- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
yalnız dilue demek bildiğim kadarıyla idrarın ya çok konsantre yada çok sarı olmasıydı tam hatırlamıyorum ama böbrekle alakalı bi durum. sen doktora niye göstermiyosun bu sonucu
kızlaaar bende çıkışı bekleyemedim öğle molasında gittim kan verdim 4buçukta öğrenicemmm inşalllaaah artmıştır değerimmmm İNŞALLAH
ohhh ilaydam anlıyomuş şükür evt kan testi yaptırdım Dilue Beta hCG <1000 bide Beta HCG 0.24 bu ne bunlar bacımm biliyom hamilelik yok ama bu 1000 ne kafamı karışltrdı((
canım ne olursa olsun gün aşırı çalış
selam arkadaşlar gidip biraz uzandım geldim midem hat safhada bulanıyor psikolojik değil bu emimin kafam mal gibi.. söylenenleri bile anlamıyorum sanki size yazacağım cevapları not aldım o kdar yani eve nasıl gitcem arabayı nasıl sürcem bilmiyorum...
nefesal evet canım seninle aynı yerde çektirdik ama bana ilk ilacı saldığında sorun vardı sanırım ikinciye gönderiyorum dedi.. iki kere yolladı yani ama raporda bişey yazmıyordu... hsgyi çektirdim adet oldum sonra da şimdi hamileyim canlar... benim poliplerim olduğu için doktor istemişti, yerlerini görmek adına...
kelam tebrik ederim canım benim bata3 gün var daha değerim 29.91di sabah...
ayçiçeği teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza olsun...
neslihanbursa batım 10 ekim...
monbebe benimde krem gibi akıntım var canım... yumurtlamadan sonra hep devam etti aralıklarla... ve birden geliyor vajinamda sürekli ıslak..
loyalse canım geldimi testin ne yaptın
azap çiçeği inan o değerlerin ne olduğunu bilmiyorummm
kızlar
yok canım iyi bi hst gidecem inş bu byrm gecsinde saol balımmmgünün geçtiyse değerin de 1000den küçükse maalesef hamile değilsin demek canım, testi yaptırdığın yerden bilgi vermediler mi
inş hersey gönlünce olur bacımmmmmkızlaaar bende çıkışı bekleyemedim öğle molasında gittim kan verdim 4buçukta öğrenicemmm inşalllaaah artmıştır değerimmmm İNŞALLAH
hg bacım hg evt çok hızlı artık okumadan pat diye giriyoz konuyacanlarım nasılsınız bakalım topik çok hızlı yetişemiyorummmmmm....:2::2::2:
mrb ha bacım hgmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım idrar çok yoğun olunca dilue ediyolar. yani seyreltip testi tekrar yapıyorlar. dilue o demek. ama kandaki hcg 0.24se malesef negatif
selam kızlarrrr nasılsınız??
psipiko gözünaydın canım, meleğini sağlıkla kucağına al banada dua et çalışmalara başladık yumoşlar yakındır. bu ay da olmazsa spoşları dövücem artık
canlarım nasılsınız bakalım topik çok hızlı yetişemiyorummmmmm....:2::2::2:
hayırlısı olsun neslihanım dilerim Rabbim dualarını kabul eder....:26::26:
Bwn inanıyorum yükseldiğine sende inan ve yüreğini ferah tut
Hg zeycanımmmmcanlarım nasılsınız bakalım topik çok hızlı yetişemiyorummmmmm....:2::2::2:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok canım iyi bi hst gidecem inş bu byrm gecsinde saol balımmm
inş hersey gönlünce olur bacımmmmm
hg bacım hg evt çok hızlı artık okumadan pat diye giriyoz konuya
mrb ha bacım hg
as hg bacımmm hadi inş RABBİM duysun seni inş
Iyiylik zeycanim sen nasilsinn
Calismalar nasil gidiyor bat yakinmi
canlarım nasılsınız bakalım topik çok hızlı yetişemiyorummmmmm....:2::2::2:
Hg zeycanımmmm
Hg toprağımmm
Hg canim evet bu ayda olmassa kasimsa yani bendr ilk kutusumu sonra kocisin kusunu kescem atcam bu ne yawselam kızlarrrr nasılsınız??
psipiko gözünaydın canım, meleğini sağlıkla kucağına al banada dua et çalışmalara başladık yumoşlar yakındır. bu ay da olmazsa spoşları dövücem artık
Hg canımbeni de ekleyin bir sonraki bat 21 ekim.
Bizde seniçok saolunnn canlarımmmmm inşallah seviyorum sizleriiii
Esram hgbennn geldimmmmmmm
hoş bulduk hemşerimmmnasılsın
teşekürler canım saol...nasılsınminişkom _???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?