KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..
valla insanı vazgeçirtir bu işler
gerçekten öyle ama bir anlık sinirle herşeyi boşlayası geliyo insanın . . . .
şaka mısın?? değerin maşallah çok iyi canım benimolsun bebeğin ve sen sağlıklı olun da varsın bayramdan sonra gör
Tamam canım birazdan bakarım ben çok halsizim çok midem bulanıyor başım bir garip karnımda ağrıyor değeri de düşük görünce panik oldum
Ben 11.ayimda cektirdim.sabrettim belki olur diyeEsim testini yaptirmisti.bende hormon testi ve yumurta takibi yaptirmistimGeriye bi tek o kalmisti.onu da yaptim ki kafami rahatlatmak istedimEger esim ve sen diger testlerinizi yaptirfiysaniz biraz daha sabredip sonra cektirebilirsinKorkulacak bisey yok o yuzden rahat soyluyorum:))
Güzel arkadaşlarım benim adet döngüme göre yumurtlama günümün dün olması gerekiyordu yani 6sında ve ben 4ünden beri ovulasyon testi yapıyorum ama hep tek mor çizgi çıkıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum diyorum yoksa daha yumurtlama günüm değil mi anlamadım. Adet tarihim hiç şaşmaz düzenlidir ve 20sinde olmam gerekiyor. 13 gün kaldı hala mı yumurtam oluşmadı benim(((((( Sizce???
Ya kızlar yatıyorum bir yandan da okuyorum bata 6 gün kala sonuçları benden çok yüksek olanlar var benimki 29.91 bata 3 gün var az mı sizce bu değer kafama takıldı dilketin erken saate randevu alsanda öyle gitsen tatlım doktor yokmuymuş erken??
Nefesalimm cok sagol hep cevap veriyosun...bende zorlaniyorum cok.. aslinda parfum hastasi. ama aldim kac kere ..saat aldim kunye aldim.. kiyafet aldim.. ayakabi aldim.. simdi hic bir fikrim kalmadi.. *Insallah bebis haberi verirsin canimmm
Denk gelirse en guzel hediye
Onun disinda walla bilemedim zor bisi.bende zorlanirim
Hep ayni seyler oluyo
Ben neye ihtiyaci varsa onu aliyorum artik
Kuzummm sagol bekliyorum guzel fikirlerinicanım ben görmedim yazını kusura bakma. şuan kafam allak bullak güzel bir fikir düşünücem bulur bulmaz yazarım canım
Ozele gitseb ya bebegim hic sorun çıkmıyo walla her dk musaitler 35 lira yani sadece cektigin eziyet degiljinekolojiye randevu almıştım canım ben. adetimin 4.günüydü bugün alttan kontrol yapar diye gittim. adam infertilite bakıyor dedi bana off ya... sadece kan testi yaptım. bir de sizin daha bir yıl olmamış gerek yok falan dedi. 1 yıl olmadı ama yaş 30 oldu yani
Gamzecim bilemiyorum ki iyidir herhalde ben de başta psipsiko gibi panikledim düşük mü acaba diye:) cnm bu haberler çok güzel ama sizin de güzel haberlerinizi alacaz sonra musmutlu olacaz inşallah...
Doktorumun testten haberi yok olsa kafamı kırar :)) cuma gününe randevu aldım bende bayramdan önce gözükeyim istedim bayramda şehirdışı planlar falan var.. Ozamana kadar da yükselir hem değer... Üzüldüm sana da ya özelde nöbetçi jinekologlar var medicana Beylikdüzü'nde var mesela kafana takıldıysa öyle bir araştır canım
KIzlar...
kocisin dogum gunu yaklasiyo 10da.. ne alsam ne hediye etsem ne yapsam..
fikirlerinize ihtiyacim var.. bebek haberi verirdim diyodum yaa..
canım testin içinde yazıyor ne şekilde yapacağın. ona göre yaptıysan doğrudur. ayrıca adet gününe 13 gün varsa bu aralar çıkması lazım canım. geç de yumurtluyor olabilirsin
Ozele gitseb ya bebegim hic sorun çıkmıyo walla her dk musaitler 35 lira yani sadece cektigin eziyet degil
Iyi tabi hemde baya baya ii maşallah sindi uzmeyin bebislerinizi hersey güzel olacak rahat olun yaa yeterince stres yaşadınız zaten simdi hamileligin tadını çıkartın aminn canim ins darısı da bize
Kıslarr nörüonuz bakemmm
Eki Görüntüle 825173
evde yeri olduğunu bilsin diye bunu alıp evrene pozitif mesaj gönderdim kızlar :)
Ozele gitseb ya bebegim hic sorun çıkmıyo walla her dk musaitler 35 lira yani sadece cektigin eziyet degil
Güzel arkadaşlarım benim adet döngüme göre yumurtlama günümün dün olması gerekiyordu yani 6sında ve ben 4ünden beri ovulasyon testi yapıyorum ama hep tek mor çizgi çıkıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum diyorum yoksa daha yumurtlama günüm değil mi anlamadım. Adet tarihim hiç şaşmaz düzenlidir ve 20sinde olmam gerekiyor. 13 gün kaldı hala mı yumurtam oluşmadı benim(((((( Sizce???
Yapmaya devam et canim.belki gec yumurtluyosundur
Sivi alimina cok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?