- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
aşağı mahallede ne var diyecektim azdahabirinin bebeği oldu da ondan mı diye düşünürken DANK!! etti valla. deli kız gelmezler inşallah
Kızlar karar verdim, iş çıkışı ewe gitmemeye .. çarşıya inicem..gezeyim bakınayım azcıkın.. hem bayramlık filanda bakarım.. kafamda dağılmış olur. çünkü inanın hiç iyi değilim.. aklım fikrim aşşağı mahallede geldi ha gelcek kafayı yicemmm :18::18:
ismihannn ablammmmmmmm
ya sana yazdıklarımı görmüyosun sanırım :26:
naptın test filan diodun ve en son adet olmamıştın? geldimi :26:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
muasebe canım benimkisi evrak fln haftanın ilk başıya öyle böyle yoğunluk yok tlfn trafiği bi taraftan öyle işte . . .
hay Allah seniiii :90::90: yafrum jetonların köşeli olması çok normal walla.. halimize baksana
inşallah ama belim ağrıyoo... kasıklarımda ..yani şuan yaşadıklarımın hepsi adet belirtisi yanii
kızlar hangi hastaneler bunlar??? isim verebilir misiniz?
Bende özele gidiyorum canım girişte 30 TL alıyor tüm tahlillerim yapılıyor ultrasona giriyorum başka para ödemiyorum. Üstelik muayeneden sonra 10 gün içinde aynı dr.a tekrar görürnmen gerekirse ücret almıyorlar ,10 günü geçerse tekrar 30 TL ödüyorum.
tahlillere de almıyorlar diyorsun ha? bu özel hastane ssk anlaşmalı mı yoksa tamamen özel mi? mesela yeditepede 150 tl muayene ücreti ama onun ssk anlaşması yok
Bayanlar sohbetiniz bol olsun :) benım adetım 3-4 gün geçti dün dayanamadım test yaptım ama bısey cıkmadı halan daha hastalanmadım uff ya beklemek ne kötü hastaneye gidicek zamanımda yok yarına kadar bekleyip acilde kan mı versem bi umut inşallah bende güzel haberlerimi sizinle paylaşırım burada güzel haber verenlere cok seviniyorum allah bizede tez zamanda nasip eylesin inşallah nolur benım ıcınde dua edın
ayy koptum yaaa ablammmKuşum ben ne yapayım 9 gündür aklım hep o mahallede. Kafayı yeme herkes aynı dertte
Gülüm topik jet hızında mübarek yazdım görmemişsin demek ki
cumartesi test yaptım yine negatif. gelen giden yok hala
çarşamba günü 16.10 a dr.dan randevu aldım birde o baksın.
ölecem mi ne yapacam gelmiyor benim kırmızıııı
anladım canım çok kolay gelsin
Canım ben Osmaniye ilindeyim Özel Yeni Hayat Hastahanesi. Dr.um da Özlem BİLGİN
aynen cnm benim gittiğim hastanede öyle. genel cerraha giriş alınca 40 lira, diğerleri 35 sanırım. tahlillerden para alınmıyor eminim ama ultrasondan emin değilim tanıdık var belki o aldırmamıştır dedim. geçen yıl biyopsi yaptırmıştım o zaman 120 miydi neydi biyopsi o zaman ödeniyodu. devlette gidip eziyet çekene kadar veririm 150-200 her neyse rahat rahat muayene olurum mantığı var bende o yüzden devlete gitmiyorum hiç. Hele şimdi sadece giriş ödiceksem hiç hiç gitmem devlet hastanesine.
ssk anlaşmalı hastane benimki. Ötekileri bilmiyorum ama sitelerinde yazıo anlaşmalı olduğu kurumlar. SSK ile anlaşması olan bi hastane tercih edersen kafan da rahat olur cnm.
ayy koptum yaaa ablammm
ağzından yel alsın o ne biçim söz öle
sana beddua edesim geldi.. al işte ediorum.. ( ki benim beddualarımda tutar )
İnnnnnşalllahhhhhhhh geç döllenme olmuşturda ondan idrarda çıkmıoydur. dr gidince inşallahhhh ultrasonda pattt ben burdayımmmdiye görünürde buraya bu yüz ifadesi ile gelirsin, inşallahhhhhhh ( aminnnn !!! )
saol bebek sanada kolay gelsin . . . .ben bişiy soracam hani senin yazdığın iletinin altında nefesimle evleneli şu kadar oldu fln yazıyoya onu nereden yapıyosunuz bende yapmak istiyorumda yada benimki gözüküyo mu . . . .
gayet iyiymiş canım... valla devlet çekilecek gibi değil. hakkın var ama kullanamıyorsun. saçmalık... sen istanbulda mıydın ve hangi hastane canım?
Hiçbir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahdım var bak gör seni almadan
Ölmem, ölmemmmmmm
Tam vazgeçiyorken
Bir ses hep içimden
Dönecek diyorken
Hayalin tuttu elimdennnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?