Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamzemm ilaydam hg kıslarrr nirdesiniz gııı bişi sordum kimse bilemedi siz bilin bari Dilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne ?? biliyomusunuz ki ((

canım bende test sonucumu bugün aldım beta hcg 34.20 hemşire çok yeni hamilesin dedi tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye yarın alıcam sonucu...seninde buna göre pozitif bence doktora göstermedinmi?

allah şifa versin toprağım çok yoğunluktan ağrımıştr başın iyiyim bende

Nasılsınızzzz cok giremiyor baya. Yoğunum malesef dün bile çalıştım sizi özledimmm ama. Kızmayın bana cok giremiyorum. Diye olurum canlar sizleri cokkkkkkkk seviyorummmmmmmm

canım bende test sonucumu bugün aldım beta hcg 34.20 hemşire çok yeni hamilesin dedi tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye yarın alıcam sonucu...seninde buna göre pozitif bence doktora göstermedinmi?

hayırlı olsun cnm inşallah yükselerek devam eder, ay bu ay çok bereketli geçiyor maşallahhhh maşallahhhh,

Kızlarr geçen gün rüyamda çocuk emziriyodum, bir göğsümde emziriyorum diğer göğsümde süt geliyodu..kafayı yedik rüyalarımıza giriyor artık

bat nezamandı cnm senin benm bata 6 gün varken 32 çıktı az önce yine kan verdim 4uçukta alıcam

yok canım negatif bu hamiş deilim ( senin ki yüksek bebiş geliyo inş

Nasılsınızzzz cok giremiyor baya. Yoğunum malesef dün bile çalıştım sizi özledimmm ama. Kızmayın bana cok giremiyorum. Diye olurum canlar sizleri cokkkkkkkk seviyorummmmmmmm

hg canım, valla ben çalışmadığım halde çok giremiyorum..amannn ev işi bitmiyoki temizlik yemek derken akşam oluyor..

Hadi bakalim ins. Tutar cnmm

bat nezamandı cnm senin benm bata 6 gün varken 32 çıktı az önce yine kan verdim 4uçukta alıcam

bat bugündü canım ama ben 2 gün önce cuma verdim kanı bugün aldım çok yeniymiş daha yarında iki katı yüksek çıkarsa sağlıklı gebelik dedi hemşire inşallah artar..seninde iyi baya sonucun artmıştır umarım yaz sonucu bende yazarım yarın alınca..

benm bata 6 gün varken 32 çıktı cnm şimdi 3 gün var..iş çıkışı gdip yaptırıcam sonuc akşam 9 gibi belli olur senin bat nezamanken bu değer

Benim bat 5 Ekim 1 gün kala 89.45 çıkmıştı canım yani cuma günü bugün tekrar çağırmıştı şimdi
Sonucu aldım 307.3 çıktı güzel yani inşallah seninkide iyi katlamıştır :)

ne şakası ne olmadı cisemim yaa ben anlamadım bişi :44::44:

canım bizim bir arkadaşın arkadaşı adetinin son demlerini yaşar iken kocasıyla oynaşırken cinsel ilişkiye girmişler bizde onun üzerinden espiri yaptık kızlarla anlayacan bu bebişim . .. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…