Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar yaaaaaa eşi tahlil yapan yokmu spermiogram için nasıl örnek veriliyo ki labaratuarda offff yaaaa nasıl boşalacak orada eşim anlamadım ben yaaaa

çok iğrenç allahım yaaa ne günlere kaldık benim kocam çıldıracak

Hayırlı olsun ablacim.senin adina cok sevindim

kızlar yaaaaaa eşi tahlil yapan yokmu spermiogram için nasıl örnek veriliyo ki labaratuarda offff yaaaa nasıl boşalacak orada eşim anlamadım ben yaaaa

Yeniden yazayim baya karışık yazmışım eline bir tane pet bardak vermiyorlarmis ve odaya giriyormus odada cinsel içerikli resim dergi video vb şeyler varmis ve sonrasında eline kuvvet bardaga bosaliyomus sonra bardağı kapidaki görevliye veriyormus hepsi bu iste

hayırlı olsun canım. çok sevindim. geç oldu ama oldu çok şükür. mutluluğunu az çok tahmin edebiliyorum

Sizlerin adina sevindim cnm

muhasebeci pazar günü çalışırmı yaaa

pazar günü yardım için gelmemi sölediler..

ben de dedim ben muhasebeciyim ne alaka diye.. malum bizde 4 patron var ( biri geberesice psikolojik manyak ) benle konuşa o en sevdiğim patronda dedi ki biliyorum da diğerleriyle kötü oluyorum ben ondan dedi. iyi demek zorunda kaldım.. off yaaa

Bende bayramin 4.gunu ve ertesi gunku c.tesi caliscam ve muhasebeciyim:) cok rezil bi duygu

Teşekkür ederim canlarım, beni çok mutlu ettiği için sizlerle paylaşmak istedim, yoksa konumuzla alakası olmadığının farkındayım.

Rabbim yarın ki muayene de beni böyle sevindirse var yaaa, uçuşa geçerim herhalde

Bende bayramin 4.gunu ve ertesi gunku c.tesi caliscam ve muhasebeciyim:) cok rezil bi duygu

walla bizim patronda öle şeyler geveledi ağzında ama ... ben 4.gün gelmeyi düşünmüyorum cumartesi gelir paşa paşa öğlene kadar çalışır giderim bu ne yaaa... muahsebeciyim ama markete çıkıp un şeker tarıcam pazar günü..

çok iğrenç allahım yaaa ne günlere kaldık benim kocam çıldıracak
Bizim yasadiklarimiz daha igrenc kiz acıma adetliyken catala yattim ben kocana bile acmiyorsun adetken düşün yani bebek istiyorlarsa yapcaklar secenekleri yok
Bende çalışcam pazar ( bayramin 4.gunude çalışcam içimden cok güzel seyler geçiriyorum walla
evet ya ben erken yımırtliyom inşallah canım. gerçi senin için henüz geç değil. belki bu ay da verebilirsin. minikbebişimi biiyorsun

Minik bebisimin Nasıldı ki walla hayatım hic ümidim yok benm olsa testte çıkardı

kızlar geçen hafta bahsetmiştim tiroid hormonum ilk hamileliğimde düşük çıkmıştı ilaç kullanınca düzelmişti... şimdi tekrar hamilelik düşününce bi gidip baktırayım dedim bu seferde TSH Hormunu 4.53 çıkmış yani biraz yüksek:18:
aile doktoru bi dahiliye uzmanına görün dedi...
Birde alerji testim yüksek çıkmış hangisi bilmiyorum ama yüksek çıkanlar şunlar:
HDLC = 55
EO% = 7.8
MPV =12.7
P-LCR = 47.3

bunun gibi şikayetler yaşayan varsa yardımcı olabilirmi acaba yada daha detaylı yorum yapabilecek biri ?:26::26:

ilk yorumuna %100 katılıyorum canım. c.tesi ben de yarım gün çalışıyorum minikbebişim adet olmayı bekliyordu da bebiş haberi aldı ya. gerçi o test yapmamıştı galiba... seni ümitlendirip hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama bir yandan da bu ay hamile kalmanı o müjdeyi vermeni çok istiyorum canım. ümit her zaman var biliyorsun kendimizi kaptırmamamız önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…