Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim yorgunlugu bebişte yapar

bu aydan ben çok fazla umutlu değilim canım aslında bu kadar net beklemem geçen ay öyle olunca bu ay sadece 1 kere ilişki oldu ondan yani umutsuzluk bendeki bu aydan sonra gerçek çalışmalara başlayacağım. moralim çok bozuktu ama şimdi toparlandım. inşallah önümüzdeki aylara bakacağım. eğer tek ilişkide de tutarsa tabii ki hayır demem..

olur mu olur canım ya.. ben 5 aydır rutine bagladım resmen gün aşırı en fazla 3 güne bi ama yok.. bakarsın seninki bi kerede tutuvermiş

Ordamısınızzzz cok merak deyim aşılama tutum acebaaaa tam 15 gun sonramı belli oluyor

cnm bsey sorcm asılamadan once neler yapyolar ılac mı veryolar bı anlatırmsın bnmde hersey temz adetn 3.gunu gel tedavye baslayalım ddı

Eh işte aşılama sonucunu merak deyim ama hiç umudum yok ya bence tutmadı.

ama böyle diyerek evrene negatif enerji sunuyorsun olmaz pozitif düşün pozitif olsun bir kadının eşine sürekli valla sen beni kanser ettin deyip deyip en sonunda kanser olması gibi canım pozitif düşünn

olur mu olur canım ya.. ben 5 aydır rutine bagladım resmen gün aşırı en fazla 3 güne bi ama yok.. bakarsın seninki bi kerede tutuvermiş

hayırlısı canım. moral bozukluğundan dolayı olmadı ama bu aydan ümitliyim hayırlısı. şuana kadar gelen hiçbir şey yok belki tutar :)

ama böyle diyerek evrene negatif enerji sunuyorsun olmaz pozitif düşün pozitif olsun bir kadının eşine sürekli valla sen beni kanser ettin deyip deyip en sonunda kanser olması gibi canım pozitif düşünn

İçimdeki duygu o şekil bilmiyorum bide esimin sonuclar pekte iyi değil di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…