ya sorma benim işler karışık. sabah sözde hastaneye gittim randeavu almıştım. yanlış bölüme almışımaynı gün iki ayrı bölüme randevu alamıyormuşum. kan verdim. yarın gel al sonra duruma göre infertiliteye yönlendiricem dedi ama ben yarın izin alamam. hatta bu hafta birdaha izin alamam. kalktım geldim işe. burası da acayip yoğun. kafamı anca kaldırdım valla değerin gayet iyiymiş canım :129:sonuçta kimyasal gebelik olmasından korkuyordun ama bu değerle Allahın izniyle öyle bişey mümkün görünmüyor doktora da keseyi görmeye gidersin artık
tm haklısın bacım k.bakmayın sizinde başınızı agrıtım ne olur hakınızı helal edin tmm artık morel bozmak yokk
Hormon testi icinmi randevu aldın bitanem sen
valla ben de kendimi öyle teselli ediyorum ama daha baştan bu kadar zorluyorsa bir sorun çıktığında düşünemiyorum yani ne yaparımhiç sevmiyorum dotordu hastaneydi hiçççç
ya sorma benim işler karışık. sabah sözde hastaneye gittim randeavu almıştım. yanlış bölüme almışımaynı gün iki ayrı bölüme randevu alamıyormuşum. kan verdim. yarın gel al sonra duruma göre infertiliteye yönlendiricem dedi ama ben yarın izin alamam. hatta bu hafta birdaha izin alamam. kalktım geldim işe. burası da acayip yoğun. kafamı anca kaldırdım valla değerin gayet iyiymiş canım :129:sonuçta kimyasal gebelik olmasından korkuyordun ama bu değerle Allahın izniyle öyle bişey mümkün görünmüyor doktora da keseyi görmeye gidersin artık
Ya kızlar yatıyorum bir yandan da okuyorum bata 6 gün kala sonuçları benden çok yüksek olanlar var benimki 29.91 bata 3 gün var az mı sizce bu değer kafama takıldı dilketin erken saate randevu alsanda öyle gitsen tatlım doktor yokmuymuş erken??
KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..
yok canım estafurullah ne baş ağrıtması sadece sen üzülmeyesin diye dedim ben hakkım yoktur sende ama genede varsada ne kadar hakkım helali hoş olsun canımın içi . . . .biliyosun sitres sinir herşeye engel üzme o tatlı canını bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa bir sonraki ay unutmayalım bizim en büyük silahlarımız önce duamız sonra sabrımız tamam bitanem anlaştık o zaman daha üzülmek yokkkkkk
Ya kızlar yatıyorum bir yandan da okuyorum bata 6 gün kala sonuçları benden çok yüksek olanlar var benimki 29.91 bata 3 gün var az mı sizce bu değer kafama takıldı dilketin erken saate randevu alsanda öyle gitsen tatlım doktor yokmuymuş erken??
hakikaten çok yoğunmuşsun cnm ya...inşallah doktora gerek kalmadan gelir senin bebiş de. ayy ne bileyim değer iyi gibi ama deneyimsizim ya yine de panikliyo insan. perşembe gidecem doktora ama keseyi göremem belki de, bayramdan sonraya kalabilir.
Tamam canım birazdan bakarım ben çok halsizim çok midem bulanıyor başım bir garip karnımda ağrıyor değeri de düşük görünce panik oldumkızacam ama haaa cnm...şimdi de buna mı takıldın? rahat ol bakim. yumurtlama gününü biliyosan ona göre bak tabloya. ben de okudum bazı kızların değerlerini benden yüksekti noluyo falan oldum ama yumurtlama günü tablosuna (bak min-max hcg değerlerini yazıyo) bakınca normal değer olduğunu gördüm.
iş iş iş çalışıyoruz sen napıosunbayanlar mrb tekrardan işler bitti bende geldim naparsınız bakalım
Bebisim 614 harika yaa süper cok sevindim ne güzel haberler aliyoruz bugün maşallah
ayy ne güzel morel veriyosunuz iyi geldi cok tşk kıslarr inş bebegim inş RABBİM duysun sesimizi bidaki ay bizimde göbüşlerimiz doılar inş
al benden de o kadar bende hiç sevmem hastaneyi kapsayan her şeyi çünkü yorucu sitres verici can sıkıcı şeyler bunlar yauuüüüüüüüüüüüffffffffffffffffff
selam dilketincim.oncelillkle foton cok hos masallah
hormon testi icin verdin sanirim adetinin kacinci gunundesin
erken almıştım canım benim. hatta 3.kişiydim yaniama aynı güne başka bölüme gidemiyormuşum. yönlendirmedi adam. nasıl bir uygulamaysa anlamadım ben. senin değerin hakkında doktorun ne diyor canım? geç döllenmeden dolayı olabilir mi?????
iş iş iş çalışıyoruz sen napıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?