Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok şükür canım.. bide sipriz yaparmış senin ufaklık ohhh

monbebe inşallah canım yaa... bebeğin seninledir...
kırmızıları gelmeyenler hadi test yapın da güzel haberler alalım kızlar...

canım benim çok üzüldüm, tutunamamıştır o .. çünkü o kadar küçükken ilaçmış agır kaldırmaymış etkilenmiyor vücud öyle mucizevi bi makina ki onu koruyormuş.. sadece dogal döngü tutunamaması..gelişememesi

Kızlarrr wc den geliyorum

Gelen giden yok henüzzz :124::124::124::124::124:

bekliyoz canım bat bugün ama stresten gecikiyomu ne yapıyo anlamadım.gelmedi daha hayrolsun inşallah

benimde gelmedi ama bikaç saate gelir herhalde bi uyku bastırdı bana gecen sefer kimyasal gebelikte de boyle olmustum sonra hastalanmıştım gözlerimi açamıyorum. inşallah sizinkiler gelmez canlarımm..

yumoşların çatlma günü belli oluyorda
hangi saat veya ne zaman çatlıyor bütün gün çatlak mı duruyor yoksa

benimde gelmedi ama bikaç saate gelir herhalde bi uyku bastırdı bana gecen sefer kimyasal gebelikte de boyle olmustum sonra hastalanmıştım gözlerimi açamıyorum. inşallah sizinkiler gelmez canlarımm..

canım çok sağol iyi dileklerin için inşallahhh gelmezde hamiş oluruz
inşallah seninkide bukez seni şaşırtırda bu adet belirtin değilde bebiş belirtin çıkar

canım çok sağol iyi dileklerin için inşallahhh gelmezde hamiş oluruz
inşallah seninkide bukez seni şaşırtırda bu adet belirtin değilde bebiş belirtin çıkar

hayırlısı canım ama ben ümidimi kestim siz kesmeyin inşallah hamiş olursunuz... sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…