saol canımın içicanım bu arada sen kocişle nasılsın düzeldimi biraz aranız?
SAgol guzelim insallah bende guzel birseyler yapicam..kuzum ben kocama bi hırka aldım çok güzel modeller çıkmış sezon açıldı ya. çokkk da yakıştı :) doğum günü falan değil öylesine aldım ama bence evde yine bi sürpriz hazırla sen. hediye olarak da giyebileceği bişey alabilirsin
implantasyon kanaması
merak edenler için anlatayım.implantasyon döllenmeden 6-12 gün ( 14gün de olabilir) sonra olur.yumurtanın rahime tutunurken kılcal damarlı bir bölgeye denk gelmesiyle biraz kanama olur.bu kanama 1-2 gün sürebilir ama yoğun değildir.damla damla pembe,kahverengi veya siyaha yakın olabilir.normail adetinizden çok daha hafiftir.adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir ama adet sancısı gibi ağır değildir.arada bir gelip yoklar.implantasyon kanaması kadınların yaklaşık üçte birinde görülür.yani implantasyon kanamanız yoksa yinede hamile olabilirsiniz.kanamadan 3-4 gün sonra kan tahlili 4-5 gün sonra idrar testi yapılabilir.adet 9-10 gün geçikmişse idrarda bcg hormonu 25ml civarındadır.bu yüzden hassas bir test denemeniz daha akıllıca olur.tavsiyem 2-3 TL testlerden almamanız ve son kullanma tarihine dikkat etmeniz.bütün bu bilgiler yabancı kaynaklardan alınmıştır.
hangi kısmına canım doğru kanama olabilir ama çok hafif hatta damla şeklinde implantasyon yani ama herkeste olacak diye bişey yok tabi idrarda gebelik daha geç görüldüğü de doğru kimisi adetine 5 gün varken kimisi adet günü kimisi de bi kaç gün geçtikten sonra ikinci çizgiyi görüyo ama bence ikinci çizgi adetten bikaç gün önce silikte olsa görülebilir eczaneye sorarsan 1 hafta beklemeni öneriyolaradet 9-10 gün geçtiginde hcg hormonu 25 ml den fazla olması gerekmezmi burada bi yanlışlık var gibi
şifayı kapmamak için direniyorum :2: Bi taraftan reglim, belim kopuyor işyerindeyim çok fenaaa
Heyecanla yumyum haftamı bekliyorum canım benim
Sen nasılsınnnn ?
sağol nefesalım...
hangi hastene o canım ya ben hormon tahlillerine 140 tl verdim geçen ay aboovvvv kazıklandım mı ben muayene ücreti de 20 tl
ikinci kez ovu. testi kullanmaya basladım bu sabah geçen ay kullandığımda çift çizgi yada silik 2. çizgi hiç çıkmamıştı. ama bugün başladığım testte sonunda 2.silik çizgiyi gördüm.
iyiyim bende iş yerindeyim uykusuzum bende biraz yum yum haftamdayım bakalım hayırlısı yaa yoruluyorum valla yaaa bıktım bi hamile kalayım doğurana kadr bidha yok yani
kuzum ben adanadayım universal hastanesi ama senin işine yaramaz malesef
Rica ederim cannim ne demek
Ben rahim filmine kadar yaptim artik doktora gitmek istemiyorum cunku bende hic sevmiyorum
Ins. Bundan sonra bebis icin giderim
SAgol guzelim insallah bende guzel birseyler yapicam..
Cok guzel bir bilgi.. tabi canim benimde kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
hamilemiyim ?? eger atesimi olcmeseydim galiba hamileyim diye sevinirdim ama ates olcuyum icin.. kafam cok karisti..
Siz ne dusunuyorsunuz bebelerim..
SAgol guzelim insallah bende guzel birseyler yapicam..
Cok guzel bir bilgi.. tabi canim benimde kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
hamilemiyim ?? eger atesimi olcmeseydim galiba hamileyim diye sevinirdim ama ates olcuyum icin.. kafam cok karisti..
evet canım biraz düzeldi gibi doğum günümü unutmamış süpriz yaptıgüzel bi pastayla bütün arkadaşları eve toplayıp gelmiş şaşırdım güzeldi güzel yani şimdilik hastalanırsam sonra başlar vır vır vır
Kizlar bana niye cevap vermiyosunuz..
benim kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
Kizlar bana niye cevap vermiyosunuz..
benim kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
Beyaz akintim bir geldi sabah.. simdide islaklik hisediyorum bebisim.. ama oyle bir beyaz hic gormedim.. icerde kalan siposlar olamaz cunku en son cuma gecesi mikmik oldu cumartesi sabah yikandim..beyaz akıntın devamlı mı bi kontrol eder misin? ıslaklık hissediyor musun yani?
Canim evet demi o yumurtlama donemindeydi.. yani ben yumurtladim bitti.. benim ates hic oyle demiyo yaa hayirlisi..Canim seninki yumurtlama doneminde olan bi kanama sanirim
Implantasyon olduys ustunddn baya gecmis oluyor idrarda cikar zaten eger oyleyse
güle güle canım kendine iyi bak öpüldün . . . .Güzellerrr
Bugünlük bu kadar
Ben kaçarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?