mikmike her daim devam
kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dokunsan ağlayacak durumdayım yani... bir sebebi de yok yani... offfff...((((((( boğuluyorum resmen... sabah sabah ne güzel açılış yaptım dimi??
Kıyamam sana yaa aslında bebek muhabbetinden uzaklasmamiz lazim dunde ben öyleydim bolbol hersyi bahane edip agladim:))
aaa doğru bak şöyle yapalım şimdi ekim ayı başlamadı daha başlayana kadar toplu hepimize dua edelim bat tarihi gelenlerin de bat o gün dualarını yapalım buna ne dersiniz?
kesinlikle canım dediğin gibi hayatımızda bir şeyler eksikse işlerimiz yolunda gitmiyorsa Rabbimiz bizi duayla huzurunda görmek istiyor bizim dualarımızı duymak istiyor.kulun aczini ilan etmesi Rabbimizin en sevdiği şeydir. '' Bana dua edin duanıza karşılık vereyim '' diyor...ben artık sabah namazlarıma daha cok dikkat ediyorum dua ediyorum Rabbim c.c bana çevresinde sevilecek insanlara iyiliği dokunacak Sana hayırlı bir kul bana eşime vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip et diyorum.ve duamın sonunada şunu hep ekliyorum hayırsız evlat olacaksa hiç verme Rabbim c.c. diye...ben katılırım canımmm Rabbim herşeyin hayırlısı versin..
kızlaaaarr ben gönüllü olarak hergün birinize Yasin suresi okurum evdeyim ve boşum. adet olmadığım sürece okuyabilirim.başka fikri olan varsa açığım :)
O Zaman şöyle yapalım;
1- ekim ayı girene kadar burda ekim listemizde olan arkadaşlarımıza toplu dua ediyoruz hergün en az 1 yasin,ayetel kürsi,felak,nas,ihlas, inşirah sureleri, evde çalışmayanlar yusuf ve meryem suresini de ekleyebilir,okuyoruz
2- 1 ekimden itibaren listede ismi olan arkadaşlarımız adına okuyoruz,ben listeye de günü gelen arkadaşların durumuna dua kişisi diye ekleyeceğim, isimle dualarını edeceğiz inşaallah
Bismillahirrahmanirrahim başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun,bu mesajı bol bol paylaşalım şuanda olmayanlar bu plandan haberdar olsun
tamam o zaman ekim girince tek kişi değil de hergün bi kaç kişiye dua edelim tek tek bitmeyebilir adet tarihleri hep ekimin başları çünkü :) ben bugün başlıyorum madem hadi hayırlısı :))
yok canım tek tek vakit olmaz zaten,teşekkür ederim canım ALLAH kabul etsin inşaallah,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim bizim kurs başlasın hepimize dua isterim
canımm bende katılıcam ama hergün yasin için söz veremiyorum diğerlerini yapmaya calışacam inş dualarımla destek olcam..
Cok guzel dusunmussunuz kizlar.
Ben calisiyorum ama gece yattigimda her aksam bildigim sureleri okuyup dua ediyorum
Bazen Turkcesinden yasinde okuyorum.
Birbirimize ettigimiz dualarda cok makbule gecer
Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul eder insallah
Kıyamam sana yaa aslında bebek muhabbetinden uzaklasmamiz lazim dunde ben öyleydim bolbol hersyi bahane edip agladim:))
aslında sebep bebek değil.. ama bu ay bu foruma fazla katılamayacğım galiba. baksana bir hamilelik haberi aldık forum bellirtilerle doldu taştı ki daha ekim ayına girmedik. bir de batlar yaklaştığında düşünemiyorum...
aslında sebep bebek değil.. ama bu ay bu foruma fazla katılamayacğım galiba. baksana bir hamilelik haberi aldık forum bellirtilerle doldu taştı ki daha ekim ayına girmedik. bir de batlar yaklaştığında düşünemiyorum...
Canim benim gelmeyesice adet 13 ekim yazarmisin..
hamile haberimi ne cabuk canım hiç o belirtilere bakmayacam ben bu ay sadece cabam elimden ne gelir ben elimden geleni yapayımda tevekkül allahınama belirtiye hiç bakmayacam mesla inicir kürü nasıl oluyo kuru incir mi yaş incir mi yiyoz cevap verecek arkadaşım varmı
asyak adlı arkadaş regli görürken hamile olduğunu öğrendi canım. aslında geçen ayın hamişi o ama bu topikteyken öğrendi. ben de belirti falan bakmayacağım inşallah ama burada zaman geçtikçe yazılacak yok terliyorum, yok çok üşüyorum, yok sol kasığımda batma var çekilme var vs. vs hamile miyim acaba??? bunları okurken de gerçekten kendinde belirti aramamayı başarabilecek misin??
Insan zamanla belirtilerw takilmamayi ogrwniyor.
Ilk aylarda bende oleydim
Artik bir sene olunca hicbisey aramiyorum.
aynen bende bahane sıralıyorummmmm......kendimizi mi yıpratıyoruz napıyoruz acaba ?
geçen ay canım tüm belirtileri gördüm ben sonuç tırt cıktı
Aynen canim...ama cok takinti yapma bence rabbim niyetini biliyorr...
ben 2 aydır görüyorum :86: hesaplara göre 2,5 aylık hamile olmam lazımay sinirden gülüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?