Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canımın içi canım bu arada sen kocişle nasılsın düzeldimi biraz aranız?

evet canım biraz düzeldi gibi doğum günümü unutmamış süpriz yaptı güzel bi pastayla bütün arkadaşları eve toplayıp gelmiş şaşırdım güzeldi güzel yani şimdilik hastalanırsam sonra başlar vır vır vır

SAgol guzelim insallah bende guzel birseyler yapicam..

Cok guzel bir bilgi.. tabi canim benimde kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
hamilemiyim ?? eger atesimi olcmeseydim galiba hamileyim diye sevinirdim ama ates olcuyum icin.. kafam cok karisti..

Siz ne dusunuyorsunuz bebelerim..

Ben 1 defa hamile kaldım 2012 mayıs'ında ( düştü o bebeğim )

Adetten sonra 25.gün işten geldim baktım açık kahverengi bir akıntı, o kadar moralim bozuldu ki " yine adet oluşum"dedim eşime yattım sabaha kadar yemek yemeden ertesi gün yine geldi geceye kadar o akıntı, sonra kesildi .

Kesildiğini görünce "ben kesin hamileyim" dedim eşime ,"yok artık" dedi O da

30.günümde test yaptım evde saç teli inceliğinde ikinci çizgi çıktı. eşim yine inanmadı bekledim 1 hafta daha 37. günümde dr. gittim vaginal ultrasonla baktı kese göründü "duurrr hemen sevinmeee içi boş olabilir o kesenin birde kanda bakacağız" dedi

Beta HCG 2808 çıkmıştı

şifayı kapmamak için direniyorum :2: Bi taraftan reglim, belim kopuyor işyerindeyim çok fenaaa
Heyecanla yumyum haftamı bekliyorum canım benim
Sen nasılsınnnn ?

iyiyim bende iş yerindeyim uykusuzum bende biraz yum yum haftamdayım bakalım hayırlısı yaa yoruluyorum valla yaaa bıktım bi hamile kalayım doğurana kadr bidha yok yani

hangi hastene o canım ya ben hormon tahlillerine 140 tl verdim geçen ay aboovvvv kazıklandım mı ben muayene ücreti de 20 tl

Canim hastane olursa ssk anlaşmalı benim öyleydi tahlilleride tam donanımlı oldugu icin kendileri yapiyorlar hormon testi dışında ilk gebelikte yapilmasi gereken tahlilleride yaptirdi doktor okadar para ödedim tıp merkezoyse tahlillere cok para ödeniyor smer testinide bedava yaptırdım akıntım icin gittim doktora yara var dedi ve smear testini baska arkadaşım 50 tlye yaptırdı

ikinci kez ovu. testi kullanmaya basladım bu sabah geçen ay kullandığımda çift çizgi yada silik 2. çizgi hiç çıkmamıştı. ama bugün başladığım testte sonunda 2.silik çizgiyi gördüm.

Canım, adet bitimiyle mi ovulasyon testine başlamak gerek.:26:

iyiyim bende iş yerindeyim uykusuzum bende biraz yum yum haftamdayım bakalım hayırlısı yaa yoruluyorum valla yaaa bıktım bi hamile kalayım doğurana kadr bidha yok yani

Hiç sormaa ya, felaket bişey oluyor o yorgunluk.. Bebişleri elde edene kadar dayanıcaz Keyfinden çok görev gibi oluyor artık. Eşimde böyle olmasından çok rahatsız her defasında istekli görünmek zorunda kalıyorum onu kandırmak için...Bu daha çok yoruyor beni

kuzum ben adanadayım universal hastanesi ama senin işine yaramaz malesef

olsun canım.sağol yine de cevap verdiğin için

Rica ederim cannim ne demek
Ben rahim filmine kadar yaptim artik doktora gitmek istemiyorum cunku bende hic sevmiyorum
Ins. Bundan sonra bebis icin giderim

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım benim. bana hastane yolları göründü artık kaçış yok

beyaz akıntın devamlı mı bi kontrol eder misin? ıslaklık hissediyor musun yani?

Canim seninki yumurtlama doneminde olan bi kanama sanirim
Implantasyon olduys ustunddn baya gecmis oluyor idrarda cikar zaten eger oyleyse

Kizlar bana niye cevap vermiyosunuz..

benim kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
hamilemiyim ?? eger atesimi olcmeseydim galiba hamileyim diye sevinirdim ama ates olcuyum icin.. kafam cok karisti..

Siz ne dusunuyorsunuz bebelerim..

ayyy kıyamam ben ona yaaa etraftakiler olmasa çok güzel bir evliliğiniz var demekki . . . .yok bebeğim korkma bu konumda gidersiniz inşallah baktın devam ediyo dırdıra hemen al karşına konuş hiç vakit kaybetme . . . .

Inan fikrim olsa bişiler yazcamda fikrim yok bnm adet olmadan once gelir o beyaz akıntı yani suandada var ama sende neden anlamadım canjm yaa

canım benim sayfalar hızlı ilerlediği için göremiyoruz merak etme hamilelikte ilk 3 ay adet görenler var ama sen genede bi doktora görün en kısa zamanda . . . . korkutma kendini bişeycikler olmaz kuzum hayırlısıyla. . .

Gebelikte Beta hCG Düzeyleri
Adetleri düzenli olan ve tek gebeliği olan kadınlarda son adet tarihinden sonra gebelik haftalarına göre ortalama BhCG düzeyleri (referans değerleri):
3 Hafta: 0-5 mIU/ml
4 Hafta: 5-426 mIU/ml
5 Hafta: 18-7340 mIU/ml
6 Hafta: 1080 – 56500 mIU/ml
7/8 Hafta: 7650 – 229 000 mIU/ml
9/12 Hafta: 25700 - 288 000 mIU/ml
13/16 Hafta: 13 300 – 254 000 mIU/ml
17/24 Hafta: 4060 – 165 400 mIU/ml
25/40 Hafta: 3640 – 117 000 mIU/ml

canlar bakın ne buldum

beyaz akıntın devamlı mı bi kontrol eder misin? ıslaklık hissediyor musun yani?
Beyaz akintim bir geldi sabah.. simdide islaklik hisediyorum bebisim.. ama oyle bir beyaz hic gormedim.. icerde kalan siposlar olamaz cunku en son cuma gecesi mikmik oldu cumartesi sabah yikandim..
Canim seninki yumurtlama doneminde olan bi kanama sanirim
Implantasyon olduys ustunddn baya gecmis oluyor idrarda cikar zaten eger oyleyse
Canim evet demi o yumurtlama donemindeydi.. yani ben yumurtladim bitti.. benim ates hic oyle demiyo yaa hayirlisi..
simdi peki o beyaz akinti nedir.??

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar test sonucum 194 çıktı 3 gün önce 32ydi..sat 10 eylüldü çoookkk şükür Rabbime yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…