Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaa kafam karışıyor benim böyleeee

vlla bacım benim adetim tıkıt tıkırdı 2 aydır içtim 2. kürüde yaptım adetim düzeni bozuldu ben yapmıcamn sadece eşime keci boynuzu kürü veriyom bide adet olunca bal tarcın çörek otu yapcam yinede sen bilirsin bacım kistleri yok ediyo ama adet düzeni bozuyo

selam arkadaşlar gidip biraz uzandım geldim midem hat safhada bulanıyor psikolojik değil bu emimin kafam mal gibi.. söylenenleri bile anlamıyorum sanki size yazacağım cevapları not aldım o kdar yani eve nasıl gitcem arabayı nasıl sürcem bilmiyorum...

nefesal evet canım seninle aynı yerde çektirdik ama bana ilk ilacı saldığında sorun vardı sanırım ikinciye gönderiyorum dedi.. iki kere yolladı yani ama raporda bişey yazmıyordu... hsgyi çektirdim adet oldum sonra da şimdi hamileyim canlar... benim poliplerim olduğu için doktor istemişti, yerlerini görmek adına...
kelam tebrik ederim canım benim bata3 gün var daha değerim 29.91di sabah...
ayçiçeği teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza olsun...
neslihanbursa batım 10 ekim...
monbebe benimde krem gibi akıntım var canım... yumurtlamadan sonra hep devam etti aralıklarla... ve birden geliyor vajinamda sürekli ıslak..
loyalse canım geldimi testin ne yaptın
azap çiçeği inan o değerlerin ne olduğunu bilmiyorummm

kızlar

gecmiş olsun canım neyin var??? hayrdır inş

eğer zararı yoksa bende dneyebilirim ben hep bebişi etkiler diye düşündüğümden cesaret edememiştir. İnciri severim ama onunda suyunu içicem bu ay :)))

ben bugün başlıcam:)
ovulasyon testim de gelir bugün büyük ihtimal. dört bir yandan donanıcam bakalım nolcak:)
ablam, çocuklar, bayram tatiline gelcek bu cuma haftaya cumartesi gitçekler. tam da yum yum zamanlarım. artık arada derede çalışças bakalım:)

canım beta hcg 1000 den küçük demek oluyo bu. ne bu kan testi mi yaptırdın sen

ohhh ilaydam anlıyomuş şükür evt kan testi yaptırdım Dilue Beta hCG <1000 bide Beta HCG 0.24 bu ne bunlar bacımm biliyom hamilelik yok ama bu 1000 ne kafamı karışltrdı ((

canım beta hcg 1000 den küçük demek oluyo bu. ne bu kan testi mi yaptırdın sen

yalnız dilue demek bildiğim kadarıyla idrarın ya çok konsantre yada çok sarı olmasıydı tam hatırlamıyorum ama böbrekle alakalı bi durum. sen doktora niye göstermiyosun bu sonucu

gamzemm ilaydam hg kıslarrr nirdesiniz gııı bişi sordum kimse bilemedi siz bilin bari Dilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne ?? biliyomusunuz ki ((

günün geçtiyse değerin de 1000den küçükse maalesef hamile değilsin demek canım, testi yaptırdığın yerden bilgi vermediler mi

kızlaaar bende çıkışı bekleyemedim öğle molasında gittim kan verdim 4buçukta öğrenicemmm inşalllaaah artmıştır değerimmmm İNŞALLAH

canım ne olursa olsun gün aşırı çalış

Gecmis olsun cnm.insallah kolay atlatkrsin bulanti surecini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…