Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

zaten en büyük stresi çevredekiler yaratıyor. takma bence stres olunca bebek gecikiyor..

bende de aynı durum var canım insan ister istemez üzülüyor birde üstüne etraftan gelenler oluyor daha da morelman diplere vuruyosun of offf ne olacak bizim halimiz . . . . Allah baksın yüzümüze . . .

zaten en büyük stresi çevredekiler yaratıyor. takma bence stres olunca bebek gecikiyor..

ooooooofffff acaba regl günü de etkiledi mi beni ama umutsuz ve mutsuzum.doğru söylüyosun normalde bu kadar takmam ama bugün zor geldi......

tahlillere de almıyorlar diyorsun ha? bu özel hastane ssk anlaşmalı mı yoksa tamamen özel mi? mesela yeditepede 150 tl muayene ücreti ama onun ssk anlaşması yok

kuzum ben kocama bi hırka aldım çok güzel modeller çıkmış sezon açıldı ya. çokkk da yakıştı :) doğum günü falan değil öylesine aldım ama bence evde yine bi sürpriz hazırla sen. hediye olarak da giyebileceği bişey alabilirsin

gayet iyiymiş canım... valla devlet çekilecek gibi değil. hakkın var ama kullanamıyorsun. saçmalık... sen istanbulda mıydın ve hangi hastane canım?

ooooooofffff acaba regl günü de etkiledi mi beni ama umutsuz ve mutsuzum.doğru söylüyosun normalde bu kadar takmam ama bugün zor geldi......

olabilir canım regl zamanı tüm bayanlar alıngan sinirli duygusal oluyo en azından ben böyleyim . . . kimseyi takma kafana takarsan yada birilerini takarsak kafamıza bunalıma giren sitres sinir yapan bir oluyoruz yani olan bize oluyor cidden bak . . . .

ben de haftasonu kuzenimdeydim. onun da 1,5 yaşında bir oğlu var. maşallah o kadar güzel ve akılllı ki... ben de haftasonu kötü oldum biraz... ne kadar özlem çektiğimi farkettim ve bir de çocuklara iyi bakabildiğimi ve anlaştığımı...... seni teselli edemiyorum canım kusuruma bakma

neyse ben çıkayım iş falan yapayım bugün iyi değilim elaaaam senin adın var ama sözün yok gibi nerdesin,bana dua et bari birbirimize dua edelim bak zilhicce ayı ilk on günü çok önemli günler boş geçirmeyelim,özellikle hamileler sizin dualarınız çabuk kabul olur bizleri unutmayın,hoşçaklıııın

insan çabalıyor çabalıyor ama bir yerde birsey oluyor patlıyor insan üzülüyor bende çok üzülüyorum eltimde hamile mutlu oluyorum onu görünce ama ben nedn olmadım die üzülüyorum onlar bende 1 sene sonra evlendıler

kuzum sıkma canını nolur. bak bende aynı psikolojideydim kurtulmaya çalışıyorum biliyosun çok olumsuz etkiliyo hormonları :26:

Bende özele gidiyorum canım girişte 30 TL alıyor tüm tahlillerim yapılıyor ultrasona giriyorum başka para ödemiyorum. Üstelik muayeneden sonra 10 gün içinde aynı dr.a tekrar görürnmen gerekirse ücret almıyorlar ,10 günü geçerse tekrar 30 TL ödüyorum.

aşağı mahallede ne var diyecektim azdaha birinin bebeği oldu da ondan mı diye düşünürken DANK!! etti valla. deli kız gelmezler inşallah

Canim beniimm
Bak cogumuz ayni seylere maruz kaliyoruz.goren soruyo inanki
Allah bizlere sabir versin.uzulme bak ayni kaderi paylasiyoz burda stres atiyoz
Ben artik o sorularad alismaya basladim
Dunde esimin akrabalari vardi yemek duzenlemisleer.
Tum gelinlerin ellerinde bebis .ben oksuz ben yetimm modundaydim
Paylasacak bisey bulamadim.uzuldum .ama elimden bisi gelmedi
Zaman ve sabirr bizim ilacimizz

canım bende özele gidiyorum çok iyi bi hastane doktor da çok iyi. muayene ücreti 30 tl. üstelik tahlillere de en fazla 5 tl falan istiyolar genelde 1-2 lira

kızlar hangi hastaneler bunlar??? isim verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…