Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..

Insallah bebis haberi verirsin canimmm
Denk gelirse en guzel hediye
Onun disinda walla bilemedim zor bisi.bende zorlanirim
Hep ayni seyler oluyo
Ben neye ihtiyaci varsa onu aliyorum artik

şaka mısın?? değerin maşallah çok iyi canım benim olsun bebeğin ve sen sağlıklı olun da varsın bayramdan sonra gör

cnm benim çok teşekkür ederim, bayramdan sonra da görsem olur azıcık sabrederim artık. Allah bu güzel kalbinizin, iyi niyetinizin hürmetine hepinizin göbişlerini çabucak doldurur inşallah...

Tamam canım birazdan bakarım ben çok halsizim çok midem bulanıyor başım bir garip karnımda ağrıyor değeri de düşük görünce panik oldum

rahat ol kuşum daha çok yeniyiz. midem bulanıyo, kasıklarım agrıyo benim de, hatta bağırsak sorunu bile yaşıyorum. değerine bakınca normal olduğunu göreceksin.

ben hormon testimi yaptırdım yumurtlama takibi de yaptırdım normal herşey eşimde bu ay kendine baktırıcak eğer onda da bişey çıkmazsa sıra tüplere gelicek hayırlısı bakalım..

canım testin içinde yazıyor ne şekilde yapacağın. ona göre yaptıysan doğrudur. ayrıca adet gününe 13 gün varsa bu aralar çıkması lazım canım. geç de yumurtluyor olabilirsin

Iyi seyler dusun cnm
Kafana takma .dua et bol bol
Allahin izni ile degerin yukselir insallah

canım testin içinde yazıyor ne şekilde yapacağın. ona göre yaptıysan doğrudur. ayrıca adet gününe 13 gün varsa bu aralar çıkması lazım canım. geç de yumurtluyor olabilirsin

evde yeri olduğunu bilsin diye bunu alıp evrene pozitif mesaj gönderdim kızlar :)

Son düzenleme:
Insallah bebis haberi verirsin canimmm
Denk gelirse en guzel hediye
Onun disinda walla bilemedim zor bisi.bende zorlanirim
Hep ayni seyler oluyo
Ben neye ihtiyaci varsa onu aliyorum artik
Nefesalimm cok sagol hep cevap veriyosun...bende zorlaniyorum cok.. aslinda parfum hastasi. ama aldim kac kere ..saat aldim kunye aldim.. kiyafet aldim.. ayakabi aldim.. simdi hic bir fikrim kalmadi.. *
bebek cok zor.. ama cok isterdim tabii
canım ben görmedim yazını kusura bakma. şuan kafam allak bullak güzel bir fikir düşünücem bulur bulmaz yazarım canım
Kuzummm sagol bekliyorum guzel fikirlerini

Ozele gitseb ya bebegim hic sorun çıkmıyo walla her dk musaitler 35 lira yani sadece cektigin eziyet degil
Gamzecim bilemiyorum ki iyidir herhalde ben de başta psipsiko gibi panikledim düşük mü acaba diye:) cnm bu haberler çok güzel ama sizin de güzel haberlerinizi alacaz sonra musmutlu olacaz inşallah...

Iyi tabi hemde baya baya ii maşallah sindi uzmeyin bebislerinizi hersey güzel olacak rahat olun yaa yeterince stres yaşadınız zaten simdi hamileligin tadını çıkartın aminn canim ins darısı da bize

kıyamam sana bayramdan önce gitmekle iyi yapıyorsun canım. öyle gezmeler tozmalar yapacaksan doktorunun izniyle yapmalısın cumaya kadar istersen hergün idrar testini yap canım. çizginin daha da koyulaştığını gördükçe değerinin de yükseldiğini anlayabilirsin. valla ne yalan söyliyeyim ben de bana çok üzüldüm sevmiyorum bu işleri bir de beceremiyorum. yeditepeye gidebilirim belki... benim benimle ilgilenecek, bütün sorularıma ilgiyle sabırla cevap verecek bir doktora ihtiyacım var

KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..

o gün akşam kimseyi eve davet etme güzel yemekler yap küçük bir parta al giyin süslen püslen cd'iye evlenirken dans ettiğiniz müziği koy mumlarını yak güzel bir loş hava yarat yemek odasında yatak odana gelince klişe belki ama çok güzel oluyor yatağının üzerini güllerle donat orayıda loş ışıkla süsle sonra kapıdan girer girmez kocişini öp iyiki doğdun dersin zaten iyiki benimsin iyiki erkeğimsin de güzel sözler söyle

Evet ona göre yaptım ama ne bileyim emin olamıyorum. Bakalım bu günlerde çıkar inşallah. Teşekkür ederim cevabın için canım

haklısın cnm, Allah size de en kısa zamanda nasip eder inşallah.

meraba kızlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama size bişey sormak istiyorum ben 6 aydır istiyorum ama bebiş olmadı doktora gittim adetin 3 günü hormon testi yaptı olumsuz bişey yok polikistikover var dedi 21. gün yine gel dedi sanırım hormon testi yapıcak 21. gün neden yapılıyor anlamadım acaba bileniniz varmı

Eki Görüntüle 825173

evde yeri olduğunu bilsin diye bunu alıp evrene pozitif mesaj gönderdim kızlar :)

çok güzelmiş canım. Allah sağlıkla, mutlulukla giydirmeni nasip etsin. benim bebişim de olursa üzerinde '' sizi bu kadar beklettiğim için herkesten ama en çok da annemden özür dilerimmm'' diye yazan bir body alıcam

Yapmaya devam et canim.belki gec yumurtluyosundur
Sivi alimina cok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…