bende yoğun bir şekilde çalışıyodum ki biraz kafa dinlemek için siteme siz bacılarımın yanına geldim . . . laf aramızda işten daha çok cazip geliyo burası bana ya napimmmmm. . . .
meraba kızlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama size bişey sormak istiyorum ben 6 aydır istiyorum ama bebiş olmadı doktora gittim adetin 3 günü hormon testi yaptı olumsuz bişey yok polikistikover var dedi 21. gün yine gel dedi sanırım hormon testi yapıcak 21. gün neden yapılıyor anlamadım acaba bileniniz varmı
35 tl mi?ben öyle bir özel bilmiyorum canım ya
Men deldiiimmmm
Men deldiiimmmm
o gün akşam kimseyi eve davet etme güzel yemekler yap küçük bir parta al giyin süslen püslen cd'iye evlenirken dans ettiğiniz müziği koy mumlarını yak güzel bir loş hava yarat yemek odasında yatak odana gelince klişe belki ama çok güzel oluyor yatağının üzerini güllerle donat orayıda loş ışıkla süsle sonra kapıdan girer girmez kocişini öp iyiki doğdun dersin zaten iyiki benimsin iyiki erkeğimsin de güzel sözler söyle
aynen canım bi yandan okuyup bir yandan çalışıyorum bendebu ara işler yoğun yaaa hamiş olsamda bol bol izin alsamm
sekerim hg bende pkoluyum reglim 3.gunu lh ve fsh hormonlarina bakiliyo buna bakarak pko lusun diyebiliyo ancak dr..... 21.gun progesteron hormonuna bakiliyo bunada yumurtan catlamis mi catlamamis mi diye hormon seviyesine bakiliyo
aynen canım benim bi gözüm evrakta diğer gözüm sitede . . . .
Super... bencede oyle ikimiz sadece guzel birseyler yapiyim ben.. aslinda montu yok mont aliyim kis geliyor..
selam kızlar nasılsınız benim yine moralim bozuk takmayım takmayım diyorum ama çevremde hep hamile haberleri alınca üzülüyorum,birde senin var mı diye sorunca böyle bunalıma giriyorum,yaniii kötüyüm
geçer herhalde ama bun 2 gün üzgünüm
Kızlar karar verdim, iş çıkışı ewe gitmemeye .. çarşıya inicem..gezeyim bakınayım azcıkın.. hem bayramlık filanda bakarım.. kafamda dağılmış olur. çünkü inanın hiç iyi değilim.. aklım fikrim aşşağı mahallede geldi ha gelcek kafayı yicemmm :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?