Beyaz akintim bir geldi sabah.. simdide islaklik hisediyorum bebisim.. ama oyle bir beyaz hic gormedim.. icerde kalan siposlar olamaz cunku en son cuma gecesi mikmik oldu cumartesi sabah yikandim..
Canim evet demi o yumurtlama donemindeydi.. yani ben yumurtladim bitti.. benim ates hic oyle demiyo yaa hayirlisi..
simdi peki o beyaz akinti nedir.??
korkutmak degilde bebgim.. yani dusunuyorum yumurtladim biti mi.. yoksa daha olmadi mi.. akintilar cok onemli diye biliyorum..yarin gidiyorum doktora.canım benim sayfalar hızlı ilerlediği için göremiyoruz merak etme hamilelikte ilk 3 ay adet görenler var ama sen genede bi doktora görün en kısa zamanda . . . . korkutma kendini bişeycikler olmaz kuzum hayırlısıyla. . .
SAgol gamzem.. peki hep mi olur sende beyaz ama kremm gibi akinti..Inan fikrim olsa bişiler yazcamda fikrim yok bnm adet olmadan once gelir o beyaz akıntı yani suandada var ama sende neden anlamadım canjm yaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar test sonucum 194 çıktı3 gün önce 32ydi..sat 10 eylüldü çoookkk şükür Rabbime yaaaa
Hiç sormaa ya, felaket bişey oluyor o yorgunluk.. Bebişleri elde edene kadar dayanıcazKeyfinden çok görev gibi oluyor artık. Eşimde böyle olmasından çok rahatsız her defasında istekli görünmek zorunda kalıyorum onu kandırmak için...Bu daha çok yoruyor beni
derin bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür canım hadi gözün aydın şimdiden . . . .
Gebelikte Beta hCG Düzeyleri
Adetleri düzenli olan ve tek gebeliği olan kadınlarda son adet tarihinden sonra gebelik haftalarına göre ortalama BhCG düzeyleri (referans değerleri):
3 Hafta: 0-5 mIU/ml
4 Hafta: 5-426 mIU/ml
5 Hafta: 18-7340 mIU/ml
6 Hafta: 1080 – 56500 mIU/ml
7/8 Hafta: 7650 – 229 000 mIU/ml
9/12 Hafta: 25700 - 288 000 mIU/ml
13/16 Hafta: 13 300 – 254 000 mIU/ml
17/24 Hafta: 4060 – 165 400 mIU/ml
25/40 Hafta: 3640 – 117 000 mIU/ml
canlar bakın ne buldum
Beyaz akintim bir geldi sabah.. simdide islaklik hisediyorum bebisim.. ama oyle bir beyaz hic gormedim.. icerde kalan siposlar olamaz cunku en son cuma gecesi mikmik oldu cumartesi sabah yikandim..
Canim evet demi o yumurtlama donemindeydi.. yani ben yumurtladim bitti.. benim ates hic oyle demiyo yaa hayirlisi..
simdi peki o beyaz akinti nedir.??
Kizlar bana niye cevap vermiyosunuz..
benim kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
hamilemiyim ?? eger atesimi olcmeseydim galiba hamileyim diye sevinirdim ama ates olcuyum icin.. kafam cok karisti..
Siz ne dusunuyorsunuz bebelerim..
olabilir guzelim.. ama yerlesme kanamasi icin erken degilmi 16.gun..canım bence senin derecedende sorun var benceeee.... yerleşme kanaması olabilir
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar test sonucum 194 çıktı3 gün önce 32ydi..sat 10 eylüldü çoookkk şükür Rabbime yaaaa
aynen derin birrr ohhhh çok şükür cnm çoook saol
Tebrikler canım benim sag salim kucagina alırsın ins :)
Dnden beri ağrıyo(
Ooo süper yükselmiş oh harika canım benim
ayyy kıyamam ben ona yaaa etraftakiler olmasa çok güzel bir evliliğiniz var demekki . . . .yok bebeğim korkma bu konumda gidersiniz inşallah baktın devam ediyo dırdıra hemen al karşına konuş hiç vakit kaybetme . . . .
korkutmak degilde bebgim.. yani dusunuyorum yumurtladim biti mi.. yoksa daha olmadi mi.. akintilar cok onemli diye biliyorum..yarin gidiyorum doktora.
canım en iyisi doktora gidip öğrenmek biz bildiğimizi konuşuruz yanlış çıkar bu sefer hep birlikte üzülürüz inşallah hamilelikle ilgili bişiydir . . . .
Cok sagol canim..canım sana bilgi vermeyi çok isterim ama öyle birşşey başıma gelmediği için
canim sagol test yapmicam diye soz vermistim yarin doktora gidiyorum belki o kana felan yollar..bence sen o beyaz akıntıyı bugün, yarın iyice bi takip et...geçmezse de için rahat olsun diye bi test yaptır bence...umutlandırmak istemem ama o akıntyı ben bu ay aynen dediğin şekilde yaşadım hala yaşıyorum ama kanamam olmadı onun için bişi diyemicem bebecim...
bravvo canım tebrik ederimAllah nazarlardan korusun senide bebişinide kuzum . . . .
korkutmak degilde bebgim.. yani dusunuyorum yumurtladim biti mi.. yoksa daha olmadi mi.. akintilar cok onemli diye biliyorum..yarin gidiyorum doktora.
SAgol gamzem.. peki hep mi olur sende beyaz ama kremm gibi akinti..
benim ilk defa oluyoda.. adeten once boyle.. hayirlisi
inşallah canım bu ay umutluyum hamile kalırsam zaten sorun olmuycak inşaalah ben öyle umut ediyorum da allahım buda benim sınavımdır hallederim inşallah
Sagol cisemb ilgin icin canim benim.. insallah guzel haber alirim yarin..canım en iyisi doktora gidip öğrenmek biz bildiğimizi konuşuruz yanlış çıkar bu sefer hep birlikte üzülürüz inşallah hamilelikle ilgili bişiydir . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?