Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aşağı mahallede ne var diyecektim azdaha birinin bebeği oldu da ondan mı diye düşünürken DANK!! etti valla. deli kız gelmezler inşallah

hay Allah seniiii :90::90: yafrum jetonların köşeli olması çok normal walla.. halimize baksana
inşallah ama belim ağrıyoo... kasıklarımda .. yani şuan yaşadıklarımın hepsi adet belirtisi yanii

ismihannn ablammmmmmmm

ya sana yazdıklarımı görmüyosun sanırım :26:

naptın test filan diodun ve en son adet olmamıştın? geldimi
:26:

Kuşum ben ne yapayım 9 gündür aklım hep o mahallede. Kafayı yeme herkes aynı dertte

ismihannn ablammmmmmmm

ya sana yazdıklarımı görmüyosun sanırım :26:

naptın test filan diodun ve en son adet olmamıştın? geldimi
:26:

Gülüm topik jet hızında mübarek yazdım görmemişsin demek ki

cumartesi test yaptım yine negatif. gelen giden yok hala

çarşamba günü 16.10 a dr.dan randevu aldım birde o baksın.
ölecem mi ne yapacam gelmiyor benim kırmızıııı

Bayanlar sohbetiniz bol olsun :) benım adetım 3-4 gün geçti dün dayanamadım test yaptım ama bısey cıkmadı halan daha hastalanmadım uff ya beklemek ne kötü hastaneye gidicek zamanımda yok yarına kadar bekleyip acilde kan mı versem bi umut inşallah bende güzel haberlerimi sizinle paylaşırım burada güzel haber verenlere cok seviniyorum allah bizede tez zamanda nasip eylesin inşallah nolur benım ıcınde dua edın

hay Allah seniiii :90::90: yafrum jetonların köşeli olması çok normal walla.. halimize baksana
inşallah ama belim ağrıyoo... kasıklarımda .. yani şuan yaşadıklarımın hepsi adet belirtisi yanii

bugün bu hastane olayı canımı çok sıktı. kendimi resmen beceriksiz hissettim baksana kızlar ne güzel hastanelerini doktorlarını bulmuşlar gidiyorlar ben bir halt edemedim hala....... o yüzden benim jetonun köşeleri biraz fazla bugün canım... senin bat ne zamandı Esram?

aynen cnm benim gittiğim hastanede öyle. genel cerraha giriş alınca 40 lira, diğerleri 35 sanırım. tahlillerden para alınmıyor eminim ama ultrasondan emin değilim tanıdık var belki o aldırmamıştır dedim. geçen yıl biyopsi yaptırmıştım o zaman 120 miydi neydi biyopsi o zaman ödeniyodu. devlette gidip eziyet çekene kadar veririm 150-200 her neyse rahat rahat muayene olurum mantığı var bende o yüzden devlete gitmiyorum hiç. Hele şimdi sadece giriş ödiceksem hiç hiç gitmem devlet hastanesine.

tahlillere de almıyorlar diyorsun ha? bu özel hastane ssk anlaşmalı mı yoksa tamamen özel mi? mesela yeditepede 150 tl muayene ücreti ama onun ssk anlaşması yok

ssk anlaşmalı hastane benimki. Ötekileri bilmiyorum ama sitelerinde yazıo anlaşmalı olduğu kurumlar. SSK ile anlaşması olan bi hastane tercih edersen kafan da rahat olur cnm.

inşallah cnm, biz alıştık günde en az 2 hamiş haberi almaya...kan testini yaptır da musmutlu olalım :)

Kuşum ben ne yapayım 9 gündür aklım hep o mahallede. Kafayı yeme herkes aynı dertte
ayy koptum yaaa ablammm

ağzından yel alsın o ne biçim söz öle
sana beddua edesim geldi.. al işte ediorum.. ( ki benim beddualarımda tutar )

İnnnnnşalllahhhhhhhh geç döllenme olmuşturda ondan idrarda çıkmıoydur. dr gidince inşallahhhh ultrasonda pattt ben burdayımmm diye görünürde buraya bu yüz ifadesi ile gelirsin, inşallahhhhhhh ( aminnnn !!! )

anladım canım çok kolay gelsin

saol bebek sanada kolay gelsin . . . .ben bişiy soracam hani senin yazdığın iletinin altında nefesimle evleneli şu kadar oldu fln yazıyoya onu nereden yapıyosunuz bende yapmak istiyorumda yada benimki gözüküyo mu . . . .

Canım ben Osmaniye ilindeyim Özel Yeni Hayat Hastahanesi. Dr.um da Özlem BİLGİN

teşekkür ederim canlarım. ben böyle olduğunu bilmiyordum. insan ne kadar cahil olduğunu, yolun başında olduğunu anlıyor böyle... sağolun verdiğiniz bilgiler için. devler çekilecek gibi değil gerçekten. ilgi sıfır. en iyisi ssk anlaşmalı bir özel hastane.. olan benim 1 ayıma daha oldu sadece....

banada bi beddua etsene en torpillisinden ahhh canım benim inşallah dualarımız hayılrısıyla kabul olur da o dediklerini gerçekten yaşarız..

hayır hayatım görünmüyo sende şimdi yukarda bildirim yazıyor ya onun yanında kullanıcı kontrol panali yazıyor oraya gir sol tarafta pofili düzenle var ına gir en alta gel hitap şekli evlilik tarihi fln yazıyor onları yap kaydet sonra bana yaz bakalım olcak mı

Hiçbir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahdım var bak gör seni almadan
Ölmem, ölmemmmmmm

Tam vazgeçiyorken
Bir ses hep içimden
Dönecek diyorken
Hayalin tuttu elimdennnnnnnn...

gayet iyiymiş canım... valla devlet çekilecek gibi değil. hakkın var ama kullanamıyorsun. saçmalık... sen istanbulda mıydın ve hangi hastane canım?

Ben izmit gebze medical parka gidiyorum cnm
Sgk anlasmasi var.tahlillere delan toplamda muayene de var 150 odedim sanirim
Smear testi de yaptilar rahim agzi kanseri tRamasi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…