kızlar merhaba ya gecen ay adet 8 inde gördüm bugun adet olmam gerekiyo ben günü gününe olurum eskıden adet gecikmesi olurdu ama şimdi olmuyo 6 aydır falan ama daha adet olmadım belirti falanda yok göğüslerim acımıyo vb. şeyler geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı adet oldugunda gel dedi doktorum çatlatma tedavisine başlıcak gene ama adet te olmadım uff hamilemiyim acaba hamileliğe dair belirtim falanda yok ki test yapmakta istemiyorum negatif cıkacak die korkuyorum 1 yıldır olmuyo hiç bi problemde yok :2::2:
canım benim inşallah hsg rahmini iyice açmıştırda hamiş kalmışsındır.. bekle yarında gelmezse yaparsın bi test
tamm bebegm ılşkı falan oneryomu bde asılama zormu acıyomu
bende test yapmaktan nefret ediyorum. bekle bakalım bugun gelmezse eğer yarın bir test yaparsın en azında kafan rahat olur
inşallah canım...
bikez daha benim böle gecikmişti okadar ümitlendim filan sonra çat diye gelmişti :26:
korkumdan test neyim yapamıyorum :18::18:
denizim nezaman yapalım sence :26: ben meraktan çatlıorum ama gel görki testide yapamıyorum korkudan :18::18:
canım benim inşallah hsg rahmini iyice açmıştırda hamiş kalmışsındır.. bekle yarında gelmezse yaparsın bi test
baglanmıcak gibi degil ki canım..normalde sabah uyanırım ilk lavaboya çıktıgımda gelir kırmızılar.. şimdi bekliyorum can çekiştiriyor bana resmen.. geldi gelecek diye
inşallah canım ya buğün alacaktım ama almadım çok ümitleniyorum hüsrana uğruyorum sonra ağlamaktaan kendimi yıpratıyorum eşim kendimi çok üzüyorum die kızmaya başladı artık inşallah meleğim gelir artık
aslında yapmak istiyorum ama yapamıyorum hamileliğe dair bi belirtide yok o yüzden umutlanmayım diyorum :2:
denizim sen yaptınmı test :26::26:
Aşılama olduğu. Gun girin dedi yani iki üçün sans yükseltmek için acımıyorinanki ben cok. Acıya dayanan biri değilim ama doktorum cok iyiydi kasma kendini rıhat. Ol Aşılmadan sonra folik asit bebe aspirini bide jel verdi kullanıyom suan yani sakın acıyacak diye kasma senin sorun ne canım benim esim varikosel amliyat oldu sperm yavaş ve az
denizim sen yaptınmı test :26::26:
aynen canım onlarda üzülüyo herhalde ama çaktırmıyolar bişey yok gibi davranıyolar.. olur olmazsa sıkıntı yok falan.. kıyamam ya
canım 4 gün önce bir kereligine lekelenme oldu bitti..ogün yaptım 2 gün öncede yaptım test negatiftiama umut işte bekliyorum hala gelmedi kırmızılar..bu arada bat bugün
illa belirti olcak die birsey yok ki canım benimm sen en büyük belirtin zaten var adet gecikmesi en buyuk belırtıdır ayni kuzum hadı bı yap bakalım benım 6. hissim çok güzeldir iyi fal bakarım ben
canım ya inan 2 gün önce negatfi görmesem ben bugün yapardım akşama dogru.. iş çıkış falan.. ama o yaptıgım testten dolayı uff ya korkuyorum sanki ne bileyim.. ama yarına da gelmezse yaparız artık.. korkunun ecele faydası yok:) acınacak halime gülüyorum
yarın yapayım dimi canım bakayım ne çıkacak inşallah hamileyimdir bebeim nerdensin sen canım 6. hissin ne diyo benim için bebiş gelecekmi diyo
cnm bzde hcbr problem yok ne esmde ne bnde hersey temz cıktı agstosta hsg cekıldm snra adet oldum ıste16 aydr ıstyoruz ama bebek yok
hıımm gelene kadar umut bitmiyor işte olmasa da çok üzme kendini inşallah çok beklemeden çıka gelir meleğinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?