canım bence sen o tabloda akıntı olaylarını sil bakalım birde öyle deneolabilir guzelim.. ama yerlesme kanamasi icin erken degilmi 16.gun..
kafam cok karisik diyorum yaa.. cunku canim ateste send gordun yaa 16.gun yumurtladim yada daha yumurtlamadim.. :44::44:
16.gun olduysa yumurtlama yerlesme kanamasi olamaz cok erken ..
eger gene 16.gunu yumurtladiysam bu beyaz akinti da nedir ? sende ate solctum yaa bilirsin..
masallah insallah boyle devam eder..
Teşekkürler canım benim darısı başına olsun inşallah :)
Kizlar bana niye cevap vermiyosunuz..
benim kanamam oldu hayatimda ilk defa adet disinda bir kanamam oldu.. 16.gun ve 17.gun cok acik pembe ve kahverengi damlalar oldu.. bugun ise bembeyaz bir akinti geldi cok sasirdim.. bugun ise 23.gunum benim bat 12 yada 13 ekim..
hamilemiyim ?? eger atesimi olcmeseydim galiba hamileyim diye sevinirdim ama ates olcuyum icin.. kafam cok karisti..
Siz ne dusunuyorsunuz bebelerim..
aynen derin birrr ohhhh çok şükür cnm çoook saol
Âmin canım çok teşekkürler çok çok öpüyorum sizi doğurana kadar buradayım inşallah sizinde haberlerinizle mutlu olacam :)
Merci gamzemm.. umidim pek yok zaten canim yaa atesten biliyosun..Evet bebeğim genelde olur hamisliktede oluyormuş umidini kırmak istemem ama yara ve enfeksiyondada oluyor daha öncede yaşamıştım yara vardi evet aynen krem gibi beyaz enfeksiyon veya yara vb gibi olan yerlere vücut akyuvar gönderiyormus iyilesmesi icin doktor söylemişti ondan beyaz akıntı oluyo dedi ama hamilelikte neden oluyo bilmiyorum
aminnnnn
ağzın bal yesin e miiii
sende patlat bir bebek haberi de iyi ce gaza geleyim..
halledersin bebeğim Allah ölüm göstermesin gerisi hallolur Rabbim yuvanı şenlendirir inşAllah bu ay çok isterim bunu emin ol. . . .
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar test sonucum 194 çıktı3 gün önce 32ydi..sat 10 eylüldü çoookkk şükür Rabbime yaaaa
Sagol cisemb ilgin icin canim benim.. insallah guzel haber alirim yarin..
bebekten olsa
inşallah canım allah herkesin yuvasını şen şakrak etsin inşallahhhhhh
Insallah guzelim yaa.. cok guzel yazmis bayan..canım aynı durumu yaşadım ben ondan bayagı araştırdım o yazıyı buldum.. 2011de yazmış bi bayan.. bende senin gibiyim yumurtlamanın 12.günü lavaboda pat bi kan o yani daha hiç olmadı.. ama testler negatif.. eger yarın başlamazsa tekrarlarım testi öbür gün çünkü bende hiç yaşamadım böyle farklı zamanda kanama.. İnşallah ikimizin ki de bebiştir canım Allahım görsün duysun dualarımızı inşallah
Psikommm ben tabloyu temizledim.. gormedin mi.. ama ffe cizgiyi hala cizmiyor.. eger yarin yuksek bir ates girersem o zaman ciziyor 16.gune.. :44:canım bence sen o tabloda akıntı olaylarını sil bakalım birde öyle dene
Beyaz akintim bir geldi sabah.. simdide islaklik hisediyorum bebisim.. ama oyle bir beyaz hic gormedim.. icerde kalan siposlar olamaz cunku en son cuma gecesi mikmik oldu cumartesi sabah yikandim..
Canim evet demi o yumurtlama donemindeydi.. yani ben yumurtladim bitti.. benim ates hic oyle demiyo yaa hayirlisi..
simdi peki o beyaz akinti nedir.??
Insallah..canımın içi inşAllah olur inşAllah olur kim istemez bu iyi haberin gerçekleşmesini . . . .
Yaaa sabir yaa sabir...Yerlesme hemen olmaz zaten.yumurtlayip dollendikten sonra tuplerde yaklasik uc bes gun ilerleyip rahme dusuyomus ... Beyaz akintiyi bilmiyom cnm..Ins. Hamilesindir yaaa Sabret az kalmis batina
kuzum benim yumurtlamam 17. gün oldu... sen linki yollasana bana bir bakayım merak ettimInsallah guzelim yaa.. cok guzel yazmis bayan..
aslinda bende bir cok yerde okudum ama kimide diyor yumurtlama kanamasi da oluyormus.. 16.gunum geldi bu damlalar 16.gunde ff icin yumurtladigim gun..
yani benim yerlesme kanamsi olamaz cok erken cunku..
ama tabiki herseyin hayirlisi.. yarin rdvum var daha cok bilgi alip gelirim insallah
Psikommm ben tabloyu temizledim.. gormedin mi.. ama ffe cizgiyi hala cizmiyor.. eger yarin yuksek bir ates girersem o zaman ciziyor 16.gune.. :44:
kuzum benim yumurtlamam 17. gün oldu... sen linki yollasana bana bir bakayım merak ettim
Doktor bilir cnm.son adetini ve bu kanamayi soylersin mutlakaHadi hayirlisiInsallah.. Yaaa sabir yaa sabir...canim peki 16.gun yumurtladiysam bugun yani dpo 7 yarin dpo8 olcak.. doktor bilir demi.. ama ben kirmizilara hazirladim kendimi pedlerimi aldim hazir..
kızlar başlık mı değişti yine_??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?