Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaslar
Merak ettiginiz sorularin cevaplarini doktorsitesi diye bir site var bn uye oldum ordaki doktorlar sorularinizi cevapliyo.ben kac kere sordum tavsiye ederim.

canım batım 13 eylil yalnız ben 28 30 gün adet olurum yani 11- 13 ekim arası ama gecen ay 5 gün gecikti stresten 9 da olmam gerekiyodu

ozaman bebiş varsa bile daha çok yeni. bence 2 gün sonra bi daha yap o zaman koyulaşır varsa . nasılsa silik de olsa bi çizgi çıktıysa, geriye koyulaşması kalıyor

ozaman bebiş varsa bile daha çok yeni. bence 2 gün sonra bi daha yap o zaman koyulaşır varsa . nasılsa silik de olsa bi çizgi çıktıysa, geriye koyulaşması kalıyor

kmyasal gebelikten korkuyorum kanda yaptırmak istemiyom ya böle olunca insan umutlanıyor bide kanda cıkmassa hayal kırıklığı

ne zaman yumurtladığını bilseydin kolay olurdu tahmin yürütmek ama 11 demi 13 demi regli günü belki daha geç yumurtladın işte o sebepten test yanlış sonuç verebilir sen mecbur 2 gün daha bekleyeceksin kesin bişey söyleyebilmemiz için canım ama inşallah hamişsindir..

Canim merhaba iyiyiz calismalar devam...
evet bayadir gelmiyosun sen nasilsin ??
hamislerimiz var.. minikbebisim, ilayda, ozlemraheren, lorenaa, daha var geliba aklima gelmiyo isimler
Cimcimem ates olcme topiginde bu aralar..
canım işe başladım ondan pek vaktim olmuyor eskisi gibi bulantılarım başladığı için kötüyüm bu aralar,maaşallah allah arttırsın hamişlerimizi darısı hamiş olmayanların başına forumda takılmayı özledim sizleri özledim yemek yemeyi özledim kızlaarr

ya yumurtlasamdamı çizgi çıkar gebelik testinde

Kızlarrr wc den geliyorum

Gelen giden yok henüzzz :124::124::124::124::124:

kmyasal gebelikten korkuyorum kanda yaptırmak istemiyom ya böle olunca insan umutlanıyor bide kanda cıkmassa hayal kırıklığı

kan testi için bence daha 5 gün bekle. o sırada idrarda koyulaşır zaten eğer bebek varsa. hem regl günün geçmş olur değerin yükselmiş olur. öyle yaptırırsın kan testini. kimyasal gebelik için tabi erken tespit önemli sanırım çok anlamıyorum ama. daha önce kimyasal gebelik mi yaşadın?

merhaba arkadaslar.....nasılsınız.........

hamiş olan arkadasları kutluyorum.....benim gibi bebişin bekleyenlerinde kısa zamanda bebişlerinin gelmesini allahımdan istiyorum.......

bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirimm....

benim pazar günü adet olmam gerekiyodu.....bende bir gün öncesi cumartesi sabah test yaptım ve ikinci cizgi silik cıktı ama zor görünüyodu..... şasırdım aradan bikac saat gecti adetten bir gün önce yani öğlen adet oldum......anlamadıgım sey yaptıgım test hatalı mıydı yoksa kimyasal gebelik miydi ? acaba bebişim benimle olucakken aldıgım agrı kesici yüzünden mi bu sonuca geli cok üzgünüm

ya yumurtlasamdamı çizgi çıkar gebelik testinde

yok canım ya ondan demedim yumurtlama tarihi bilseydik üstüne 14 gün saymak lazımya ne kadar kaldı regline tam tarihini bilirdik yani 5 gün kala falan çıkması lazım silik bişeyler senin regline kaç gün var 3-5-7 mi ondan sebep dediydim 3 gün kaldıysa mesela hemen kana giderdin şimdi 7 gün falan varsa daha erken olabilir kan için hatta idrar için neyse bekle bakalım 2 gün daha ak mı karamı çıkar ortaya

canım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi

canım ürolojide oluyo.. bi kap veriyolar küçük bioda video falan varmış işte.. bizimki açmamış ama neyse işte.. ereksyon olup meni örnegini kaba boşaltıyo.. birgün sonrada çıkıyo sonuç

Slm kizlar,
uzun süre girememistim….kürtaj oldum bos gebelikten suan iyim allaha sükür…
iki ay sonra tedaviye baslicayiz, asilama olacam insallah, (esimin spermleri iyi degilmis)
ama anlamadigim bana doktorum hic korunma falan vermedi…dedi zaten iki ayda düzeli rahimin, ve rahimin güclenmesi gerek zaten hamile kalamsin bu sürec icinde dedi (iki doktora sordum)

ve hamile olanlari kutluyorum, allahim insallah bizede nasip eder

ay canım benimde ilk hamileliğimde öle olmuştu.. ikinci çizgi yoktu çok sonra hayalet gibi çizgi vardı ama kayleye almadım.. sonra tam günümde adet oldum ama bitmedi adetim 1 haftadan fazla sürünce dr a gittim.. ve malesef kimyasal gebelikmiş
sende bak bakalım adetin devam edicekmi? yoksa kesilcekmi? ama kaç gün sürüosa adetin 1 gün fazladan sürse git dr a hemen.. drum bana daha erken geleydin bişiler yapabilirdik. müdahale ederdik demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…