Kizlar ben geldim doktordan.. icim rahatladi..
Dediki bu hafta sonun bekleyelim ya adet olucan yada gebesindedi cunku koyu biseyler varmis..
bu hafta sonu adetim gelmese kana gitcem recetemi yazdi..
bana ilac verdi daha iyi yumurtlamam icin.. hic bir sorun yok diyor.. cok sukur.. !!
o kanamada yumurtlamadan olmus.. olabilir dedi korkulacak bisey yok...
muhasebe bebegim eti bisküvilerinin muhasebesindeyim millet eti eti diye ölüp gebercek bayramda :)) ondan çalışıyorum
Muhasebe bebegim eti bisküvilerinin muhasebesindeyim millet eti eti diye ölüp gebercek bayramda :)) ondan çalışıyorum
tabi bırakmam ama canım kimyasal gebeliktemn korkuyom cunku cok silik ısıga tutuğunda belli oluyor ben mi görüyom acaba
esmerim bugün tekrarlasana testi canım ya varsa daha belirginleşir ki zaten hiç denemedim nasıl bir ışığa tuttun biri burada yazmıştı alttan ışık verilce çok belirginleşiyo diye bilmiyorum ki canım ya
tabi bırakmam ama canım kimyasal gebeliktemn korkuyom cunku cok silik ısıga tutuğunda belli oluyor ben mi görüyom acaba
canım pazar günü 3 test dünde bir test yaptımcok az hepsinde var ama coook silik anlatamam acaba her teste mi o silik var
ben bayramda etinin çukulatalarından alıcam bütün akrabalarıma
canım pazar günü 3 test dünde bir test yaptımcok az hepsinde var ama coook silik anlatamam acaba her teste mi o silik var
Canim bnm psipsikomun denedigi gibi yap sok testi ışık tut altından net görünüyorsavardir bisiler ama dedigim gibi cok umutlanma gebekkk testi yaptirinca kanda ozaman artik tam anlamıyla sevin icinide ferah tut kötüye yorma
canım resmini buraya atsana bakalım bizde:)
sen guzel haberler verde gerisini halledersin cnm
bunu dusunme
walla bende ihracat bilumundeyim bazen dusunuyorum izin isini
benim patronicede kirk takla attiriyo izin verirken
telefonum atmıyoki canm yoksa atardım
Insallah hamissindir tatlim Cok sevindimm
çok güzel bi haber canım inş. bebeğin seninledir haydi hayırlısı olsun o kınalı eller senin olsun canım...
ohhh çok şükür!! gözün aydın canım. inşallah o koyuluk gebeliktendir canımın içiiii
Allahim beterinden saklasin canım bnm ims dahiliye de hic biai çıkmaz ve mutlu mesut hamis olursun
Ins ikinci secenek olur ve hamissjnidir cok mutlu oldum bisi cikmamasina
ay inanmıyorum yaa... Sen bayiliktemisin canım :26:
Bizede geçen gelen eticilerle konuşmuştum.. Bu reyonlara teşhirleri açan kızlarla.. Onlarda arife filanda çalışacaklarmış. Ve bayramın son günü... Demiştim kurbanda millet eti krizinemi girecek ne alaka? Hem arife günü size kimse mal açtırmaz o yoğunlukta dedim.. Gülüşmüştük. Muhasebecisininde çalışması başka bi enteresan..Ya warya iş olsun olmasın bu patronlar mazojişt.. Acıdan zevk alıolar..
umutlanamıyom koyulaşmıyor ve 5 10 dk sürüyor o çizgi alttan mı canım tutup ışığa bakacam kanda adet zamnınımda yapayım diyom[/QUOTE
canım şöyle yazmıştı kırmış testini içindeki kağıdımı ne çıkarmış galiba alttan cep telefonuyla ışık tutmuş net çizgi belliydi yazmıştı ben hiç denemedim ama galiba hamile çıktı o yani bence kırmana falan gerek yok varsa 1 ya da 2 güne koyulaşır kanda da 2 gün sonra baktırabilirsin canım çıkar zaten
cnm iyi haberler veremicem galiba... Aşşağıdan bişiler gidiyo sankim.. Of yaa geldimi acabaaa :18::18:
ay inanmıyorum yaa... Sen bayiliktemisin canım :26:
Bizede geçen gelen eticilerle konuşmuştum.. Bu reyonlara teşhirleri açan kızlarla.. Onlarda arife filanda çalışacaklarmış. Ve bayramın son günü... Demiştim kurbanda millet eti krizinemi girecek ne alaka? Hem arife günü size kimse mal açtırmaz o yoğunlukta dedim.. Gülüşmüştük. Muhasebecisininde çalışması başka bi enteresan..Ya warya iş olsun olmasın bu patronlar mazojişt.. Acıdan zevk alıolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?