Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gunaydn kızlar bn evın heryernı kaldrdm temzlk yapyorum bı cay molası verdm

yaaaaaaaaa kızlar bzm cımcımemz nerde hc sesı ckmyo

Insallah gelmwz canimm.biraz daha sabirrr
Ben dun pembe demistim yaa bugun kirmizi hemde nasil bi kirmiziii((

Ben kırmızı aşığı bi kadınım, kıyafetimde mutlaka olur ya ya ayakkabım ya ya rujum ya ojem ama bu çocuk çalışmalarına başladığımdan beri yani mensi beklemediğim anda geldiğinden beri pembe ruj pembe oje kullanıyorum o derece yani...

evet ama relaks olmamız için de birbirimize destek vermemiz lazım. kimsenin kendinde belirti arayıp da sonra gelip buraya yazmaması lazım... yoksa ben burada sizlerle konuşmayı çok seviyorum.. mesela az önceki sinirli, bunalım halimden eser kalmadı diyebilirim bir de ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum teste göre henüz yumurtlama zamanım gelmemiş. bugün mikmik için günaşırı zamanımız ama benim hiç isteğim yok... bir yanım bebek için yap diyor bir yanım da ne olur ne olmaz bebek için değil istediğin zaman istediğin için yap diyor.. biraz ayıp oldu ama artık burda özel mözel kalmıyor ne yapayım :78:

Gunaydin kiz...
hamarat hemserim benim..

Bende geldim pesinden bak..

ayyyyyy cnm bnm ya keske bu topktekler hep aynı yerde otursaydk ne gzel olurdu diiiiiiiimiiiiiiiiiiiiii aklma gldı temzlk yaprken

günaydın canım afiyet olsun... ben çalıştığım için haftasonumu kurban ettim ev işlerine :84: sırf onun için şileden vazgeçtim yahuuuuuu...

e zaten bı hafta snun var ondada temzlkmi yaptn cnm

Rahat olmakta fayda var cnm...Bence ne zaman ilişkiye girmek istiyosan gir, gün belirleme hem bu şekilde kafan da daha rahat olur. Tamam bebek istiyoruz ama hep ona odaklanmak da doğru değil, eşlerimizin de psikolojisi bozuluyor...Sadece çocuk için eşlerimize yaklaşmamızı da pek etik bulmuyorum ben...Dün akşam eşim dio ki bugün 3.gün cnm, spermlerim kalitelidir bugün şansımız yüksek gülsem mi ağlasam mı bilemedim :) ona da kafayı yedirttim sonunda

Evet canim bi problem yok sukur ama bir senede gecti bilmiyorum
Suan regli oldugum icin bunalimdayim herzamanki gibi.
Ama biliyorum yine onumuzdeki ay ayni seyler olacak

yazık valla... onlar da uzman oldular artık desene... akşam olsun da bir akşamki istek durumuna göre bakıcam artık o zaman ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…