Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende yoğun bir şekilde çalışıyodum ki biraz kafa dinlemek için siteme siz bacılarımın yanına geldim . . . laf aramızda işten daha çok cazip geliyo burası bana ya napimmmmm. . . .

aynen canım bi yandan okuyup bir yandan çalışıyorum bende bu ara işler yoğun yaaa hamiş olsamda bol bol izin alsamm

cnm ne rahatsızlığı burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bildiğimiz kadarıyle, stres atıyoruz..adet düzensizliğin varmı veya adet dönün ne kadar..polikistikover yumurtanın geç çatlaması yada çatlayamaması yumurtalıkta kist oluşunca yumurta çatlayamıyor.21. gün ne testi olduğunu bilmiyorum.doktorun çatlama iğnesi önermedimi sana??

35 tl mi? ben öyle bir özel bilmiyorum canım ya

kuşum özel hastaneler şimdi sadece muayene ücreti alıyo diye biliyorum ben. geçen ay genel cerraha gittim 40 lira giriş ücreti ödedim beta hcg, kan tahlili, idrar tahlili yapıldı. ultroson da çekildi. ama ultrasondan emin değilim ücretsiz mi diye, abim başhekim yardımcısı belki o aramıştır aldırmamıştır dedim ama sanırım her şey ücretsiz artık. sadece giriş ücreti ödüyosun tahlillere falan ödeme yapmıyosun.

kızlar diyarbkrda yaşıyorum diyarbkrlı olup bana ıyı bı kadın doğumcu önerecek olan var mı memorial da gönül hanım varmış c.tesi çalışmıyor muş bunun dışında önereck olan varmı yardımcı olursn sevınırım

35 tl mi? ben öyle bir özel bilmiyorum canım ya

Ozel hst.calisanlar icin daha iyi cnm.randevunu ona gore alir gider gelirsjn.
Bende isyerinden zor izin aliyorum
Doktora gitcem zamanda sabah 9 a aliyorum sonrada ise geliyorum
Sonuclarida 1-2 saate maille yolluyolar .doktorada tel acip soruyosun bi daha gitmene gerek kalmiyo ilac vs. Yoksa
Ben muayene ucreti 60 tl oduyorum

selam kızlar nasılsınız benim yine moralim bozuk takmayım takmayım diyorum ama çevremde hep hamile haberleri alınca üzülüyorum,birde senin var mı diye sorunca böyle bunalıma giriyorum,yaniii kötüyüm
geçer herhalde ama bun 2 gün üzgünüm

Super... bencede oyle ikimiz sadece guzel birseyler yapiyim ben.. aslinda montu yok mont aliyim kis geliyor..

Kızlar karar verdim, iş çıkışı ewe gitmemeye .. çarşıya inicem.. gezeyim bakınayım azcıkın.. hem bayramlık filanda bakarım.. kafamda dağılmış olur. çünkü inanın hiç iyi değilim.. aklım fikrim aşşağı mahallede geldi ha gelcek kafayı yicemmm :18::18:

Super... bencede oyle ikimiz sadece guzel birseyler yapiyim ben.. aslinda montu yok mont aliyim kis geliyor..

bence çok güzel bir fikir kullanacağı bişeyi almak en mantıklısı hem aldığın şeyi kullanması insana huzur verir dahada mutlu olur insan sen öyle yap bencede sence . . . .

zaten en büyük stresi çevredekiler yaratıyor. takma bence stres olunca bebek gecikiyor..

en iyisini yaparsın bebeğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…