ben en başta 3-4 ay denedim olmadı. sonra işe girdim 1-2 ay ara verdim şimdi de bu 6.ayım galiba.. ama buna rağmen belirti aramaya devam ısrarlabelki de dediğin gibi o fikir bir daha girdi mi çıkmayacak kafamdan bilmiyorum ki... sizin herşey normaldi dimi canım? sanki geçmiş konuşmalarından öyle bişeyler hatırlıyorum... dediğin gibi insan gerçekten yorgun düşüyor.. bazen herşeyi bırakmak istiyorsun sonra an geliyor bir bakıyorsun tekrar sarılmışsın ümitlere, hayallere...
gunaydn kızlar bn evın heryernı kaldrdm temzlk yapyorum bı cay molası verdm
rica ederim.. birşey daha öğrendim sayende. dediğin gibi benim bugüne kadar idrar testi bile yapma şansım olmadı hiç. orada görsem inanmam gibi geliyor ve dediğin gibi kanda bile görsem inanmayabilirim. ancak karnım büyüyecek o zaman inanırım belki
yaaaaaaaaa kızlar bzm cımcımemz nerde hc sesı ckmyo
Insallah gelmwz canimm.biraz daha sabirrr
Ben dun pembe demistim yaa bugun kirmizi hemde nasil bi kirmiziii((
Aynen cnm diyorum ya, geçen ay tüm belirtiler vardı 2 kez beta hcg yaptırdım 1 hafta arayla, hani derler ya en önemli belirti kadının hamile olduğu hissetmesidir ben acayip hissediyodum düşün yani...O yüzden daha da inanmam belirtilere, bu ayki mens 1 hafta geçmeden de test falan yaptırmıcam :) bu ay relaks takılalım yaaa olursa olur olmazsa çalışmalara devam, Allah bize de nasp edecek inşallah...
Gunaydin kiz...
hamarat hemserim benim..
Bende geldim pesinden bak..
canım ben sana çok güveniyorum bu konuda. maşallahın var Allah bozmasın. ama ben galiba senin kadar güçlü değilim. o yüzden biraz uzak durabilirim forumdan
gunaydn kızlar bn evın heryernı kaldrdm temzlk yapyorum bı cay molası verdm
günaydın canım afiyet olsun... ben çalıştığım için haftasonumu kurban ettim ev işlerine :84: sırf onun için şileden vazgeçtim yahuuuuuu...
evet ama relaks olmamız için de birbirimize destek vermemiz lazım. kimsenin kendinde belirti arayıp da sonra gelip buraya yazmaması lazım... yoksa ben burada sizlerle konuşmayı çok seviyorum.. mesela az önceki sinirli, bunalım halimden eser kalmadı diyebilirimbir de ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum teste göre henüz yumurtlama zamanım gelmemiş. bugün mikmik için günaşırı zamanımız ama benim hiç isteğim yok... bir yanım bebek için yap diyor bir yanım da ne olur ne olmaz bebek için değil istediğin zaman istediğin için yap diyor.. biraz ayıp oldu ama artık burda özel mözel kalmıyor ne yapayım :78:
Slm kizlar nasilsiniz.yeni haberler varmi herkes beklemede mi ?
ayyyyyy cnm bnm ya keske bu topktekler hep aynı yerde otursaydk ne gzel olurdu diiiiiiiimiiiiiiiiiiiiii aklma gldı temzlk yaprken
Canım benim güçlü olcaz secenek yok
ben en başta 3-4 ay denedim olmadı. sonra işe girdim 1-2 ay ara verdim şimdi de bu 6.ayım galiba.. ama buna rağmen belirti aramaya devam ısrarlabelki de dediğin gibi o fikir bir daha girdi mi çıkmayacak kafamdan bilmiyorum ki... sizin herşey normaldi dimi canım? sanki geçmiş konuşmalarından öyle bişeyler hatırlıyorum... dediğin gibi insan gerçekten yorgun düşüyor.. bazen herşeyi bırakmak istiyorsun sonra an geliyor bir bakıyorsun tekrar sarılmışsın ümitlere, hayallere...
daha ekimi göremedik ki :97:
e zaten bı hafta snun var ondada temzlkmi yaptn cnm
Rahat olmakta fayda var cnm...Bence ne zaman ilişkiye girmek istiyosan gir, gün belirleme hem bu şekilde kafan da daha rahat olur. Tamam bebek istiyoruz ama hep ona odaklanmak da doğru değil, eşlerimizin de psikolojisi bozuluyor...Sadece çocuk için eşlerimize yaklaşmamızı da pek etik bulmuyorum ben...Dün akşam eşim dio ki bugün 3.gün cnm, spermlerim kalitelidir bugün şansımız yüksek gülsem mi ağlasam mı bilemedim :) ona da kafayı yedirttim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?