Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bence sen o tabloda akıntı olaylarını sil bakalım birde öyle dene

canım aynı durumu yaşadım ben ondan bayagı araştırdım o yazıyı buldum.. 2011de yazmış bi bayan.. bende senin gibiyim yumurtlamanın 12.günü lavaboda pat bi kan o yani daha hiç olmadı.. ama testler negatif.. eger yarın başlamazsa tekrarlarım testi öbür gün çünkü bende hiç yaşamadım böyle farklı zamanda kanama.. İnşallah ikimizin ki de bebiştir canım Allahım görsün duysun dualarımızı inşallah

Âmin canım çok teşekkürler çok çok öpüyorum sizi doğurana kadar buradayım inşallah sizinde haberlerinizle mutlu olacam :)

gönül isterki herkesten iyi haber alalım iyi haber verelim ama kısmet değil inşAllah bizlerde siz hamiş olanlar gibi haber veririz en kısa zamanda . . . .

Merci gamzemm.. umidim pek yok zaten canim yaa atesten biliyosun..
hayirlisi yarin gidiyorum doktora insallah yara felan yoktur.. guzel haberlerle donerim size..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar test sonucum 194 çıktı 3 gün önce 32ydi..sat 10 eylüldü çoookkk şükür Rabbime yaaaa

Tebrikler canım senin değerinde süper çıkmış bak gününe daha var hemde erken oluşmuş bebişin Allah bebişlerimizi bize bağışlasın hemen hemen aynı zamanda bebişler gelecek :))

Insallah guzelim yaa.. cok guzel yazmis bayan..
aslinda bende bir cok yerde okudum ama kimide diyor yumurtlama kanamasi da oluyormus.. 16.gunum geldi bu damlalar 16.gunde ff icin yumurtladigim gun..
yani benim yerlesme kanamsi olamaz cok erken cunku..
ama tabiki herseyin hayirlisi.. yarin rdvum var daha cok bilgi alip gelirim insallah

canım bence sen o tabloda akıntı olaylarını sil bakalım birde öyle dene
Psikommm ben tabloyu temizledim.. gormedin mi.. ama ffe cizgiyi hala cizmiyor.. eger yarin yuksek bir ates girersem o zaman ciziyor 16.gune.. :44:

Yerlesme hemen olmaz zaten.yumurtlayip dollendikten sonra tuplerde yaklasik uc bes gun ilerleyip rahme dusuyomus
Beyaz akintiyi bilmiyom cnm
Ins. Hamilesindir yaaa
Sabret az kalmis batina

canımın içi inşAllah olur inşAllah olur kim istemez bu iyi haberin gerçekleşmesini . . . .
Insallah..
Yerlesme hemen olmaz zaten.yumurtlayip dollendikten sonra tuplerde yaklasik uc bes gun ilerleyip rahme dusuyomus ... Beyaz akintiyi bilmiyom cnm..Ins. Hamilesindir yaaa Sabret az kalmis batina
Yaaa sabir yaa sabir...
canim peki 16.gun yumurtladiysam bugun yani dpo 7 yarin dpo8 olcak.. doktor bilir demi..
ama ben kirmizilara hazirladim kendimi pedlerimi aldim hazir..

Son düzenleme:
herkese hayırlı akşamlar ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olun yarın daha güzel haberler almak dileğiyle iyi akşamlar diliyorum herkese . . . .

kuzum benim yumurtlamam 17. gün oldu... sen linki yollasana bana bir bakayım merak ettim

Insallah.. Yaaa sabir yaa sabir... canim peki 16.gun yumurtladiysam bugun yani dpo 7 yarin dpo8 olcak.. doktor bilir demi.. ama ben kirmizilara hazirladim kendimi pedlerimi aldim hazir..
Doktor bilir cnm.son adetini ve bu kanamayi soylersin mutlakaHadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…