hııımmmm
nezaman beklenen adet tarihin? bide adet döngün kaç gün?
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmm
selamün alayküm kıslarrr nasılsınız yeni hamişler varmı???
canım batım 13 eylil yalnız ben 28 30 gün adet olurum yani 11- 13 ekim arası ama gecen ay 5 gün gecikti stresten 9 da olmam gerekiyodu
Aleykum selam canim Hosgeldin
Henuz yok bakalim .gun sonuna dogru cikar belki
ozaman bebiş varsa bile daha çok yeni. bence 2 gün sonra bi daha yap o zaman koyulaşır varsa . nasılsa silik de olsa bi çizgi çıktıysa, geriye koyulaşması kalıyor
umutlanamıyom koyulaşmıyor ve 5 10 dk sürüyor o çizgi alttan mı canım tutup ışığa bakacam kanda adet zamnınımda yapayım diyom[/QUOTE
canım şöyle yazmıştı kırmış testini içindeki kağıdımı ne çıkarmış galiba alttan cep telefonuyla ışık tutmuş net çizgi belliydi yazmıştı ben hiç denemedim ama galiba hamile çıktı o yani bence kırmana falan gerek yok varsa 1 ya da 2 güne koyulaşır kanda da 2 gün sonra baktırabilirsin canım çıkar zaten
bende öle dusnuyom canım sen testlere dikkat ettin mi hc
ozaman bebiş varsa bile daha çok yeni. bence 2 gün sonra bi daha yap o zaman koyulaşır varsa . nasılsa silik de olsa bi çizgi çıktıysa, geriye koyulaşması kalıyor
canım işe başladım ondan pek vaktim olmuyor eskisi gibi bulantılarım başladığı için kötüyüm bu aralar,maaşallah allah arttırsın hamişlerimizi darısı hamiş olmayanların başına forumda takılmayı özledim sizleri özledim yemek yemeyi özledim kızlaarrCanim merhaba iyiyiz calismalar devam...
evet bayadir gelmiyosun sen nasilsin ??
hamislerimiz var.. minikbebisim, ilayda, ozlemraheren, lorenaa, daha var geliba aklima gelmiyo isimler
Cimcimem ates olcme topiginde bu aralar..
ne zaman yumurtladığını bilseydin kolay olurdu tahmin yürütmek ama 11 demi 13 demi regli günü belki daha geç yumurtladın işte o sebepten test yanlış sonuç verebilir sen mecbur 2 gün daha bekleyeceksin kesin bişey söyleyebilmemiz için canım ama inşallah hamişsindir..
kmyasal gebelikten korkuyorum kanda yaptırmak istemiyom ya böle olunca insan umutlanıyor bide kanda cıkmassa hayal kırıklığı
ya yumurtlasamdamı çizgi çıkar gebelik testinde
canım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi
hg aramıza canım hadi inş bu topink sanada ugur getirirde hamiş olursun sende
merhaba arkadaslar.....nasılsınız.........
hamiş olan arkadasları kutluyorum.....benim gibi bebişin bekleyenlerinde kısa zamanda bebişlerinin gelmesini allahımdan istiyorum.......
bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirimm....
benim pazar günü adet olmam gerekiyodu.....bende bir gün öncesi cumartesi sabah test yaptım ve ikinci cizgi silik cıktı ama zor görünüyodu..... şasırdım aradan bikac saat gecti adetten bir gün önce yani öğlen adet oldum......anlamadıgım sey yaptıgım test hatalı mıydı yoksa kimyasal gebelik miydi ? acaba bebişim benimle olucakken aldıgım agrı kesici yüzünden mi bu sonuca geli cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?