlar 2 yıldır denedik şimdiye kısmetmiş. en büyük belirtim adete 3 gün kala su gibi pembe bi akıntım oldu ve huylandım hiç olmamıştı. onun dışında her ay gibi gögüzlerde hahaslık ve şişkinlik ve az mide bulantısı karında şişlik sanki adet olacakmışım gibi. başka da bişey yoktu şu an hala mide bulantısı var özellikle sabah uyandığımda

canımmm tebrik edrim seniii..... kendime olmuş gibi sevindim valla benımde bu perşembe kontrolum varrr inşallah benımde degerler guzel cıkarrr....

aynen canım.. ve mantar topukk

harikaaa :128: sade ama şıkkk

Kalin elbisen varsa o da olur cnm.altina az kalin bi corap ve topuklu giyebilirsin

çooookkk tebrik ederim canımmm rahat bi hamilelikkkk ve bi avazdada kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

çok guzel çıkmış canım.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

bu ne kadar güzel bir haber böyle maşallah allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah... amin...

Tebrik ederim arkadaşım çoook güzel bir sonuç. RABBİM tamamına erdersin.

canımmm tebrik edrim seniii..... kendime olmuş gibi sevindim valla benımde bu perşembe kontrolum varrr inşallah benımde degerler guzel cıkarrr....

çooookkk tebrik ederim canımmm rahat bi hamilelikkkk ve bi avazdada kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde sizler için çok dua ediyorum inşallah en kısa zaman da sizler de bu mutluluğu yaşarsınız inşallaaaaahhhhhhh amiinnnnn

ayyy benden bişiler akıyooooo sanırım adet oldummmmm

ay wc ye gitmeye korkuyorummmmm :18::18::18:

Bekleyisinin mukafati olmus canim ne guzel
Benimde 13 ay oldu merak ediyorum hamisler ne kadar surede hamis oldular diye:))

kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde sizler için çok dua ediyorum inşallah en kısa zaman da sizler de bu mutluluğu yaşarsınız inşallaaaaahhhhhhh amiinnnnn

aaammmmmiiinnnn canımmmm.. Senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahh

tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. (AMİN)
bende bugün ilk defa (4.ayımız çalışmada) ovu.testinde ikinci silik çizgiyi bu sabah gördüm

canımsın bana umut verdin valla bende 5 aydır deniyorum olmuyo hayırlı zamanı gelmemiş inanki oturup ağladım dün stres yapıyorm olmuyo diye çok sevindim canım ya mutluluğunu sonuna kadar yaşa bol bol dua et bebişin için..Allahım siz hamileleri korusun..

Bekleyisinin mukafati olmus canim ne guzel
Benimde 13 ay oldu merak ediyorum hamisler ne kadar surede hamis oldular diye:))

beklemek çok zor gülüm biliyorum allah bu beklemede sabır versin inşallah sonunda da bebişlerinize kavuştursun sizleri ben 2 yılın sonunda aldım müjdeyi inşallah kucağıma da alırım rabbim esirgesin

Aminnn canım.
Hamilelerin duası kabul olurmuş, İnşallah seninde duan kabul olur.

bugün ne güzel haberlerimiz var yineee

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok güzelmişşş Esraammm... hepimiz aynı şeyleri istiyoruz vallaa.......

:)))))))))))))))))))) kopardın beni ya

bebişim sen ne yaptın? geçmişe bakamadım fazla ama gittin mi doktora canım?

Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa

canım günaydın. hasta olmuşsun canım benim kıyamam sana..... Allah şifa versin. testleri de yapmışsın gene. hayırlısı canım benim

minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın

psipsikommmm hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm anne adaylarına amiiiinnnn

Canim bende cektirdim agustos ayinda
Ayni hicranun dedigi gibi sinek isirigi bile degil
Bana doktorum soylemedi ben kafamdan gitsin diye cektirdim
Senin daha erken stres yapma
Ben 13.ayimdayim

İyi sevindim bak içim rahatladı... Neyse bakim ya biraz daha bekleyim ozaman. Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallahhhhhhh

tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. (AMİN)
bende bugün ilk defa (4.ayımız çalışmada) ovu.testinde ikinci silik çizgiyi bu sabah gördüm

canım silik çizginin bi anlamı yok biliyosun dimi ikiside koyu olmalı çok çalışınn emiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…