Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sende saol bize böyle güzel haberle gediğin için darısı başımıza amin inşAllah . . . .
inşallah cnm hadi sizdende bekliyoruz hayırlı haberler
Canim bende seni bekliyodum
Cok ama cok sevindim.
Allah sana ve bebegine saglik versin
aminn cnm çok saolll darısı sizlerin başına inşaallah yürekten dua ediyorum
canım benim hadi gözün aydın Rabbim size bağışlasın...
saol cnm bnm aminnn
Tebrikler canım senin değerinde süper çıkmış bak gününe daha var hemde erken oluşmuş bebişin Allah bebişlerimizi bize bağışlasın hemen hemen aynı zamanda bebişler gelecek :))

evet cnm bukadar yükselmesini beklemiyodum çok şaşırdım hatta korktum Rabbim herkse hayırlısı nasip etsin

Cesaretin varmı sipoşlar
çatlıyor yumoşlar bir başka
Sende hemen döllensen keşkee,
Ve sen bana bebişşşşş

:26::26::26::26::26:

selam kizlar sizi cok ozledim:) konu basligi bu sefer benim icin degisti saolsun msa84.cunku isyerinin netinden giremiyodum o baslikta gecen bi kelime yuzunden.. Nasilsiniz yeni hamislerimiz var mii bakalim?

hoşgeldin canımm
2 hamişimiz var .. Benimde bugün yada yarın bat günüm bugün gelen giden yok bakalım nasip bekliosss :18::18:
Sen nasılsın tatlişkomm

hoşgeldin canımm
2 hamişimiz var .. Benimde bugün yada yarın bat günüm bugün gelen giden yok bakalım nasip bekliosss :18::18:
Sen nasılsın tatlişkomm

cok iyiyim canim cok saol sizi gercekten cok ozledim ya insan cok alisiyomus bi an hic giremicem sandim:) inşallah sen de 3. Hamisimiz olursun canim testi yarinmi yapcan

Selam kizlar sizi cok ozledim:) konu basligi bu sefer benim icin degisti saolsun msa84.cunku isyerinin netinden giremiyodum o baslikta gecen bi kelime yuzunden.. nasilsiniz yeni hamislerimiz var mii bakalim?
Selam battasimm.Az kaldi sayilir.bende sivilce ve sinir artisi basladi bileBenim baska adet belirtim olmuyoUmudum yok anlicann

Selam battasimm.Az kaldi sayilir.bende sivilce ve sinir artisi basladi bileBenim baska adet belirtim olmuyoUmudum yok anlicann

Oyle deme canim hic belli olmaz bi bakmissin bebis geliyo.moral bozmak yok bu ay olmazsa rabbim en hayirli zamani bilir..hem daha var bizim:) sen kendini rahat tut canim

kuzummmmmm bence bu yerleşme kanaması. ayyyyy çok heycanlıııı

kuzummmmmm bence bu yerleşme kanaması. ayyyyy çok heycanlıııı

kuzummm keske oyle olsa ama degil galiba...
cunku benim kanama 16.gun 17.gun geldi..
ve ben 16.gun yumurtladim..
cok erken yani...
ama bu beyaz akinti keske bebisten olsaa..

Kızlarr ben kaçarrr kendinize çoookkk cici bakın.. Dualarınızı esirgemeyin benden ne olursunuz.. çok ihiyacım var dualarınıza

Inşallah gelmez şu kırmızılar :18::18:

Ben izmit gebze medical parka gidiyorum cnm
Sgk anlasmasi var.tahlillere delan toplamda muayene de var 150 odedim sanirim
Smear testi de yaptilar rahim agzi kanseri tRamasi icin.

Nefesal gebzedemi yaşıyorsun sen, bende gebzede oturuyorum..hahaha dünya ne kadar küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…