- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
sağol bilgilendirme için kaçıncı ayında çektirdin sen acaba bende çektirsem mi bu ay 6 denememiz olacak kısmetseBen cektirdim cnm.korkarak karar vermistim anlatilanlardan dolayi.agri vs. Olmadi bende
Findikzade radyomarda cektirdim agustos ayinda 380 tl ye
Benim bat 5 Ekim 1 gün kala 89.45 çıkmıştı canım yani cuma günü bugün tekrar çağırmıştı şimdi
Sonucu aldım 307.3 çıktı güzel yani inşallah seninkide iyi katlamıştır :)
bugün ne güzel haberlerimiz var yineee
canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok güzelmişşş Esraammm... hepimiz aynı şeyleri istiyoruz vallaa.......
bebişim sen ne yaptın? geçmişe bakamadım fazla ama gittin mi doktora canım?
canım günaydın. hasta olmuşsun canım benim kıyamam sana..... Allah şifa versin. testleri de yapmışsın gene. hayırlısı canım benim
psipsikommmm hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm anne adaylarına amiiiinnnn
Tebrikler canım benim sag salim kucagina alırsın ins :)canım bende test sonucumu bugün aldım beta hcg 34.20 hemşire çok yeni hamilesin dedi tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye yarın alıcam sonucu...seninde buna göre pozitif bence doktora göstermedinmi?
Dnden beri ağrıyoallah şifa versin toprağım çok yoğunluktan ağrımıştr başın iyiyim bende
Benim bat 5 Ekim 1 gün kala 89.45 çıkmıştı canım yani cuma günü bugün tekrar çağırmıştı şimdi
testim negatif cıktı bide anlamadım bişi çıktı bayrmdan snra dr gidecem inş Beta HCG 0.24 Dilue Beta hCG <1000(( bunu pek anlamadım (
anladım canım üzme kendini Rabbim hayırlısını verir inşallah...:26:
saolasın canım darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah...
ayyy ne güzel haberler alıyoruz, seninkide hayırlı olsun bebeğini kucağına almayıda nasip etsin rabbimde dua etmeyi unutmayın sizin dualarınız kabul olur
Teşekkürler canım âmin inşallah hep dua ediyorum edecem isteyen herkeze Allahım nasip etsin:)
yok cnm henüz gitmedim doktora ama dün beta hcg baktırdım 614,5 çıktı. perşembe günü gitmeyi düşünüyorum doktora. sen napıyosun? yoktun 1-2 gündür
azap çiçeğim canımın içi tatlım benim yeter artık yedin bitirdin kendini bak hormonlarına yansıyacak üzülmen lütfen yapma üzülme bitanem kısmet değilmiş de bak bende regl oldum hemde 3 gün önceden napayım kendimi yesem bitirsem ne olacak gene sitresten gelecek ayda çocuğa kalamayacağım o yüzden kuzum benim çok üzme kendini bende üzülüyorum sen böyle yapınca ne olur yapma canımın içi . . . .
ya sorma benim işler karışık. sabah sözde hastaneye gittim randeavu almıştım. yanlış bölüme almışımaynı gün iki ayrı bölüme randevu alamıyormuşum. kan verdim. yarın gel al sonra duruma göre infertiliteye yönlendiricem dedi ama ben yarın izin alamam. hatta bu hafta birdaha izin alamam. kalktım geldim işe. burası da acayip yoğun. kafamı anca kaldırdım valla değerin gayet iyiymiş canım :129:sonuçta kimyasal gebelik olmasından korkuyordun ama bu değerle Allahın izniyle öyle bişey mümkün görünmüyor doktora da keseyi görmeye gidersin artık
ya sorma benim işler karışık. sabah sözde hastaneye gittim randeavu almıştım. yanlış bölüme almışımaynı gün iki ayrı bölüme randevu alamıyormuşum. kan verdim. yarın gel al sonra duruma göre infertiliteye yönlendiricem dedi ama ben yarın izin alamam. hatta bu hafta birdaha izin alamam. kalktım geldim işe. burası da acayip yoğun. kafamı anca kaldırdım valla değerin gayet iyiymiş canım :129:sonuçta kimyasal gebelik olmasından korkuyordun ama bu değerle Allahın izniyle öyle bişey mümkün görünmüyor doktora da keseyi görmeye gidersin artık
Ben 11.ayimda cektirdim.sabrettim belki olur diyeEsim testini yaptirmisti.bende hormon testi ve yumurta takibi yaptirmistimGeriye bi tek o kalmisti.onu da yaptim ki kafami rahatlatmak istedimEger esim ve sen diger testlerinizi yaptirfiysaniz biraz daha sabredip sonra cektirebilirsinKorkulacak bisey yok o yuzden rahat soyluyorum:))sağol bilgilendirme için kaçıncı ayında çektirdin sen acaba bende çektirsem mi bu ay 6 denememiz olacak kısmetse
bunda da vardır bir hayır canım benim . . . .
Bebisim 614 harika yaa süper cok sevindim ne güzel haberler aliyoruz bugün maşallahyok cnm henüz gitmedim doktora ama dün beta hcg baktırdım 614,5 çıktı. perşembe günü gitmeyi düşünüyorum doktora. sen napıyosun? yoktun 1-2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?