İNŞALLAHHH CANIMM.. AY ÇOK HEYCANLIYIMMM :18::18:
Canım senin ne oldu ? gelmedi dimi? yani biz şimdi batdaş mıyız
benimde gelmedi ama bikaç saate gelir herhalde bi uyku bastırdı banagecen sefer kimyasal gebelikte de boyle olmustum sonra hastalanmıştım gözlerimi açamıyorum. inşallah sizinkiler gelmez canlarımm..
çok güzel gidiyor konuşuyorum içimden hep onunla sabahtan beri :)
ama işler çok yoğun...
canım benim yorgunlugu bebişte yapar
arkadaşlar koyu akıntınızın geldiği oldu mu? tarihim geçti aslında..beklemedeyim bende..
Nasılsınızzzzz iyisiniz insallh
bu aydan ben çok fazla umutlu değilim canım aslında bu kadar net beklemem geçen ay öyle olunca bu ay sadece 1 kere ilişki oldu ondan yani umutsuzluk bendeki bu aydan sonra gerçek çalışmalara başlayacağım. moralim çok bozuktu ama şimdi toparlandım. inşallah önümüzdeki aylara bakacağım. eğer tek ilişkide de tutarsa tabii ki hayır demem..
çok şükür canım.. bide sipriz yaparmış senin ufaklık ohhh
benimde bat yarın stres yapmak istemiyorm ama olmuyo
iyiyiz canımmm sen nasılsınnnnnnnnnn
Ordamısınızzzz cok merak deyim aşılama tutum acebaaaa tam 15 gun sonramı belli oluyor
eylül 30 yaptım 9 gündeyim10 gun sonra cikar bence
Kacinci gunundesin
Eh işte aşılama sonucunu merak deyim ama hiç umudum yok ya bence tutmadı.
olur mu olur canım ya.. ben 5 aydır rutine bagladım resmen gün aşırı en fazla 3 güne bi ama yok.. bakarsın seninki bi kerede tutuvermiş
ama böyle diyerek evrene negatif enerji sunuyorsun olmaz pozitif düşün pozitif olsunbir kadının eşine sürekli valla sen beni kanser ettin deyip deyip en sonunda kanser olması gibi canım pozitif düşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?