Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kızlar yatıyorum bir yandan da okuyorum bata 6 gün kala sonuçları benden çok yüksek olanlar var benimki 29.91 bata 3 gün var az mı sizce bu değer kafama takıldı dilketin erken saate randevu alsanda öyle gitsen tatlım doktor yokmuymuş erken??

hakikaten çok yoğunmuşsun cnm ya...inşallah doktora gerek kalmadan gelir senin bebiş de. ayy ne bileyim değer iyi gibi ama deneyimsizim ya yine de panikliyo insan. perşembe gidecem doktora ama keseyi göremem belki de, bayramdan sonraya kalabilir.

tm haklısın bacım k.bakmayın sizinde başınızı agrıtım ne olur hakınızı helal edin tmm artık morel bozmak yokk

yok canım estafurullah ne baş ağrıtması sadece sen üzülmeyesin diye dedim ben hakkım yoktur sende ama genede varsada ne kadar hakkım helali hoş olsun canımın içi . . . .biliyosun sitres sinir herşeye engel üzme o tatlı canını bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa bir sonraki ay unutmayalım bizim en büyük silahlarımız önce duamız sonra sabrımız tamam bitanem anlaştık o zaman daha üzülmek yokkkkkk

Hormon testi icinmi randevu aldın bitanem sen

jinekolojiye randevu almıştım canım ben. adetimin 4.günüydü bugün alttan kontrol yapar diye gittim. adam infertilite bakıyor dedi bana off ya... sadece kan testi yaptım. bir de sizin daha bir yıl olmamış gerek yok falan dedi. 1 yıl olmadı ama yaş 30 oldu yani

valla ben de kendimi öyle teselli ediyorum ama daha baştan bu kadar zorluyorsa bir sorun çıktığında düşünemiyorum yani ne yaparım hiç sevmiyorum dotordu hastaneydi hiçççç

al benden de o kadar bende hiç sevmem hastaneyi kapsayan her şeyi çünkü yorucu sitres verici can sıkıcı şeyler bunlar yauuüüüüüüüüüüüffffffffffffffffff

selam dilketincim.oncelillkle foton cok hos masallah
hormon testi icin verdin sanirim adetinin kacinci gunundesin

kızacam ama haaa cnm...şimdi de buna mı takıldın? rahat ol bakim. yumurtlama gününü biliyosan ona göre bak tabloya. ben de okudum bazı kızların değerlerini benden yüksekti noluyo falan oldum ama yumurtlama günü tablosuna (bak min-max hcg değerlerini yazıyo) bakınca normal değer olduğunu gördüm.

KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..

canım ben görmedim yazını kusura bakma. şuan kafam allak bullak güzel bir fikir düşünücem bulur bulmaz yazarım canım

Güzel arkadaşlarım benim adet döngüme göre yumurtlama günümün dün olması gerekiyordu yani 6sında ve ben 4ünden beri ovulasyon testi yapıyorum ama hep tek mor çizgi çıkıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum diyorum yoksa daha yumurtlama günüm değil mi anlamadım. Adet tarihim hiç şaşmaz düzenlidir ve 20sinde olmam gerekiyor. 13 gün kaldı hala mı yumurtam oluşmadı benim (((((( Sizce???

ayy ne güzel morel veriyosunuz iyi geldi cok tşk kıslarr inş bebegim inş RABBİM duysun sesimizi bidaki ay bizimde göbüşlerimiz doılar inş

erken almıştım canım benim. hatta 3.kişiydim yani ama aynı güne başka bölüme gidemiyormuşum. yönlendirmedi adam. nasıl bir uygulamaysa anlamadım ben. senin değerin hakkında doktorun ne diyor canım? geç döllenmeden dolayı olabilir mi?????

cnm gebeliklerimiz daha çok yeni oyüzden az çıkıyor bende senin gibi kurtlandım bugün tekrar kan verdim 4buçukta alıcam bakalım yükselmişmi ama aslında stres yaparak kendimize zarar veriyoruz

şaka mısın?? değerin maşallah çok iyi canım benim olsun bebeğin ve sen sağlıklı olun da varsın bayramdan sonra gör

Tamam canım birazdan bakarım ben çok halsizim çok midem bulanıyor başım bir garip karnımda ağrıyor değeri de düşük görünce panik oldum

Bebisim 614 harika yaa süper cok sevindim ne güzel haberler aliyoruz bugün maşallah

Gamzecim bilemiyorum ki iyidir herhalde ben de başta psipsiko gibi panikledim düşük mü acaba diye:) cnm bu haberler çok güzel ama sizin de güzel haberlerinizi alacaz sonra musmutlu olacaz inşallah...

ayy ne güzel morel veriyosunuz iyi geldi cok tşk kıslarr inş bebegim inş RABBİM duysun sesimizi bidaki ay bizimde göbüşlerimiz doılar inş

inşallah kuzum herşeyin yeri ve zamanını Allah bilir o istemezse hiçbirşeyler olmaz dileğimizi dileyip elimizden geleni yaparsak yüce Rabbimde elbet bizi boş çevirmez zamanı gelince . . . .

al benden de o kadar bende hiç sevmem hastaneyi kapsayan her şeyi çünkü yorucu sitres verici can sıkıcı şeyler bunlar yauuüüüüüüüüüüüffffffffffffffffff

valla insanı vazgeçirtir bu işler

selam dilketincim.oncelillkle foton cok hos masallah
hormon testi icin verdin sanirim adetinin kacinci gunundesin

teşekkür ederim canım benim. adetimin 4.günümdeyim canım

Doktorumun testten haberi yok olsa kafamı kırar :)) cuma gününe randevu aldım bende bayramdan önce gözükeyim istedim bayramda şehirdışı planlar falan var.. Ozamana kadar da yükselir hem değer... Üzüldüm sana da ya özelde nöbetçi jinekologlar var medicana Beylikdüzü'nde var mesela kafana takıldıysa öyle bir araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…