- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kızlarr wc ye gidioooommmmmm :18::18::18::18::18:
canım silik çizginin bi anlamı yok biliyosun dimi ikiside koyu olmalı çok çalışınn emiiiiiii
Soğan kürü adet bitince yapılıyormuş galiba doğru mu ? Bi de adetten sonra hem sogan kürü hem bebek çalışması olur mu, tutunacak olan bebeğe engeli var mı ki, kürü yapıp diger ay mı çalışmak lazım yoksa aman ne karışık şeyler vala aklım bulandı iyice nekadan çok soru sordummmmm yaaa
İyi sevindim bak içim rahatladı... Neyse bakim ya biraz daha bekleyim ozaman. Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallahhhhhhh
kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde sizler için çok dua ediyorum inşallah en kısa zaman da sizler de bu mutluluğu yaşarsınız inşallaaaaahhhhhhh amiinnnnn
bugün ne güzel haberlerimiz var yineee
darısı sizlere inşallah kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duyarız inş.
canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım amin darısı sizel olsun.
teşekkürler cnm inşallah çok beklemeden kavuşursun bebişinetebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. (AMİN)
bende bugün ilk defa (4.ayımız çalışmada) ovu.testinde ikinci silik çizgiyi bu sabah gördüm
canım strese sokme kendini daha erken inşallah olur 1 yıl normal bi süre gebelik için ki se daha 5 ay denemişsininş rabbim fazla bekletmez sabırlı ol ve olacağına inancanımsın bana umut verdin valla bende 5 aydır deniyorum olmuyo hayırlı zamanı gelmemiş inanki oturup ağladım dün stres yapıyorm olmuyo diye çok sevindim canım ya mutluluğunu sonuna kadar yaşa bol bol dua et bebişin için..Allahım siz hamileleri korusun..
yumurtlama testi benim yaptığım.
daha önce yumurtlama testi yaptığımda tek çizgi çıkıyordu hep oyüzden 2.çizgi silik çıktı sevindim
canım tedavi görmüşmüydün yoksa kendiliğinden 2 yıl sonramı geldi :26:beklemek çok zor gülüm biliyorum allah bu beklemede sabır versin inşallah sonunda da bebişlerinize kavuştursun sizleri ben 2 yılın sonunda aldım müjdeyi inşallah kucağıma da alırım rabbim esirgesin
git bak canım inşallah akıntıdır sadece
benımde bat yarın ama bugunden agrılar basladı bende sureklı oldum mu dıye gıdıp gelıyorum wc ye hayırlısı inşallah...
Git bakalım ablam, İnşallah hiç birşey gelmez de Bu ay göbeğin dolar
tekrar slm kızlarr Dilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne bilen varmı???:44:
Senide tebrik ederim canım benim. Ne güzel çok sevindim Rabbim sonunu getirsin, Sağlıkla sıhhatle inşallah
canım hsg mi çektirdiniz nasıl çok ağrı oluyo mu ben bi yerde okudum adet sancısından daha kötü diyolar bilmiyom ama bende 4-5 ay sonra çektiricem sorun varsa boşuna uğraşmayalım dimi bi de fiyatlar ne kadar?
tşk canımBilmiyorum canım
teşekkürler canım amin inşallah. darısı sana olsun en kısa zamanda inşallah.
kızlarrrr canlarrımmm çok sağolun desteğiniz için.. Walla sizlerde olmasanız napardım ben :26: iyiki varsınız sizleri çoookkk seviyorum..
baktım; şuan için gelen giden yok canlarım
ama çok umutlanmıcam çünkü 1 gün filan uynayabiliyo benim adetim :26:
sol kasığım az az ağrıyo, karnımda aç olmasına rahmen şişlik hissediyorum, ama belimde ağrıyooöff bilmiyorum canlarım ama gene kendimi çok dinlemeye başladım sanırım
ESRAAAAAAAA
Ne oldu? WC ye giderken haber veriyosun da dönüşünü niye yazmıyosunnnnn
aynı korku ve endişeleri inan bende yaşıyorum wc gitmekten korkar oldum en iyisi benim için test yapmak diye düşünüyorum inşallah arkadaş gelirde biran önce test yaparım bende
canım tedavi görmüşmüydün yoksa kendiliğinden 2 yıl sonramı geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?