- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
evet canım bugün tam 14.gün.. hadi bakalım hayırlısı ne ise o olsun canımın içi
kızlar yaaaaaa eşi tahlil yapan yokmu spermiogram için nasıl örnek veriliyo ki labaratuarda offff yaaaa nasıl boşalacak orada eşim anlamadım ben yaaaa
Canım bnmde eşim gitcek bu ay kizlarsan öğrendiğim kadariyla bi bardak vermiyorlar mis eline odaya giriyormus odada dergiler cdler resimler fakan filan varmis sonra eline kuvvet barsagida kapidaki görevliye veriyormus bukadar iste
Incirde hix sevmwm yav tanesine bayılırım da kursundan nefret ediyorum :)) ama deneyeyim bu ay bakalım ins ise yarar
Bugün benim için Devrim gibi bir gün.
3 yıllık Devlet Memuruyum, işe perukla geliyordum. Bugün Resmi Gazete'de yayınlanmış kılık-kıyafet düzenlemesi. Az önce peruğu çıkartıp örtümü taktım.
Çok MUTLUYUMMM ÇOOKKK
Çok şükür ALLAH'ıma her sabah bu işkenceden kurtuldum
kızlar yaaaaaa eşi tahlil yapan yokmu spermiogram için nasıl örnek veriliyo ki labaratuarda offff yaaaa nasıl boşalacak orada eşim anlamadım ben yaaaa
3 yıllık Devlet Memuruyum, işe perukla geliyordum. Bugün Resmi Gazete'de yayınlanmış kılık-kıyafet düzenlemesi. Az önce peruğu çıkartıp örtümü taktım.
Çok MUTLUYUMMM ÇOOKKK
Çok MUTLUYUMMM ÇOOKKK
Amin canım senle arayı baya açtım yaww :)) kns güzel haberi verirsin bu ay bende kasimda sana veririm güzel haberler
muhasebeci pazar günü çalışırmı yaaa
pazar günü yardım için gelmemi sölediler..
ben de dedim ben muhasebeciyim ne alaka diye.. malum bizde 4 patron var ( biri geberesice psikolojik manyak ) benle konuşa o en sevdiğim patronda dedi ki biliyorum da diğerleriyle kötü oluyorum ben ondan dedi. iyi demek zorunda kaldım.. off yaaa
Bende bayramin 4.gunu ve ertesi gunku c.tesi caliscam ve muhasebeciyim:) cok rezil bi duygu
Bizim yasadiklarimiz daha igrenc kiz acıma adetliyken catala yattim ben kocana bile acmiyorsun adetken düşün yani bebek istiyorlarsa yapcaklar secenekleri yokçok iğrenç allahım yaaa ne günlere kaldık benim kocam çıldıracak
Bende çalışcam pazarmuhasebeci pazar günü çalışırmı yaaa
pazar günü yardım için gelmemi sölediler..
ben de dedim ben muhasebeciyim ne alaka diye.. malum bizde 4 patron var ( biri geberesice psikolojik manyak ) benle konuşa o en sevdiğim patronda dedi ki biliyorum da diğerleriyle kötü oluyorum ben ondan dedi. iyi demek zorunda kaldım.. off yaaa
evet ya ben erken yımırtliyominşallah canım. gerçi senin için henüz geç değil. belki bu ay da verebilirsin. minikbebişimi biiyorsun
Bende çalışcam pazar( bayramin 4.gunude çalışcam içimden cok güzel seyler geçiriyorum walla
kızlar yerleşme kanaması herkeste oluyor mu merak etttim
Bizim yasadiklarimiz daha igrenc kiz acıma adetliyken catala yattim ben kocana bile acmiyorsun adetken düşün yani bebek istiyorlarsa yapcaklar secenekleri yok
Bende çalışcam pazar( bayramin 4.gunude çalışcam içimden cok güzel seyler geçiriyorum walla
Minik bebisimin Nasıldı ki walla hayatım hic ümidim yok benm olsa testte çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?