Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende test yapmaktan nefret ediyorum. bekle bakalım bugun gelmezse eğer yarın bir test yaparsın en azında kafan rahat olur

canım benim inşallah hsg rahmini iyice açmıştırda hamiş kalmışsındır.. bekle yarında gelmezse yaparsın bi test

inşallah canım ya buğün alacaktım ama almadım çok ümitleniyorum hüsrana uğruyorum sonra ağlamaktaan kendimi yıpratıyorum eşim kendimi çok üzüyorum die kızmaya başladı artık inşallah meleğim gelir artık

tamm bebegm ılşkı falan oneryomu bde asılama zormu acıyomu

Aşılama olduğu. Gun girin dedi yani iki üçün sans yükseltmek için acımıyorinanki ben cok. Acıya dayanan biri değilim ama doktorum cok iyiydi kasma kendini rıhat. Ol Aşılmadan sonra folik asit bebe aspirini bide jel verdi kullanıyom suan yani sakın acıyacak diye kasma senin sorun ne canım benim esim varikosel amliyat oldu sperm yavaş ve az

bende test yapmaktan nefret ediyorum. bekle bakalım bugun gelmezse eğer yarın bir test yaparsın en azında kafan rahat olur

aslında yapmak istiyorum ama yapamıyorum hamileliğe dair bi belirtide yok o yüzden umutlanmayım diyorum :2:

canım ya inan 2 gün önce negatfi görmesem ben bugün yapardım akşama dogru.. iş çıkış falan.. ama o yaptıgım testten dolayı uff ya korkuyorum sanki ne bileyim.. ama yarına da gelmezse yaparız artık.. korkunun ecele faydası yok:) acınacak halime gülüyorum

baglanmıcak gibi degil ki canım..normalde sabah uyanırım ilk lavaboya çıktıgımda gelir kırmızılar.. şimdi bekliyorum can çekiştiriyor bana resmen.. geldi gelecek diye

aynen katılıyorum. bende sürekli gidiyorum geliyorum. Allah kalbimize göre versin inşallah..

aynen canım onlarda üzülüyo herhalde ama çaktırmıyolar bişey yok gibi davranıyolar.. olur olmazsa sıkıntı yok falan.. kıyamam ya

aslında yapmak istiyorum ama yapamıyorum hamileliğe dair bi belirtide yok o yüzden umutlanmayım diyorum :2:

illa belirti olcak die birsey yok ki canım benimm sen en büyük belirtin zaten var adet gecikmesi en buyuk belırtıdır ayni kuzum hadı bı yap bakalım benım 6. hissim çok güzeldir iyi fal bakarım ben

cnm bzde hcbr problem yok ne esmde ne bnde hersey temz cıktı agstosta hsg cekıldm snra adet oldum ıste 16 aydr ıstyoruz ama bebek yok

aynen canım onlarda üzülüyo herhalde ama çaktırmıyolar bişey yok gibi davranıyolar.. olur olmazsa sıkıntı yok falan.. kıyamam ya

aynen deniz sende mi adet olmadın beklemedeyiz aylaşılan gelsin bebişlerimiz gelsin anne we babaları onları sabırsızlıkla bekliyo

canım 4 gün önce bir kereligine lekelenme oldu bitti..ogün yaptım 2 gün öncede yaptım test negatifti ama umut işte bekliyorum hala gelmedi kırmızılar..bu arada bat bugün

hıımm gelene kadar umut bitmiyor işte olmasa da çok üzme kendini inşallah çok beklemeden çıka gelir meleğinn

illa belirti olcak die birsey yok ki canım benimm sen en büyük belirtin zaten var adet gecikmesi en buyuk belırtıdır ayni kuzum hadı bı yap bakalım benım 6. hissim çok güzeldir iyi fal bakarım ben

yarın yapayım dimi canım bakayım ne çıkacak inşallah hamileyimdir bebeim nerdensin sen canım 6. hissin ne diyo benim için bebiş gelecekmi diyo

Canım senin batın bu gün değilmiydi neden 2 gün ewelden yaptınki :26::26:

cnm bzde hcbr problem yok ne esmde ne bnde hersey temz cıktı agstosta hsg cekıldm snra adet oldum ıste 16 aydr ıstyoruz ama bebek yok

bizimde bizimde
Elaam bende dusunmeye basladim artik asilama felann
Bu spermler yolda oluyo sanirsamm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…