Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı sabahlar kızlar, ben geldiiiiim ama gidiyorum bugün iş başlıyooooor,şimdi listeye eklemeler yapıyorum tekrar ediyorum lütfen listeye yazılacaklar özel msj da belirtin şimdiden teşekkür ederim,

bende durumlar soğan kürüne devam,bugün 6. günüm ayrıyeten fitil kullanıyorum aşırı iltehap vardıyaa,ama sökülüyo bu kür çok işe yarıyo gerçekten ekimde inş. hamileyiiiiiiiim deriz, şaka maka liste doldu taşıyo hamdolsun,başı çektik geliyo inşaallah hoolleeeeeyyy

kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dokunsan ağlayacak durumdayım yani... bir sebebi de yok yani... offfff... ((((((( boğuluyorum resmen... sabah sabah ne güzel açılış yaptım dimi??

kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dokunsan ağlayacak durumdayım yani... bir sebebi de yok yani... offfff... ((((((( boğuluyorum resmen... sabah sabah ne güzel açılış yaptım dimi??

Kıyamam sana yaa aslında bebek muhabbetinden uzaklasmamiz lazim dunde ben öyleydim bolbol hersyi bahane edip agladim:))

merhaba arkadaslar günaydın........hayırlı günlerimiz olsun inş........

günde 50 dk spor yapmak acaba sorun olur mu hamilelik için....bebiş calısmaları var malum....hamiş kalma durumunu azaltır mı bilen var mıu ?

Bende bunalimsayim kizlar ama burda anlatmak biraz rahatlatiyor
Bugun birde pazartesi olunca
Bebek fikri artik kafamda tuhaf bi hal aldi.sanki hic olmicakmis gibi.beynim pes etmis durumda

aaa doğru bak şöyle yapalım şimdi ekim ayı başlamadı daha başlayana kadar toplu hepimize dua edelim bat tarihi gelenlerin de bat o gün dualarını yapalım buna ne dersiniz?

kızlaaaarr ben gönüllü olarak hergün birinize Yasin suresi okurum evdeyim ve boşum. adet olmadığım sürece okuyabilirim. başka fikri olan varsa açığım :)

tamam o zaman ekim girince tek kişi değil de hergün bi kaç kişiye dua edelim tek tek bitmeyebilir adet tarihleri hep ekimin başları çünkü :) ben bugün başlıyorum madem hadi hayırlısı :))

yok canım tek tek vakit olmaz zaten,teşekkür ederim canım ALLAH kabul etsin inşaallah,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim bizim kurs başlasın hepimize dua isterim

canımm bende katılıcam ama hergün yasin için söz veremiyorum diğerlerini yapmaya calışacam inş dualarımla destek olcam..

DUA konulu mesajları sormuşsunuz tek tek toparlamaya çalıştım,katılacaklar bende varım derse bildirsin ALLAH kabul etsin canlarıııım

not:dua meselesini tekrar soran olursa bu mesajı kopyalarsınız

Kıyamam sana yaa aslında bebek muhabbetinden uzaklasmamiz lazim dunde ben öyleydim bolbol hersyi bahane edip agladim:))

aslında sebep bebek değil.. ama bu ay bu foruma fazla katılamayacğım galiba. baksana bir hamilelik haberi aldık forum bellirtilerle doldu taştı ki daha ekim ayına girmedik. bir de batlar yaklaştığında düşünemiyorum...

listeye eklendiniz,ben çıkıyorum kızlar bir ümitsizlik seziyorum sakkııııınnn şuanda hormonları psikolojiniz de etkiliyo küstürmeyin yumoşları,bir besmele çekin hatta çok sıkıldıysanız bir abdest alın bu halin üstünüzden kalkması için 2 reket namaz ve dua ne istiyorsanız dileyin ALLAH yardımcımız olsun inşaallah getirin inanın kuş gibi rahatlıyosunuz bir deneyin derim,hoşçakalııııııın

hamile haberimi ne cabuk canım hiç o belirtilere bakmayacam ben bu ay sadece cabam elimden ne gelir ben elimden geleni yapayımda tevekkül allahın ama belirtiye hiç bakmayacam mesla inicir kürü nasıl oluyo kuru incir mi yaş incir mi yiyoz cevap verecek arkadaşım varmı

Insan zamanla belirtilerw takilmamayi ogrwniyor.
Ilk aylarda bende oleydim
Artik bir sene olunca hicbisey aramiyorum.

asyak adlı arkadaş regli görürken hamile olduğunu öğrendi canım. aslında geçen ayın hamişi o ama bu topikteyken öğrendi. ben de belirti falan bakmayacağım inşallah ama burada zaman geçtikçe yazılacak yok terliyorum, yok çok üşüyorum, yok sol kasığımda batma var çekilme var vs. vs hamile miyim acaba??? bunları okurken de gerçekten kendinde belirti aramamayı başarabilecek misin??

geçen ay canım tüm belirtileri gördüm ben sonuç tırt cıktı

ben 2 aydır görüyorum :86: hesaplara göre 2,5 aylık hamile olmam lazım ay sinirden gülüyorum valla

ben de geçen ay yaşadım hem de hepsini ama aynen sonuç hüsran...Mens zamanım gelene kadar beta hcg yaptırsam pozitif çıksa da inanmıcam o derece yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…