Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben cektirdim cnm.korkarak karar vermistim anlatilanlardan dolayi.agri vs. Olmadi bende
Findikzade radyomarda cektirdim agustos ayinda 380 tl ye

bende hep tek çıkıyordu silik olmasıda çatladı çatlayacak anlamına geliyormuş oyle okudum hep forumlarda.. şimdi koyu olmasını bekliyorum tabıkı ama tedbir için çalışmalara da ara vermiycem

ablacım sen naptın kırmızılar gelmedi dimi ? test yaptınmı bidaha :26:

Cumartesi test yaptım yine negatif.
Gelen giden yok bende .Az önce hastaneyi arayıp Çarşamba 16.10'a randevu aldım.

Kist mi oldu, eşimin tabiri ile ay mı atladım anladım.

hiç adet belirtim yok.

Akıntı ve mide bulantım var sadece

Sen WC sonucunu niye demiyosun bize

eğer zararı yoksa bende dneyebilirim ben hep bebişi etkiler diye düşündüğümden cesaret edememiştir. İnciri severim ama onunda suyunu içicem bu ay :)))

eğer zararı yoksa bende dneyebilirim ben hep bebişi etkiler diye düşündüğümden cesaret edememiştir. İnciri severim ama onunda suyunu içicem bu ay :)))

cicemmm
sakınnn sakın sogan kürüne başlama benim kistim vardı kistim kalmadı iyi güzel
ama bu defada 2 aydır adetim geciyoo ((( sen bilin bide incir kürü kist yapıyomuş bnde kestim ((

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar. kelaaaammm yanlış görmediysem hamilesinn. çokkkk sevindim Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin

Son düzenleme:

Evet bebeğim hastalar oldum teşekkür ederim:)) yok kizt yeni test yapmadım yarindan sonra yaparım artik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…