Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok kotu olmus canim yaaWalla ben cumayi nasil edicem diye dusunuyorumBu patronlari waryaaaaa

Cok kotu olmus canim yaaWalla ben cumayi nasil edicem diye dusunuyorumBu patronlari waryaaaaa

Hayır şimdii düşünüyorum bu gün adetim gelmesse yarın yada perşembe idrar testi yapıcam.. pozitif çıkarsa dr a cuma günü gitmem lazım e sonuçlarıda pztesi alıcam :26: izin nasıl alıcam ki bu sıkışıklıkta :26: tam arife günü..
öf yaaa :18: eğer dr a gittiğimde hamilesin derse ben onca koşuşturmayı burda nasıl yaparım.. :26:

Canim ben tahlik sonuçlarımi nete yazdim öğle öğrendim ne demek istediğini sende öyle yapabilirsin mesala doktor bana sarılık aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi ve nedenini soylemedi ben tahlil sonucumu nete yazdim ve vucudmda hic sarılık mikrobu yokmuş ve hic sarılık gecirmemisim ve sarılık asisi yaptirip bu mikrobun vucudumda olmasi gerekiyormuş :))

off ne bileyim yaa bende herşey nasılsa normal çıkacak derken nerden çıktı şimdi bunlar... alerji testinin yüksekliğini ilk duyuyorum zaten ama TSH hormonları hamilelikte çk çok önemli yani hamile kaldığına üzülürmüsün sevinirmisin bilemiyo insan bi dahiliyeye gidicem artık bakalım neler çıkacak karşımıza :18:

a.s. canımmm.. hadi git bakalım hayırlısıyla da güzel sonuçlar al dön hemence

Gunaydin cnmBakalim doktor ne dicek.hayirli haberlerle gel cnm

iyi haberlerle dön bebegi inşallah bizide haberdar et

günaydın canım sağlıcakla git sağlıcakla gel tatlışım...güzel haberler bekliyoruz....

Kizlar ben geldim doktordan.. icim rahatladi..
Dediki bu hafta sonun bekleyelim ya adet olucan yada gebesindedi cunku koyu biseyler varmis..
bu hafta sonu adetim gelmese kana gitcem recetemi yazdi..
bana ilac verdi daha iyi yumurtlamam icin.. hic bir sorun yok diyor.. cok sukur.. !!
o kanamada yumurtlamadan olmus.. olabilir dedi korkulacak bisey yok...

Sen guzel haberler verde gerisini halledersin cnm
Bunu dusunme
Walla bende ihracat bilumundeyim bazen dusunuyorum izin isini
Benim patronicede kirk takla attiriyo izin verirken

test yaptın mı monbebe idrar testi

testiii sordum farketmez canım gamsecim sen bilrsin
Haka posta kutun dolu canim bnmBence hamissin canim cok ümit vermek istemem ama ben 7aydir test yapiyorum günlerce beklesede cift cizgi görmedim :))) ama cok umutlanma adetine kadar bekle ve kan testi yaptir çünkü hamis olabilirsin ama ilaydanin gibi ilk sevinip sonra uzulmeni istmem canim benim ins güzel haberlerle gelirsin habersiz bırakma bizi olarmi

gamse20 boşalttım msj kutumu ama burayada yazabilirsin kızlarda fikrini sölesin korkuyom kimyasal gebelik mi

tabi bırakmam ama canım kimyasal gebeliktemn korkuyom cunku cok silik ısıga tutuğunda belli oluyor ben mi görüyom acaba

çok güzel bi haber canım inş. bebeğin seninledir haydi hayırlısı olsun o kınalı eller senin olsun canım...

ohhh çok şükür!! gözün aydın canım. inşallah o koyuluk gebeliktendir canımın içiiii

Allahim beterinden saklasin canım bnm ims dahiliye de hic biai çıkmaz ve mutlu mesut hamis olursun

Ins ikinci secenek olur ve hamissjnidir cok mutlu oldum bisi cikmamasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…