kız gamzee unuttun beni sankimher girdiğimde seni soruyorum hiç cevap yokk
yaaa kafam karışıyor benim böyleeee
Kot bencede mantıklı zaten hastasın elbiseyle usutursun
Canımcım unuturmuyum hic gecmis olsun dileklerine daha once cevap verdim kiyafet mevsuna cevap verecektim atlamisim sonradan ilave ettim bebeğim :) o sırada yazmissin sende
Hb canımcım hic bir fikrim yok ben hic gebelik icin kan vermedim jigamzemm ilaydam hg kıslarrr nirdesiniz gııı bişi sordum kimse bilemedi siz bilin bariDilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne ?? biliyomusunuz ki ((
selam arkadaşlar gidip biraz uzandım geldim midem hat safhada bulanıyor psikolojik değil bu emimin kafam mal gibi.. söylenenleri bile anlamıyorum sanki size yazacağım cevapları not aldım o kdar yani eve nasıl gitcem arabayı nasıl sürcem bilmiyorum...
nefesal evet canım seninle aynı yerde çektirdik ama bana ilk ilacı saldığında sorun vardı sanırım ikinciye gönderiyorum dedi.. iki kere yolladı yani ama raporda bişey yazmıyordu... hsgyi çektirdim adet oldum sonra da şimdi hamileyim canlar... benim poliplerim olduğu için doktor istemişti, yerlerini görmek adına...
kelam tebrik ederim canım benim bata3 gün var daha değerim 29.91di sabah...
ayçiçeği teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza olsun...
neslihanbursa batım 10 ekim...
monbebe benimde krem gibi akıntım var canım... yumurtlamadan sonra hep devam etti aralıklarla... ve birden geliyor vajinamda sürekli ıslak..
loyalse canım geldimi testin ne yaptın
azap çiçeği inan o değerlerin ne olduğunu bilmiyorummm
kızlar
gamzemm ilaydam hg kıslarrr nirdesiniz gııı bişi sordum kimse bilemedi siz bilin bariDilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne ?? biliyomusunuz ki ((
Hb canımcım hic bir fikrim yok ben hic gebelik icin kan vermedim ji
saol canım ya midem çok kötü birde karnımda biraz ağrı var uzanınca geçti ama çok şükür...gecmiş olsun canım neyin var??? hayrdır inş
eğer zararı yoksa bende dneyebilirim ben hep bebişi etkiler diye düşündüğümden cesaret edememiştir. İnciri severim ama onunda suyunu içicem bu ay :)))
canım beta hcg 1000 den küçük demek oluyo bu. ne bu kan testi mi yaptırdın sen
canım beta hcg 1000 den küçük demek oluyo bu. ne bu kan testi mi yaptırdın sen
gamzemm ilaydam hg kıslarrr nirdesiniz gııı bişi sordum kimse bilemedi siz bilin bariDilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne ?? biliyomusunuz ki ((
ben bugün başlıcam:)
ovulasyon testim de gelir bugün büyük ihtimal. dört bir yandan donanıcam bakalım nolcak:)
ablam, çocuklar, bayram tatiline gelcek bu cuma haftaya cumartesi gitçekler. tam da yum yum zamanlarım. artık arada derede çalışçasbakalım:)
selam arkadaşlar gidip biraz uzandım geldim midem hat safhada bulanıyor psikolojik değil bu emimin kafam mal gibi.. söylenenleri bile anlamıyorum sanki size yazacağım cevapları not aldım o kdar yani eve nasıl gitcem arabayı nasıl sürcem bilmiyorum...
nefesal evet canım seninle aynı yerde çektirdik ama bana ilk ilacı saldığında sorun vardı sanırım ikinciye gönderiyorum dedi.. iki kere yolladı yani ama raporda bişey yazmıyordu... hsgyi çektirdim adet oldum sonra da şimdi hamileyim canlar... benim poliplerim olduğu için doktor istemişti, yerlerini görmek adına...
kelam tebrik ederim canım benim bata3 gün var daha değerim 29.91di sabah...
ayçiçeği teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza olsun...
neslihanbursa batım 10 ekim...
monbebe benimde krem gibi akıntım var canım... yumurtlamadan sonra hep devam etti aralıklarla... ve birden geliyor vajinamda sürekli ıslak..
loyalse canım geldimi testin ne yaptın
azap çiçeği inan o değerlerin ne olduğunu bilmiyorummm
kızlar
kızlaaar bende çıkışı bekleyemedim öğle molasında gittim kan verdim 4buçukta öğrenicemmm inşalllaaah artmıştır değerimmmm İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?