Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

krem ki nasil krem bembeyaz.. :44:

Bende adete yakin gunlerde oluyor sivi krem gibi.ve hamile olabilirim diyorum adet oluyorum 2 aydir bunu farkettim.ama senin kanamanda olmustu bu yuzden emin olamadim senin durumuna.kanaman icin yumurtlama kanamasi sanirim.insallah yerlesmedir ama

Bende adete yakin gunlerde oluyor sivi krem gibi.ve hamile olabilirim diyorum adet oluyorum 2 aydir bunu farkettim.ama senin kanamanda olmustu bu yuzden emin olamadim senin durumuna.kanaman icin yumurtlama kanamasi sanirim.insallah yerlesmedir ama

SAgol guzelim.. bakalim hayirlisi..
insallah oyledir de zor..

kızlar ben geldim eveeee...kocişe söyledim deli deli hareketler yapıyor... bebeğime bişey olcak dedim...
ben bu adamı çok çok seviyorum yaaa

sekerim hg bende pkoluyum reglim 3.gunu lh ve fsh hormonlarina bakiliyo buna bakarak pko lusun diyebiliyo ancak dr..... 21.gun progesteron hormonuna bakiliyo bunada yumurtan catlamis mi catlamamis mi diye hormon seviyesine bakiliyo
kızlar cevaplarınız için çok saolun güya özele gidiyorum ama doktorum muayne parası derdinde ha bire şu gün gel bugün git
adet düzensizliği var adet döngüm 30-35 gün
21.gun progesteron hormonuna mı bakiliyor. yumurtan catlamis mi catlamamis mi diye hormon seviyesine bakildiğinide bilmiyodum çocuk istediğimi söylemiştim ama.kızlar bide simir testi yapcakmış bu gereklimi sizede yapıldımı

kızlar ben geldim eveeee...kocişe söyledim deli deli hareketler yapıyor... bebeğime bişey olcak dedim...

allah banada yaşatsın sevgimizin tazelenmeye ihtiyacı varr... çook çok dua et bizi kurtarcak şey dua canım

kesinlikle hepinizi her seferinde anıyorum canlarım sizde benim için dua edin nolur

allah kucağına almayı nasip etsin yaşı uzun hayırlı vatana millete layik yüzünü kara çıkarmıycak iyi huylu bir çocuk nasip etsin inşallah canım

allah banada yaşatsın sevgimizin tazelenmeye ihtiyacı varr... çook çok dua et bizi kurtarcak şey dua canım
inşallah cnm inşallahhhh...

Ayyy cnm yaaa bebek haberi sevgiyi zirveye taşıyor dimi allah bozmasin inşallah

adamlar çıldırıyor gerçekten de...benimki çocuğumun annesi diyip peşimde dolaşıyo kaç gündür. Allah herkese yaşatsın bu mutlulugu

nasıl söyledin? benim gibi pat diye mi? sürpriz falan yaptın mı?

Kızlar ilk defa tlf dan giriyorum nasılsnz?

merhaba. bugün kızlar sana söyledi mi bilmiyorum ama çoğunluğumuz listeyi görmek istiyoruz. senin için de bi sakıncası yoksa listeyi ekleyebilr miyiz? hamişler kızlara umut oluyomuş. ben de hamile olmasam görmek isterdim, merak ediyoruz acaba kaç tane hamişimiz var :)

Herşey güzelde,son sayfaya girmeyi Sayfayı kaydetmeyi öğrenmem lazm
Bu gülen yüzler nerde yaw. Aaaa

Bende ilk zamanlar telden girerken gulen yuzler yoktu belki bir zaman sonra oyle gezinirken onume bir ayar geldi tikladim sonra resimleri buldum

merhaba. bugün kızlar sana söyledi mi bilmiyorum ama çoğunluğumuz listeyi görmek istiyoruz. senin için de bi sakıncası yoksa listeyi ekleyebilr miyiz? hamişler kızlara umut oluyomuş. ben de hamile olmasam görmek isterdim, merak ediyoruz acaba kaç tane hamişimiz var :)[/QUOTE]

Ama kızlar istedi konuştuk biz bunu,benim kendi fikrim değldi,aaa. Kimmiş onlar. Ben bu başlığı değiştirene kadar neler çektim
Üzüldüm şimdi

Ama kızlar istedi konuştuk biz bunu,benim kendi fikrim değldi,aaa. Kimmiş onlar. Ben bu başlığı değiştirene kadar neler çektim
Üzüldüm şimdi[/QUOTE]

aaa listenin kalkmasını kızlar mı istedi? bilmiyodum şimdi öğrendim. biz de bugün kızlarla konuşurken liste olsaydı keşke görürdük falan dedik. geçmişi okuma imkanın varsa görebilirsin. isim bence daha genel daha güzel olmuş ama isimle ilgisi yok ki listenin. bu topiği herkes çok seviyo, umut doluyo burda insanlar, yanlış anlamanı, üzülmeni istemem. sen de haklısın 80 kişiden farklı farklı öneriler gelebiliyor.

Uuuff bugun bi giremedim yaa simdide esim geliyoooo cikcaamm yemekten sonra gelcem.ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…