Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yalnız dilue demek bildiğim kadarıyla idrarın ya çok konsantre yada çok sarı olmasıydı tam hatırlamıyorum ama böbrekle alakalı bi durum. sen doktora niye göstermiyosun bu sonucu

canım ben bu gün yaptırdım internetten ögrendim sonuçları gidip almadım hem burdaki hst hiç ii deil ilgilenmiyo bi adet olsam yen i gitim bi hast var oraya gidecemde uyuz adetim gelmedi ki (( delircem yaa gelmez gelmezz bayramda gelir bayrmdada kapalı (( hst

ohhh ilaydam anlıyomuş şükür evt kan testi yaptırdım Dilue Beta hCG <1000 bide Beta HCG 0.24 bu ne bunlar bacımm biliyom hamilelik yok ama bu 1000 ne kafamı karışltrdı ((

canım idrar çok yoğun olunca dilue ediyolar. yani seyreltip testi tekrar yapıyorlar. dilue o demek. ama kandaki hcg 0.24se malesef negatif

selam kızlarrrr nasılsınız??
psipiko gözünaydın canım, meleğini sağlıkla kucağına al banada dua et çalışmalara başladık yumoşlar yakındır. bu ay da olmazsa spoşları dövücem artık

bebegim benim yaa dikkat et...
benim boyle beyaz akintim ilk defa oldu. hayirlisi bakalim.. kasik agrilarimda var cok fenaa..

günün geçtiyse değerin de 1000den küçükse maalesef hamile değilsin demek canım, testi yaptırdığın yerden bilgi vermediler mi
yok canım iyi bi hst gidecem inş bu byrm gecsinde saol balımmm
kızlaaar bende çıkışı bekleyemedim öğle molasında gittim kan verdim 4buçukta öğrenicemmm inşalllaaah artmıştır değerimmmm İNŞALLAH
inş hersey gönlünce olur bacımmmmm
canlarım nasılsınız bakalım topik çok hızlı yetişemiyorummmmmm....:2::2::2:
hg bacım hg evt çok hızlı artık okumadan pat diye giriyoz konuya
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mrb ha bacım hg
canım idrar çok yoğun olunca dilue ediyolar. yani seyreltip testi tekrar yapıyorlar. dilue o demek. ama kandaki hcg 0.24se malesef negatif

as hg bacımmm hadi inş RABBİM duysun seni inş

kız sen alemdesin ne testibu ayol valla yakında bizde jinekolog olup çıkıcaz heee

Iyiylik zeycanim sen nasilsinn
Calismalar nasil gidiyor bat yakinmi

saol canım...bugün yum son günüm akşam da değerlendircez bakalım kısmet artık...bu ay yum günleri güzel geçti kocişkoda bende stressiz geçirdik....eşimi de kendimi de çok yormadım bakalım kısmetse Rabbim dilediye olur....

Hg canim evet bu ayda olmassa kasimsa yani bendr ilk kutusumu sonra kocisin kusunu kescem atcam bu ne yaw
beni de ekleyin bir sonraki bat 21 ekim.
Hg canım
çok saolunnn canlarımmmmm inşallah seviyorum sizleriiii
Bizde seni
bennn geldimmmmmmm
Esram hg
hoş bulduk hemşerimmm nasılsın

Topragim felakat ni bas ağrım var migrenim tuttu onun dışında superim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…