Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yazık valla... onlar da uzman oldular artık desene... akşam olsun da bir akşamki istek durumuna göre bakıcam artık o zaman ben de...

unutma ama bebişten önce kendin için :) bu ay çok takıılmıcaz belirtiye şuna buna güne falan bence daha güzel olacak :)

Evet canim bi problem yok sukur ama bir senede gecti bilmiyorum
Suan regli oldugum icin bunalimdayim herzamanki gibi.
Ama biliyorum yine onumuzdeki ay ayni seyler olacak

doktorun ne diyorsa öyle yap canım.. sonuçta herşeyiniz normalse ne yapabilirsin ki?? reglin hayırlısıyla bitsin de canım duyguların da normale döner. kendine biraz zaman ver. gamzenin de dediği gibi başka seçeneğimiz yok :106: deneyeceğiz ve güçlü olacağız

Ayy doğru ya bee ben hemen bekleme moduna geçtim. Suan calisma modundayiz dimiiiii )) offf insallah basarili oluruz yaaaa.ovu testi kullaniyomusun cnm. Ben bu ay 2 gunde 1 dusunuyorum test yapmicam.y

:) heyecanı erken başlattın sen. evet canım ovu testi kullanıyorum. ben de test yapmamıştım bu zamana kadar gün aşırı denemiştim mümkün olduğunca şimdi ben de ovulasyon testiyle deneyeceğim. her ay bir seçenek bulmakta üstümüzde yok vallahi bir dahaki ay da incir kürünü falan denerim herhlde

Ben geçen ay kullandim ovu testi bu ay akışına biraktim ama yinede biseyler yapayim diyorum incir kürü yapsam diyorum ama nasil yapcami bilmiyorum farkli farkli okudum hep.cnn ovu testine gore hareket etme hem test yap ama yinede 2 gunde 1 dene bence.

evet ama bugün hiç isteğim yok... nasıl olsa yumurtlama zamanım da değil.. kendimi şartlayınca daha kötü oluyor sanki...

burada incir küründe de hangisi hoşuna ve kolayına gidiyorsa onu yap sen. bunlar vesile sadece biliyorsun

evet ama bugün hiç isteğim yok... nasıl olsa yumurtlama zamanım da değil.. kendimi şartlayınca daha kötü oluyor sanki...

Ne anlaştık kuzu mikmiki çocuk icin degil kendimiz icin yapcaz odaklanmak yok ben adetimkn bittikten sonra 2gune bir diyede sartlamiyorum 2gundur mikmik var :)) sperm testine gitmesi gerwkiyo 3gun mikmik yok aslında aman baslarim dedim yaa yalmadigimiz bizaman gelir nasılsa ozamn gider sende doktora gitcektin noldu

Evt cnm ben gecen ay çok sartladim kendimi.verimli gunleri hic bos gecirmedim ovu testide bi yandan.ama sonuc sifir malesef. Bu ay boylee akisina birakcam daha iyi galiba.butun arkadaslarim beklemedikleri anlarda hamile kaldilar.

eşim önce ben gideyim sperm testi yaptırayım bir sorun yoksa sen izin alırsın beraber gideriz dedi. iş yerimden izin almakta biraz zorlanıyorum da.. bakalım bugün doktoru arayacaktı yarın için müsait mi diye ama hala aramamış. aslında yarına gitse çok iyi olurdu. mikmikde kararsız kalmazdım

Evt cnm ben gecen ay çok sartladim kendimi.verimli gunleri hic bos gecirmedim ovu testide bi yandan.ama sonuc sifir malesef. Bu ay boylee akisina birakcam daha iyi galiba.butun arkadaslarim beklemedikleri anlarda hamile kaldilar.

ne güzel darısı başına canım... bu ay da sen müjde verirsin inşallah

3gun ara vermis olmaniz lazım sperm testi icin bende ovu tarihim gecsinmi acaba diyorum çünkü onlara suanda ihtiyacim var en verimli çağlarim hastane köşelerinde gecsin istemiyorum uhuuu ve benimde hormin testlerim çıkmış çarşamba gitcemgöstercem Allah nasip ederse hersey normal dedi arkadasim ama bide doktor baksin dedi

evet canım yarın doktora giderse ta 3. gün oluyor yarın. senin de tahlillerin büyük ihtimalle normaldir. arkadaşın artık bu işte uzmanlaşmıştır eminim. hepimiz öyle oluyoruz baksana şu en verimli çağ sözü çok hoşuma gitmeye başladı yahu ah gamzecim hayırlısıyla senin de hamile haberini alsak inan kendiminkini almış kadar sevinirim. bu arada Meryem suresine başlayabildin mi sen? ben 3 gündür aralıksız okuyorum inşallah sonunu da getiririm kazasız belasız

canim selam nasilsin bebegin nasil?sen tekrardan kana baktirdinmi olmusmu artim kac cikti?

canım yaa iyiyim sen nasılsın annemler burada pek giremiyorum, bebiş de ağrı yapıyor arada ama iyidir heralde5 gün sonra tekrar baktırdım kana 178 çıktı dr çok beğendi cuma gününe çağırdı keseyi görelim diye bakalım heyecanla bekliyorum

ayrıca sizleri çoooook özlediim...buralarda çok takılmayın da bebişime arkadaş yapın teyzeleriii

kızlar bide size bişey sormak istiyorum. anne olmayı deli gibi istiyorum. ama ben düğünüme 5 gün kala apandisit ameliatı oldum. o yüzden doktorum hemen hamile kalma ameliyat yerin hemen iyileşmez dedi. ameliyat, serumlar, ilaçlar, doğum kontrol hapları derken 5 ayda tam 15 kilo aldım. ameliyat öncesi 68 dim ameliyattan sonra 73 oldum. ve her geçen gün kilo almaya devam ediyorum şu an 83 oldum ve kafayı yemek üzereyim. hem hamile kalmak istiyorum hemde kilomdan dolayı çok korkuyorum. ne yaptıysam veremiyorum. sizce bebek için beklemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…