krem ki nasil krem bembeyaz.. :44:
Bende adete yakin gunlerde oluyor sivi krem gibi.ve hamile olabilirim diyorum adet oluyorum 2 aydir bunu farkettim.ama senin kanamanda olmustu bu yuzden emin olamadim senin durumuna.kanaman icin yumurtlama kanamasi sanirim.insallah yerlesmedir ama
kızlar ben geldim eveeee...kocişe söyledim deli deli hareketler yapıyor... bebeğime bişey olcak dedim...
ben bu adamı çok çok seviyorum yaaa
cnm ne rahatsızlığı burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bildiğimiz kadarıyle, stres atıyoruz..adet düzensizliğin varmı veya adet dönün ne kadar..polikistikover yumurtanın geç çatlaması yada çatlayamaması yumurtalıkta kist oluşunca yumurta çatlayamıyor.21. gün ne testi olduğunu bilmiyorum.doktorun çatlama iğnesi önermedimi sana??
kızlar cevaplarınız için çok saolun güya özele gidiyorum ama doktorum muayne parası derdinde ha bire şu gün gel bugün gitsekerim hg bende pkoluyum reglim 3.gunu lh ve fsh hormonlarina bakiliyo buna bakarak pko lusun diyebiliyo ancak dr..... 21.gun progesteron hormonuna bakiliyo bunada yumurtan catlamis mi catlamamis mi diye hormon seviyesine bakiliyo
kızlar ben geldim eveeee...kocişe söyledim deli deli hareketler yapıyor... bebeğime bişey olcak dedim...
kesinlikle hepinizi her seferinde anıyorum canlarım sizde benim için dua edin nolurallah banada yaşatsın sevgimizin tazelenmeye ihtiyacı varr... çook çok dua et bizi kurtarcak şey dua canım
kesinlikle hepinizi her seferinde anıyorum canlarım sizde benim için dua edin nolur
napcan kıs ye gtsn ohhhhhh mis zabaha kadar
yafrum bu dediğin tarifi yaparsak amannn sabahlar olmasınnnnn
öldürtcenmi kıs bizi
kesinlikle hepinizi her seferinde anıyorum canlarım sizde benim için dua edin nolur
Kızlar ilk defa tlf dan giriyorum nasılsnz?
inşallah cnm inşallahhhh...allah banada yaşatsın sevgimizin tazelenmeye ihtiyacı varr... çook çok dua et bizi kurtarcak şey dua canım
Ayyy cnm yaaa bebek haberi sevgiyi zirveye taşıyor dimiallah bozmasin inşallah
Kızlar ilk defa tlf dan giriyorum nasılsnz?
Herşey güzelde,son sayfaya girmeyi Sayfayı kaydetmeyi öğrenmem lazmMerhaba msacim iyiyiz ben hep telefondan giriyorum gayet rahat heran online
Herşey güzelde,son sayfaya girmeyi Sayfayı kaydetmeyi öğrenmem lazm
Bu gülen yüzler nerde yaw. Aaaa
merhaba. bugün kızlar sana söyledi mi bilmiyorum ama çoğunluğumuz listeyi görmek istiyoruz. senin için de bi sakıncası yoksa listeyi ekleyebilr miyiz? hamişler kızlara umut oluyomuş. ben de hamile olmasam görmek isterdim, merak ediyoruz acaba kaç tane hamişimiz var :)
Uuuff bugun bi giremedim yaa simdide esim geliyoooocikcaamm yemekten sonra gelcem.ins
Huu huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?