Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

onları yaptım ama olmuyo bebek galiba neden acep recep?

Ben buraya 2 yıl önce tayin isteyipte geldim gelmeden internetten hastahaneleri ve dr. isimlerini araştırdım, Özlem BİLGİN'i internetten gördüm de gittim .
Çok seviyorum O'nu, 2 yıldır O'na gidiyorum başka dr.a da gitmedim, düşünmedim de.

Ama bir gidip görsen kapısında insanlar kuyruk olmuş.

Dr.ma sordum sizin çocuğunuz var mı " evet 2 tane"dedi. Bende "becerikli dr.un hali başka oluyor" dedim.
Bana dedi ki "öyle demeyin, bende 1,5yıl hamile kalamadım, 2 defa aşılama oldum tam tüp bebeğe geçecektim, hamile kaldım"

Yani demem o ki bu dert herkesin başında var, önemli olan iyi dr.u bulabilmekte canım

implantasyon kanaması
merak edenler için anlatayım.implantasyon döllenmeden 6-12 gün ( 14gün de olabilir) sonra olur.yumurtanın rahime tutunurken kılcal damarlı bir bölgeye denk gelmesiyle biraz kanama olur.bu kanama 1-2 gün sürebilir ama yoğun değildir.damla damla pembe,kahverengi veya siyaha yakın olabilir.normail adetinizden çok daha hafiftir.adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir ama adet sancısı gibi ağır değildir.arada bir gelip yoklar.implantasyon kanaması kadınların yaklaşık üçte birinde görülür.yani implantasyon kanamanız yoksa yinede hamile olabilirsiniz.kanamadan 3-4 gün sonra kan tahlili 4-5 gün sonra idrar testi yapılabilir.adet 9-10 gün geçikmişse idrarda bcg hormonu 25ml civarındadır.bu yüzden hassas bir test denemeniz daha akıllıca olur.tavsiyem 2-3 TL testlerden almamanız ve son kullanma tarihine dikkat etmeniz.bütün bu bilgiler yabancı kaynaklardan alınmıştır.

OLDU OLDU OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU teşekkürler bebeğim saol . . . ..

AMİNNNNN

Ağzın bal yesin e miiii

Sende Patlat bir bebek haberi de iyi ce gaza geleyim..

inşallah bulurum ben de doktorumu. çok sağol canım benim

haklısın cnm, Allah size de en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Aminnn canim ins
35 tl mi? ben öyle bir özel bilmiyorum canım ya

tahlillere de almıyorlar diyorsun ha? bu özel hastane ssk anlaşmalı mı yoksa tamamen özel mi? mesela yeditepede 150 tl muayene ücreti ama onun ssk anlaşması yok

Evet canim sskyla anlasmasi var ve hic beklemiyorum internetten baktim doktora hacettepe mezuni gittim memnun kaldim ogun bugündür gidiyorum simdiye kadar hic para ödemeden tahliller icin sadece hormon tahlili icin ödedim muayene 35 tahliller 29 gibi bisidi inan varya hoc gerek yok devlette onca sira beklemeye zaten hic ilgilenmiyorlar :))

hangi kısmına canım doğru kanama olabilir ama çok hafif hatta damla şeklinde implantasyon yani ama herkeste olacak diye bişey yok tabi idrarda gebelik daha geç görüldüğü de doğru kimisi adetine 5 gün varken kimisi adet günü kimisi de bi kaç gün geçtikten sonra ikinci çizgiyi görüyo ama bence ikinci çizgi adetten bikaç gün önce silikte olsa görülebilir eczaneye sorarsan 1 hafta beklemeni öneriyolar adet 9-10 gün geçtiginde hcg hormonu 25 ml den fazla olması gerekmezmi burada bi yanlışlık var gibi

Yumyumlara cumartesi başlıcam bende sakince valahi gerekiyosa evden dışarı çıkmıcam bayramın ilk günü hariç bize bayramda gelen gidende çok olmaz ohhh miss. Sana bol şans diliyorum cnm akşam ilişkiden sonra hiç duşa girme sabah al bence duşunu. Bende de yumurtlama testi var geçen ay almıştım. Hangi gün başlamak lazım ona :26:

hangi hastene o canım ya ben hormon tahlillerine 140 tl verdim geçen ay aboovvvv kazıklandım mı ben muayene ücreti de 20 tl

evet canım. çok sağol. valla içim rahatladı yazdıklarınızı okudukça. çok çaresiz hissetmiştim bugün kendimi valla. ben bir netten bakayım hastanelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…