gamzemm ilaydam hg kıslarrr nirdesiniz gııı bişi sordum kimse bilemedi siz bilin bariDilue Beta hCG <1000 bunun anlamı ne ?? biliyomusunuz ki ((
Hg canim evet bu ayda olmassa kasimsa yani bendr ilk kutusumu sonra kocisin kusunu kescem atcam bu ne yaw
Hg canım
Bizde seni
Esram hg
Topragim felakat ni bas ağrım var migrenim tuttu onun dışında superim sen nasılsın
canım bende test sonucumu bugün aldım beta hcg 34.20 hemşire çok yeni hamilesin dedi tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye yarın alıcam sonucu...seninde buna göre pozitif bence doktora göstermedinmi?
hgggggggggggg hg bacımbennn geldimmmmmmm
he vlla öyle gebelik testi canım negatif ama saglık olsunkız sen alemdesin ne testibu ayol valla yakında bizde jinekolog olup çıkıcaz heee
teşekürler canım saol...nasılsınminişkom _???
canım bende test sonucumu bugün aldım beta hcg 34.20 hemşire çok yeni hamilesin dedi tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye yarın alıcam sonucu...seninde buna göre pozitif bence doktora göstermedinmi?
Nasılsınızzzz cok giremiyor baya. Yoğunum malesef dün bile çalıştımsizi özledimmm ama. Kızmayın bana cok giremiyorum. Diye olurum canlar sizleri cokkkkkkkk seviyorummmmmmmm
saol canım...bugün yum son günüm akşam da değerlendircez bakalım kısmet artık...bu ay yum günleri güzel geçti kocişkoda bende stressiz geçirdik....eşimi de kendimi de çok yormadım bakalım kısmetse Rabbim dilediye olur....
bat nezamandı cnm senin benm bata 6 gün varken 32 çıktı az önce yine kan verdim 4uçukta alıcam
hgggggggggggg hg bacım
he vlla öyle gebelik testi canım negatif ama saglık olsun
zeycannn cannn hg bacımmm
hb tatlışım nasılsın bakalım..
Hadi bakalim ins. Tutar cnmm
ben pek iyi deilim ama şükür ediyom işte sen naslsın canım
benm bata 6 gün varken 32 çıktı cnm şimdi 3 gün var..iş çıkışı gdip yaptırıcam sonuc akşam 9 gibi belli olur senin bat nezamanken bu değer
neden canım ya hayır olsun inşallah...__??
ne şakası ne olmadı cisemim yaa ben anlamadım bişi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?