Cok kotu olmus canim yaaWalla ben cumayi nasil edicem diye dusunuyorumBu patronlari waryaaaaamuhasebeci pazar günü çalışırmı yaaapazar günü yardım için gelmemi sölediler.. ben de dedim ben muhasebeciyim ne alaka diye.. malum bizde 4 patron var ( biri geberesice psikolojik manyak ) benle konuşa o en sevdiğim patronda dedi ki biliyorum da diğerleriyle kötü oluyorum ben ondan dedi. iyi demek zorunda kaldım.. off yaaa
kızlar yerleşme kanaması herkeste oluyor mu merak etttim
gamsemmm sen ne işle meşgulsun? :26:
buarada içinden geçirdiğin o güzel şeyleri çok net tahmin edebiliyorum
Cok kotu olmus canim yaaWalla ben cumayi nasil edicem diye dusunuyorumBu patronlari waryaaaaa
kızlar geçen hafta bahsetmiştim tiroid hormonum ilk hamileliğimde düşük çıkmıştı ilaç kullanınca düzelmişti... şimdi tekrar hamilelik düşününce bi gidip baktırayım dedim bu seferde TSH Hormunu 4.53 çıkmış yani biraz yüksek:18:
aile doktoru bi dahiliye uzmanına görün dedi...
Birde alerji testim yüksek çıkmış hangisi bilmiyorum ama yüksek çıkanlar şunlar:
HDLC = 55
EO% = 7.8
MPV =12.7
P-LCR = 47.3
bunun gibi şikayetler yaşayan varsa yardımcı olabilirmi acaba yada daha detaylı yorum yapabilecek biri ?:26::26:
Mesaj kutun dolu yazamadim cevap burdan cevaplayimmi
Canim ben tahlik sonuçlarımi nete yazdim öğle öğrendim ne demek istediğini sende öyle yapabilirsin mesala doktor bana sarılık aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi ve nedenini soylemedi ben tahlil sonucumu nete yazdim ve vucudmda hic sarılık mikrobu yokmuş ve hic sarılık gecirmemisim ve sarılık asisi yaptirip bu mikrobun vucudumda olmasi gerekiyormuş :))
a.s. canımmm.. hadi git bakalım hayırlısıyla da güzel sonuçlar al dön hemence
Gunaydin cnmBakalim doktor ne dicek.hayirli haberlerle gel cnm
iyi haberlerle dön bebegi inşallah bizide haberdar et
günaydın canım sağlıcakla git sağlıcakla gel tatlışım...güzel haberler bekliyoruz....
Hayır şimdii düşünüyorum bu gün adetim gelmesse yarın yada perşembe idrar testi yapıcam.. pozitif çıkarsa dr a cuma günü gitmem lazım e sonuçlarıda pztesi alıcam :26: izin nasıl alıcam ki bu sıkışıklıkta :26: tam arife günü..
öf yaaa :18: eğer dr a gittiğimde hamilesin derse ben onca koşuşturmayı burda nasıl yaparım.. :26:
Kizlar ben geldim doktordan.. icim rahatladi..
Dediki bu hafta sonun bekleyelim ya adet olucan yada gebesindedi cunku koyu biseyler varmis..
bu hafta sonu adetim gelmese kana gitcem recetemi yazdi..
bana ilac verdi daha iyi yumurtlamam icin.. hic bir sorun yok diyor.. cok sukur.. !!
o kanamada yumurtlamadan olmus.. olabilir dedi korkulacak bisey yok...
Haka posta kutun dolu canim bnmBence hamissin canim cok ümit vermek istemem ama ben 7aydir test yapiyorum günlerce beklesede cift cizgi görmedim :))) ama cok umutlanma adetine kadar bekle ve kan testi yaptir çünkü hamis olabilirsin ama ilaydanin gibi ilk sevinip sonra uzulmeni istmem canim benim ins güzel haberlerle gelirsin habersiz bırakma bizi olarmitestiii sordum farketmez canım gamsecim sen bilrsin
test yaptın mı monbebe idrar testi
inşallah hamişsindir batarkadasımmmmonbebe
Haka posta kutun dolu canim bnmBence hamissin canim cok ümit vermek istemem ama ben 7aydir test yapiyorum günlerce beklesede cift cizgi görmedim :))) ama cok umutlanma adetine kadar bekle ve kan testi yaptir çünkü hamis olabilirsin ama ilaydanin gibi ilk sevinip sonra uzulmeni istmem canim benim ins güzel haberlerle gelirsin habersiz bırakma bizi olarmi
Dediki bu hafta sonun bekleyelim ya adet olucan yada gebesindedi cunku koyu biseyler varmis..
bana ilac verdi daha iyi yumurtlamam icin.. hic bir sorun yok diyor.. cok sukur.. !!
Allahim beterinden saklasin canım bnm ims dahiliye de hic biai çıkmaz ve mutlu mesut hamis olursunoff ne bileyim yaa bende herşey nasılsa normal çıkacak derken nerden çıktı şimdi bunlar... alerji testinin yüksekliğini ilk duyuyorum zaten ama TSH hormonları hamilelikte çk çok önemli yani hamile kaldığına üzülürmüsün sevinirmisin bilemiyo insan bi dahiliyeye gidicem artık bakalım neler çıkacak karşımıza:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?