Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tekrar slm kızlarr Dilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne bilen varmı???:44:

canım işler yoğunlaştı bakamadım bi süre kusura bakma geç oldu biraz:)
soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım diyenleri çok okudum ben bu forumlarda. onun için engel olduğunu pek sanmıyorum ben. adet başlangıcından itibaren 7. gün diye biliyorum ben. ve 15 gün içiyosun fazlası önerilmiyo. sonra da incir kürü diyolar:) ondan da mantık aynı kuru incirleri doğrayıp kaynatıyosun suyunu içiyosun.

İyi sevindim bak içim rahatladı... Neyse bakim ya biraz daha bekleyim ozaman. Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallahhhhhhh

canım hsg mi çektirdiniz nasıl çok ağrı oluyo mu ben bi yerde okudum adet sancısından daha kötü diyolar bilmiyom ama bende 4-5 ay sonra çektiricem sorun varsa boşuna uğraşmayalım dimi bi de fiyatlar ne kadar?

kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde sizler için çok dua ediyorum inşallah en kısa zaman da sizler de bu mutluluğu yaşarsınız inşallaaaaahhhhhhh amiinnnnn

Senide tebrik ederim canım benim. Ne güzel çok sevindim Rabbim sonunu getirsin, Sağlıkla sıhhatle inşallah

tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. (AMİN)
bende bugün ilk defa (4.ayımız çalışmada) ovu.testinde ikinci silik çizgiyi bu sabah gördüm
teşekkürler cnm inşallah çok beklemeden kavuşursun bebişine
canım strese sokme kendini daha erken inşallah olur 1 yıl normal bi süre gebelik için ki se daha 5 ay denemişsininş rabbim fazla bekletmez sabırlı ol ve olacağına inan

yumurtlama testi benim yaptığım.
daha önce yumurtlama testi yaptığımda tek çizgi çıkıyordu hep oyüzden 2.çizgi silik çıktı sevindim

tmm işte yumurtlama testinde ikinci çizginin koyu olması lazım zaten yazar kutunun içinde propektüsünde silik çizgi çünkü hep var bende yapıyorum ikinci çizgim 14.günde kopkoyuydu işte o günü kaçırmayacaksın

beklemek çok zor gülüm biliyorum allah bu beklemede sabır versin inşallah sonunda da bebişlerinize kavuştursun sizleri ben 2 yılın sonunda aldım müjdeyi inşallah kucağıma da alırım rabbim esirgesin
canım tedavi görmüşmüydün yoksa kendiliğinden 2 yıl sonramı geldi :26:

git bak canım inşallah akıntıdır sadece

benımde bat yarın ama bugunden agrılar basladı bende sureklı oldum mu dıye gıdıp gelıyorum wc ye hayırlısı inşallah...

Git bakalım ablam, İnşallah hiç birşey gelmez de Bu ay göbeğin dolar

kızlarrrr canlarrımmm çok sağolun desteğiniz için.. Walla sizlerde olmasanız napardım ben :26: iyiki varsınız sizleri çoookkk seviyorum..

baktım; şuan için gelen giden yok canlarım
ama çok umutlanmıcam çünkü 1 gün filan uynayabiliyo benim adetim :26:
sol kasığım az az ağrıyo, karnımda aç olmasına rahmen şişlik hissediyorum, ama belimde ağrıyoo öff bilmiyorum canlarım ama gene kendimi çok dinlemeye başladım sanırım

Hiç bilmiyorumki tatlım benim affedersiniz ama gerizekalı bi arakdaşım var anlatsam inanmazsınız şimdi öyle bir anlattı kiii şok olmuştum şimdi kızlar söyleyince içime su serpildi. Zaten internetten baktım hiç onun anlattıgı gibi bişey değildi. Beni niye korkutuyorsa artık Az önce kızlar sinek ısırıgı gibi bişey dedi çok kısa sürüyormuş zaten. Fiyatlarını sormadım cnm bilmiyorum devlet hastanelerinde almazlar herhalde özelde nasıl onu tahmin edemiyorum ama :26: Hakkımızda hayırlısı

ESRAAAAAAAA

Ne oldu? WC ye giderken haber veriyosun da dönüşünü niye yazmıyosunnnnn

ablacım sen naptın kırmızılar gelmedi dimi ? test yaptınmı bidaha :26:

aynı korku ve endişeleri inan bende yaşıyorum wc gitmekten korkar oldum en iyisi benim için test yapmak diye düşünüyorum inşallah arkadaş gelirde biran önce test yaparım bende

aynı korku ve endişeleri inan bende yaşıyorum wc gitmekten korkar oldum en iyisi benim için test yapmak diye düşünüyorum inşallah arkadaş gelirde biran önce test yaparım bende

inşallah çıkar canımmm inşallahhh
bende yarın gelmezse yarın akşam alıcam testi

canım tedavi görmüşmüydün yoksa kendiliğinden 2 yıl sonramı geldi :26:

canım ben 1 yıldan sonra tedaviye başladım bende yumurtlama tembelliği var 5 kez ilaçla yumurta takibi yaparak denedik olmadı sonrasında 1 aşılama oldum negatif 4 ay önce de eşim varikosel ameliyatı oldu spermlerde kalite sorunu varmış. ardından ilaç tedavisi oldu takviye olarak da keçiboynuzu kürü pekmezi ve ceviz incir tüketti kısmet bu aya rabbim nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…