Selam cnm.
Iyilik nolsun.sohbet muhabbet
Hosgdldin
Sen nasilsin
Kızlarrr wc den geliyorum
Gelen giden yok henüzzz :124::124::124::124::124:
Arkadaslar
Merak ettiginiz sorularin cevaplarini doktorsitesi diye bir site var bn uye oldum ordaki doktorlar sorularinizi cevapliyo.ben kac kere sordum tavsiye ederim.
Kizlar ben geldim doktordan.. icim rahatladi..
Dediki bu hafta sonun bekleyelim ya adet olucan yada gebesindedi cunku koyu biseyler varmis..
bu hafta sonu adetim gelmese kana gitcem recetemi yazdi..
bana ilac verdi daha iyi yumurtlamam icin.. hic bir sorun yok diyor.. cok sukur.. !!
o kanamada yumurtlamadan olmus.. olabilir dedi korkulacak bisey yok...
cnm iyi haberler veremicem galiba... Aşşağıdan bişiler gidiyo sankim.. Of yaa geldimi acabaaa :18::18:
selamün alayküm kıslarrr nasılsınız yeni hamişler varmı???
merhaba arkadaslar.....nasılsınız.........
hamiş olan arkadasları kutluyorum.....benim gibi bebişin bekleyenlerinde kısa zamanda bebişlerinin gelmesini allahımdan istiyorum.......
bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirimm....
benim pazar günü adet olmam gerekiyodu.....bende bir gün öncesi cumartesi sabah test yaptım ve ikinci cizgi silik cıktı ama zor görünüyodu..... şasırdım aradan bikac saat gecti adetten bir gün önce yani öğlen adet oldum......anlamadıgım sey yaptıgım test hatalı mıydı yoksa kimyasal gebelik miydi ? acaba bebişim benimle olucakken aldıgım agrı kesici yüzünden mi bu sonuca geli cok üzgünüm
monbebe inşallah canım yaa... bebeğin seninledir...
kırmızıları gelmeyenler hadi test yapın da güzel haberler alalım kızlar...
yarında gelmezse yaparım inşallah
çok şükür inş. olmazsın canım
hayıırrr gelmesin.. birlikte bekliyoz sakın ha
Kızlarrr wc den geliyorum
Gelen giden yok henüzzz :124::124::124::124::124:
bekliyoz canım bat bugün ama stresten gecikiyomu ne yapıyo anlamadım.gelmedi daha hayrolsun inşallah
benimde gelmedi ama bikaç saate gelir herhalde bi uyku bastırdı banagecen sefer kimyasal gebelikte de boyle olmustum sonra hastalanmıştım gözlerimi açamıyorum. inşallah sizinkiler gelmez canlarımm..
yumoşların çatlma günü belli oluyorda
hangi saat veya ne zaman çatlıyor bütün gün çatlak mı duruyor yoksa
canım çok sağol iyi dileklerin için inşallahhh gelmezde hamiş oluruz
inşallah seninkide bukez seni şaşırtırda bu adet belirtin değilde bebiş belirtin çıkar
24 saat.. kalıyor.. sonra işlevini yitirdi..
bu ay test yaptın mı hiç deniz
çok güzel gidiyor konuşuyorum içimden hep onunla sabahtan beri :)tşk ederim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?