hayır hayatım görünmüyo sende şimdi yukarda bildirim yazıyor ya onun yanında kullanıcı kontrol panali yazıyor oraya gir sol tarafta pofili düzenle var ına gir en alta gel hitap şekli evlilik tarihi fln yazıyor onları yap kaydet sonra bana yaz bakalım olcak mı
bugün bu hastane olayı canımı çok sıktı. kendimi resmen beceriksiz hissettimbaksana kızlar ne güzel hastanelerini doktorlarını bulmuşlar gidiyorlar ben bir halt edemedim hala....... o yüzden benim jetonun köşeleri biraz fazla bugün canım... senin bat ne zamandı Esram?
banada bi beddua etseneen torpillisinden ahhh canım benim inşallah dualarımız hayılrısıyla kabul olur da o dediklerini gerçekten yaşarız..
çokkk güseellll
onları yaptım ama olmuyo bebek galiba neden acep recep?
saol bebek sanada kolay gelsin . . . .ben bişiy soracam hani senin yazdığın iletinin altında nefesimle evleneli şu kadar oldu fln yazıyoya onu nereden yapıyosunuz bende yapmak istiyorumda yada benimki gözüküyo mu . . . .
ayy koptum yaaa ablammm
ağzından yel alsın o ne biçim söz öle
sana beddua edesim geldi.. al işte ediorum.. ( ki benim beddualarımda tutar )
İnnnnnşalllahhhhhhhh geç döllenme olmuşturda ondan idrarda çıkmıoydur. dr gidince inşallahhhh ultrasonda pattt ben burdayımmmdiye görünürde buraya bu yüz ifadesi ile gelirsin, inşallahhhhhhh ( aminnnn !!! )
OLDU OLDU OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU teşekkürler bebeğim saol . . . ..
Ben buraya 2 yıl önce tayin isteyipte geldim gelmeden internetten hastahaneleri ve dr. isimlerini araştırdım, Özlem BİLGİN'i internetten gördüm de gittim .
Çok seviyorum O'nu, 2 yıldır O'na gidiyorum başka dr.a da gitmedim, düşünmedim de.
Ama bir gidip görsen kapısında insanlar kuyruk olmuş.
Dr.ma sordum sizin çocuğunuz var mı " evet 2 tane"dedi. Bende "becerikli dr.un hali başka oluyor" dedim.
Bana dedi ki "öyle demeyin, bende 1,5yıl hamile kalamadım, 2 defa aşılama oldum tam tüp bebeğe geçecektim, hamile kaldım"
Yani demem o ki bu dert herkesin başında var, önemli olan iyi dr.u bulabilmekte canım
Aminnn canim inshaklısın cnm, Allah size de en kısa zamanda nasip eder inşallah.
35 tl mi?ben öyle bir özel bilmiyorum canım ya
tahlillere de almıyorlar diyorsun ha? bu özel hastane ssk anlaşmalı mı yoksa tamamen özel mi? mesela yeditepede 150 tl muayene ücreti ama onun ssk anlaşması yok
evet canım olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ben izmit gebze medical parka gidiyorum cnm
Sgk anlasmasi var.tahlillere delan toplamda muayene de var 150 odedim sanirim
Smear testi de yaptilar rahim agzi kanseri tRamasi icin.
implantasyon kanaması
merak edenler için anlatayım.implantasyon döllenmeden 6-12 gün ( 14gün de olabilir) sonra olur.yumurtanın rahime tutunurken kılcal damarlı bir bölgeye denk gelmesiyle biraz kanama olur.bu kanama 1-2 gün sürebilir ama yoğun değildir.damla damla pembe,kahverengi veya siyaha yakın olabilir.normail adetinizden çok daha hafiftir.adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir ama adet sancısı gibi ağır değildir.arada bir gelip yoklar.implantasyon kanaması kadınların yaklaşık üçte birinde görülür.yani implantasyon kanamanız yoksa yinede hamile olabilirsiniz.kanamadan 3-4 gün sonra kan tahlili 4-5 gün sonra idrar testi yapılabilir.adet 9-10 gün geçikmişse idrarda bcg hormonu 25ml civarındadır.bu yüzden hassas bir test denemeniz daha akıllıca olur.tavsiyem 2-3 TL testlerden almamanız ve son kullanma tarihine dikkat etmeniz.bütün bu bilgiler yabancı kaynaklardan alınmıştır.
ben bugün başlıcam:)
ovulasyon testim de gelir bugün büyük ihtimal. dört bir yandan donanıcam bakalım nolcak:)
ablam, çocuklar, bayram tatiline gelcek bu cuma haftaya cumartesi gitçekler. tam da yum yum zamanlarım. artık arada derede çalışçasbakalım:)
Aminnn canim ins
Evet canim sskyla anlasmasi var ve hic beklemiyorum internetten baktim doktora hacettepe mezuni gittim memnun kaldim ogun bugündür gidiyorum simdiye kadar hic para ödemeden tahliller icin sadece hormon tahlili icin ödedim muayene 35 tahliller 29 gibi bisidi inan varya hoc gerek yok devlette onca sira beklemeye zaten hic ilgilenmiyorlar :))
Evet canim sskyla anlasmasi var ve hic beklemiyorum internetten baktim doktora hacettepe mezuni gittim memnun kaldim ogun bugündür gidiyorum simdiye kadar hic para ödemeden tahliller icin sadece hormon tahlili icin ödedim muayene 35 tahliller 29 gibi bisidi inan varya hoc gerek yok devlette onca sira beklemeye zaten hic ilgilenmiyorlar :))
kızlar hangi hastaneler bunlar??? isim verebilir misiniz?
nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?