Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben cektirdim cnm.korkarak karar vermistim anlatilanlardan dolayi.agri vs. Olmadi bende
Findikzade radyomarda cektirdim agustos ayinda 380 tl ye
sağol bilgilendirme için kaçıncı ayında çektirdin sen acaba bende çektirsem mi bu ay 6 denememiz olacak kısmetse

Benim bat 5 Ekim 1 gün kala 89.45 çıkmıştı canım yani cuma günü bugün tekrar çağırmıştı şimdi
Sonucu aldım 307.3 çıktı güzel yani inşallah seninkide iyi katlamıştır :)

ayyy ne güzel haberler alıyoruz, seninkide hayırlı olsun bebeğini kucağına almayıda nasip etsin rabbimde dua etmeyi unutmayın sizin dualarınız kabul olur

yok cnm henüz gitmedim doktora ama dün beta hcg baktırdım 614,5 çıktı. perşembe günü gitmeyi düşünüyorum doktora. sen napıyosun? yoktun 1-2 gündür

canım bende test sonucumu bugün aldım beta hcg 34.20 hemşire çok yeni hamilesin dedi tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye yarın alıcam sonucu...seninde buna göre pozitif bence doktora göstermedinmi?
Tebrikler canım benim sag salim kucagina alırsın ins :)
allah şifa versin toprağım çok yoğunluktan ağrımıştr başın iyiyim bende
Dnden beri ağrıyo (
Benim bat 5 Ekim 1 gün kala 89.45 çıkmıştı canım yani cuma günü bugün tekrar çağırmıştı şimdi

Ooo süper yükselmiş oh harika canım benim

maşallah canım çok güzel yükselmiş.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

ayyy ne güzel haberler alıyoruz, seninkide hayırlı olsun bebeğini kucağına almayıda nasip etsin rabbimde dua etmeyi unutmayın sizin dualarınız kabul olur

Teşekkürler canım âmin inşallah hep dua ediyorum edecem isteyen herkeze Allahım nasip etsin:)

azap çiçeğim canımın içi tatlım benim yeter artık yedin bitirdin kendini bak hormonlarına yansıyacak üzülmen lütfen yapma üzülme bitanem kısmet değilmiş de bak bende regl oldum hemde 3 gün önceden napayım kendimi yesem bitirsem ne olacak gene sitresten gelecek ayda çocuğa kalamayacağım o yüzden kuzum benim çok üzme kendini bende üzülüyorum sen böyle yapınca ne olur yapma canımın içi . . . .

yok cnm henüz gitmedim doktora ama dün beta hcg baktırdım 614,5 çıktı. perşembe günü gitmeyi düşünüyorum doktora. sen napıyosun? yoktun 1-2 gündür

ya sorma benim işler karışık. sabah sözde hastaneye gittim randeavu almıştım. yanlış bölüme almışım aynı gün iki ayrı bölüme randevu alamıyormuşum. kan verdim. yarın gel al sonra duruma göre infertiliteye yönlendiricem dedi ama ben yarın izin alamam. hatta bu hafta birdaha izin alamam. kalktım geldim işe. burası da acayip yoğun. kafamı anca kaldırdım valla değerin gayet iyiymiş canım :129:sonuçta kimyasal gebelik olmasından korkuyordun ama bu değerle Allahın izniyle öyle bişey mümkün görünmüyor doktora da keseyi görmeye gidersin artık

tm haklısın bacım k.bakmayın sizinde başınızı agrıtım ne olur hakınızı helal edin tmm artık morel bozmak yokk

bunda da vardır bir hayır canım benim . . . .

Hormon testi icinmi randevu aldın bitanem sen

sağol bilgilendirme için kaçıncı ayında çektirdin sen acaba bende çektirsem mi bu ay 6 denememiz olacak kısmetse
Ben 11.ayimda cektirdim.sabrettim belki olur diyeEsim testini yaptirmisti.bende hormon testi ve yumurta takibi yaptirmistimGeriye bi tek o kalmisti.onu da yaptim ki kafami rahatlatmak istedimEger esim ve sen diger testlerinizi yaptirfiysaniz biraz daha sabredip sonra cektirebilirsinKorkulacak bisey yok o yuzden rahat soyluyorum:))

KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…