Canım adetin 3 günü gitti baktı sonra klomen hap verdi sabah aksam kullandım adetin 5 günü başladım sonra bitti ilaç doktor yumurta takibi yaptı. İki 3 gün gittim yumurtaların durumuna baktı sonra çatlama iğnesi verdi 36 saat sonrada Aşılma yapıldı tabi esim sperm. Tahlili verdi yıkandı daha sonrada enjekte edildi işlem cok uzun sürmüyor. Ve acı yok kendini kasma sakın hayırlısı yanı canımcnm bsey sorcm asılamadan once neler yapyolar ılac mı veryolar bı anlatırmsın bnmde hersey temz adetn 3.gunu gel tedavye baslayalım ddı
İçimdeki duygu o şekil bilmiyorum bide esimin sonuclar pekte iyi değil di
her dk kontrol kontrol kontrolgelmesin kırmızılar gelsin bebişler..
Insallah tutmustur cmm.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin
Testin varsa deneme yapabilirsin
tabiki tarıhın gectıyse bekle 3 gun sonra ıdrar testi yap canım inşallah hamilesindirrrrrrrrrrr......
canım benim çok üzüldüm, tutunamamıştır o .. çünkü o kadar küçükken ilaçmış agır kaldırmaymış etkilenmiyor vücud öyle mucizevi bi makina ki onu koruyormuş.. sadece dogal döngü tutunamaması..gelişememesi
inşallah canım.. duygusala bağladım
tesekkür ederim cevabın için canım....allahım nasıp etseydi tutunurdu heralde demi........hepimizin hakkında hayırlısı....
baglanmıcak gibi degil ki canım..normalde sabah uyanırım ilk lavaboya çıktıgımda gelir kırmızılar.. şimdi bekliyorum can çekiştiriyor bana resmen.. geldi gelecek diye
Canım adetin 3 günü gitti baktı sonra klomen hap verdi sabah aksam kullandım adetin 5 günü başladım sonra bitti ilaç doktor yumurta takibi yaptı. İki 3 gün gittim yumurtaların durumuna baktı sonra çatlama iğnesi verdi 36 saat sonrada Aşılma yapıldı tabi esim sperm. Tahlili verdi yıkandı daha sonrada enjekte edildi işlem cok uzun sürmüyor. Ve acı yok kendini kasma sakın hayırlısı yanı canım
Yani o tek çizgi çıkacak. Yine eminimi canım esinde varkiosel vardı amliyat oldu ve sonuclar okadrda iyi değil yani sanırım tüp bebek yolun görünüyor
Petito pati diye bi çikolata cikti daha 2gun oldu ondan alabilirsin sütlü cikolata seviyorsan :))
canım inşallah kırmızılar gelmez gelemez olurlar bebiş gelsin.. lekelenme oldumu sonrasında sen de ben gibi leke görmüştün bat kaç gün geçti
teşekkür ederim canım.. 1 haftadır çok sık idrara çıkıyorum ve belim çok ağrıyor.. inanılmaz yorgun gibiyim,bekarken çok aktiftim şimdi bir iş yapsam yoruluyorum.. psikolojikmi acaba diyorum ama bilemedim.. adetimin süresi bu kadar uzun olmamıştı neredeyse 1 ay olacak hasta olmadım daha.. bu sabah koyu akıntım geldi,adet oldum sandım.. daha da gelmedi. normal akıntı devam ediyor.. sence çokmu abartıyorum ?
canım benim inşallah hsg rahmini iyice açmıştırda hamiş kalmışsındır.. bekle yarında gelmezse yaparsın bi testkızlar merhaba ya gecen ay adet 8 inde gördüm bugun adet olmam gerekiyo ben günü gününe olurum eskıden adet gecikmesi olurdu ama şimdi olmuyo 6 aydır falan ama daha adet olmadım belirti falanda yok göğüslerim acımıyo vb. şeyler geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı adet oldugunda gel dedi doktorum çatlatma tedavisine başlıcak gene ama adet te olmadım uff hamilemiyim acaba hamileliğe dair belirtim falanda yok ki test yapmakta istemiyorum negatif cıkacak die korkuyorum 1 yıldır olmuyo hiç bi problemde yok :2::2:
inşallah canım...monbebe inşallah canım yaa... bebeğin seninledir...
kırmızıları gelmeyenler hadi test yapın da güzel haberler alalım kızlar...
gelmedi canım çok şükür ya bekliyorum heyecanla.. battaşız tabiya stresten degildir inşallah bu gecikme..sen testi ne zaman yaparsın canım?
kızlar merhaba ya gecen ay adet 8 inde gördüm bugun adet olmam gerekiyo ben günü gününe olurum eskıden adet gecikmesi olurdu ama şimdi olmuyo 6 aydır falan ama daha adet olmadım belirti falanda yok göğüslerim acımıyo vb. şeyler geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı adet oldugunda gel dedi doktorum çatlatma tedavisine başlıcak gene ama adet te olmadım uff hamilemiyim acaba hamileliğe dair belirtim falanda yok ki test yapmakta istemiyorum negatif cıkacak die korkuyorum 1 yıldır olmuyo hiç bi problemde yok :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?