Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bence senin derecedende sorun var benceeee.... yerleşme kanaması olabilir

korkutmak degilde bebgim.. yani dusunuyorum yumurtladim biti mi.. yoksa daha olmadi mi.. akintilar cok onemli diye biliyorum..yarin gidiyorum doktora.
Inan fikrim olsa bişiler yazcamda fikrim yok bnm adet olmadan once gelir o beyaz akıntı yani suandada var ama sende neden anlamadım canjm yaa
SAgol gamzem.. peki hep mi olur sende beyaz ama kremm gibi akinti..
benim ilk defa oluyoda.. adeten once boyle.. hayirlisi

benide yaaa ama benim adam zaten çocuk çok istediği için bir şey dememe gerek yok belirli günlerde herkes görevinin bilincinde gibi birsey ama ben yoruluyorum yaaa

değişkenlik gösteriyo ama bu değerler. benimki kimi yerde 4 kimi yerde 5. haftasında :)

bence sen o beyaz akıntıyı bugün, yarın iyice bi takip et...geçmezse de için rahat olsun diye bi test yaptır bence...umutlandırmak istemem ama o akıntyı ben bu ay aynen dediğin şekilde yaşadım hala yaşıyorum ama kanamam olmadı onun için bişi diyemicem bebecim...

canım sana bilgi vermeyi çok isterim ama öyle birşşey başıma gelmediği için

canım bence senin derecedende sorun var benceeee.... yerleşme kanaması olabilir
olabilir guzelim.. ama yerlesme kanamasi icin erken degilmi 16.gun..
kafam cok karisik diyorum yaa.. cunku canim ateste send gordun yaa 16.gun yumurtladim yada daha yumurtlamadim.. :44::44:
16.gun olduysa yumurtlama yerlesme kanamasi olamaz cok erken ..
eger gene 16.gunu yumurtladiysam bu beyaz akinti da nedir ? sende ate solctum yaa bilirsin..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar test sonucum 194 çıktı 3 gün önce 32ydi..sat 10 eylüldü çoookkk şükür Rabbime yaaaa

masallah insallah boyle devam eder..

inşallah canım bu ay umutluyum hamile kalırsam zaten sorun olmuycak inşaalah ben öyle umut ediyorum da allahım buda benim sınavımdır hallederim inşallah

inşallah cnm hiç stres yapma bende 32 çıktığındda çok endişelendim ama Rabbime çoookk şükürrrrr inanıyorumki seninkide yükselicek daha çok yeniii

canım sana bilgi vermeyi çok isterim ama öyle birşşey başıma gelmediği için
Cok sagol canim..
canim sagol test yapmicam diye soz vermistim yarin doktora gidiyorum belki o kana felan yollar..
keske bebekten olsa keske..

Evet bebeğim genelde olur hamisliktede oluyormuş umidini kırmak istemem ama yara ve enfeksiyondada oluyor daha öncede yaşamıştım yara vardi evet aynen krem gibi beyaz enfeksiyon veya yara vb gibi olan yerlere vücut akyuvar gönderiyormus iyilesmesi icin doktor söylemişti ondan beyaz akıntı oluyo dedi ama hamilelikte neden oluyo bilmiyorum

inşallah canım bu ay umutluyum hamile kalırsam zaten sorun olmuycak inşaalah ben öyle umut ediyorum da allahım buda benim sınavımdır hallederim inşallah

halledersin bebeğim Allah ölüm göstermesin gerisi hallolur Rabbim yuvanı şenlendirir inşAllah bu ay çok isterim bunu emin ol. . . .

canım en iyisi doktora gidip öğrenmek biz bildiğimizi konuşuruz yanlış çıkar bu sefer hep birlikte üzülürüz inşallah hamilelikle ilgili bişiydir . . . .
Sagol cisemb ilgin icin canim benim.. insallah guzel haber alirim yarin..
bebekten olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…