canım hsg mi çektirdiniz nasıl çok ağrı oluyo mu ben bi yerde okudum adet sancısından daha kötü diyolar bilmiyom ama bende 4-5 ay sonra çektiricem sorun varsa boşuna uğraşmayalım dimi bi de fiyatlar ne kadar?
tmm işte yumurtlama testinde ikinci çizginin koyu olması lazım zaten yazar kutunun içinde propektüsünde silik çizgi çünkü hep var bende yapıyorum ikinci çizgim 14.günde kopkoyuydu işte o günü kaçırmayacaksın
Ben cektirdim cnm.korkarak karar vermistim anlatilanlardan dolayi.agri vs. Olmadi bende
Findikzade radyomarda cektirdim agustos ayinda 380 tl ye
ablacım sen naptın kırmızılar gelmedi dimi ? test yaptınmı bidaha :26:
kimse bilmiyomuu Dilue Beta hCG <1000 bu nee yaaa
sağolasın canım evet dediğin çıktı. hap dua ediyorum buradaki tüm arkadaşlara inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin rabbim inşallah...
Rahim filmi canimne cektirdin ben bakmadım gecmişe merak etim ???
Rahim filmi canim
canım işler yoğunlaştı bakamadım bi süre kusura bakma geç oldu biraz:)
soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım diyenleri çok okudum ben bu forumlarda. onun için engel olduğunu pek sanmıyorum ben. adet başlangıcından itibaren 7. gün diye biliyorum ben. ve 15 gün içiyosun fazlası önerilmiyo. sonra da incir kürü diyolar:) ondan da mantık aynı kuru incirleri doğrayıp kaynatıyosun suyunu içiyosun.
kızlar kimse neden benim slmımı almıyo yaaaa
eğer zararı yoksa bende dneyebilirim ben hep bebişi etkiler diye düşündüğümden cesaret edememiştir. İnciri severim ama onunda suyunu içicem bu ay :)))
kızlar yarın kocamın oyunu çıkıyor gala gecesine gidicez. ne giysem sizce? elbise mi yoksa kot kazak gibi bişey mi. genelde tiyatroya giderken hep spor giyinirim de bu açılış gecesi. bide oyundan sonra bi mekana gidcekmişiz arkadaşlarıyla. hava soğudu ya elbise giymesem de dar bi kot, üstüne salaş bi kazak giysem nasıl olur. altına da belki topuklu
bugün ne güzel haberlerimiz var yineee
canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok güzelmişşş Esraammm... hepimiz aynı şeyleri istiyoruz vallaa.......
bebişim sen ne yaptın? geçmişe bakamadım fazla ama gittin mi doktora canım?
canım günaydın. hasta olmuşsun canım benim kıyamam sana..... Allah şifa versin. testleri de yapmışsın gene. hayırlısı canım benim
psipsikommmm hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm anne adaylarına amiiiinnnn
cicemmm
sakınnn sakın sogan kürüne başlama benim kistim vardı kistim kalmadı iyi güzel
ama bu defada 2 aydır adetim geciyoo((( sen bilin bide incir kürü kist yapıyomuş bnde kestim ((
Evet bebeğim hastalar oldum teşekkür ederim:)) yok kizt yeni test yapmadım yarindan sonra yaparım artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?