aslında sebep bebek değil.. ama bu ay bu foruma fazla katılamayacğım galiba. baksana bir hamilelik haberi aldık forum bellirtilerle doldu taştı ki daha ekim ayına girmedik. bir de batlar yaklaştığında düşünemiyorum...
bence de gelmesin yaaa
Bende sıkıldım hep ayni muhabbetler ve bu bizi zaman zaman ümitsizliğe düşürüyor ama kararliyim hamilelik belirtileri aramicam nasip tamamen Allah'a bıraktım oluraa sevinirim olmazsa üzülmem ve burdaki belirtiler benm umrumda bile değil ben gecen ay bu belirtileri yasadim adetimde stresten 4gun gec kaldi ve esimi cok uzdum biz sağlıklı olmalıyız ilk önce
Insallah insallah.. senin bat ne zaman ??
Daha bir ay var anammm gecmez simdi bu gunler...
ben de geçen ay yaşadım hem de hepsini ama aynen sonuç hüsran...Mens zamanım gelene kadar beta hcg yaptırsam pozitif çıksa da inanmıcam o derece yani :)
Insallah insallah.. senin bat ne zaman ??
Daha bir ay var anammm gecmez simdi bu gunler...
Ne alemdesin cnm? Gelmedi di mi mens? Gelmedi demeni ümit ediyorum o ayrı da
Bende sıkıldım hep ayni muhabbetler ve bu bizi zaman zaman ümitsizliğe düşürüyor ama kararliyim hamilelik belirtileri aramicam nasip tamamen Allah'a bıraktım oluraa sevinirim olmazsa üzülmem ve burdaki belirtiler benm umrumda bile değil ben gecen ay bu belirtileri yasadim adetimde stresten 4gun gec kaldi ve esimi cok uzdum biz sağlıklı olmalıyız ilk önce
mens zamanı dediğin regli mi canım??
Mrb canim...gelmediiiiii gelmediiiii
tabi hemen umutlanmak yok bekliyiciiizz
batımız aynı monbebe 13
benim 2 ekim cnm...İnşallahhh gelmezler...Hep beraber mayıs, haziran anneleri topiğine geçmek istiyorum sizlerle...
offf.. bilmiyorum. kendime bu konuda pek güvenemiyorum :85:
evet cnm, tıp dilinde mens diolar, etrafım sağlıkçı dolu agız alışkanlığı kusura bakma...
Gelmesin gelmesin dualarim seninle..
Ne kadar cok batimiza .. allah'im sabir versin.. o zaman sen suan kirmizilari goruyosun benim gibi.. carsamaba calismalara basliycam..
insallah guzel haberler veririz..
Insallah canim.. insallah..
evet canım kırmızılardayım sen nezamn hasta oldun ben 13 benim 28-30 sürüyoda o yüzden batı garanti 13 başlayacam
rica ederim.. birşey daha öğrendim sayende. dediğin gibi benim bugüne kadar idrar testi bile yapma şansım olmadı hiç. orada görsem inanmam gibi geliyor ve dediğin gibi kanda bile görsem inanmayabilirim. ancak karnım büyüyecek o zaman inanırım belki
Senin kac ay olmustu canim
Ilk baslarda insan belirtilere cokk takiliyoo.
Ben deli gibi belirti aradigimi bilirim.yok gozbebegi buyumesi yok ucuk cikmasi
Vucudunda coook farkli bisey hissetmedikce gerisi bos.
Birde burda takilmayim da bebek fikrinden uzaklasirim diyorsan o da zor
O bebek fikri bi kere kafaya girdimi zor cikar.ben tatilde hic dusunmedim mesela ama yine olmadi.
Bi ay ovulasyon testi yapmicam takip etmicem dedim o ayda olmadi.
Artik uzulmuyorumda sadece yorgun dustum psikolojik olarak
Olmuyorsa olmuyordur diyorum
Umidim yok oldu o kadar.
Ama yine calismicazmi caliscaz.beklemicez mi beklicez.ama eskisi gibi hevesli degilim
Canim ben dun adet oldu 15eylul gecen ayda 18agustosta oldum 28gunde bir oluyorum 13ekim cikiyor (bir gun once bir gun sonra olabilir)
Benim adet 4 gun max suruyor..
Hic sasmadi masallah.. bidahada gelmesinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?