kaç gün gecikti senin adetin canım :26::26:
yarın yapayım dimi canım bakayım ne çıkacak inşallah hamileyimdir bebeim nerdensin sen canım 6. hissin ne diyo benim için bebiş gelecekmi diyo
cnm bzde hcbr problem yok ne esmde ne bnde hersey temz cıktı agstosta hsg cekıldm snra adet oldum ıste16 aydr ıstyoruz ama bebek yok
bn sze kustummmmmmmmmmmmmmm:
aynen deniz sende mi adet olmadın beklemedeyiz aylaşılan gelsin bebişlerimiz gelsin anne we babaları onları sabırsızlıkla bekliyo
bizimde bizimde
Elaam bende dusunmeye basladim artik asilama felann
Bu spermler yolda oluyo sanirsamm.
denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez[/QUadım adım dilek canım 92 doğumluyum inşallah bebeim ya wardır agzından bal damlıyo
noldu canım benim ??
hıımm gelene kadar umut bitmiyor işte olmasa da çok üzme kendini inşallah çok beklemeden çıka gelir meleğinn
denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez
kelamcım
benimde bugün bat hala gelen giden yok
meraktan çatlıorummmm :18::18:
cnm belkı tıkanıklık varsa hsg yle acılyo nden senden ıstemedıkı hem btun ıslemler tammlanmadan asılma olmazkı bn hepsını tmmladım doktor adet olunca baslaylm ddıBana hsg çekmedi. İste uf belkide bende sorun var yok dıyor ama olabilir
noldu canım benim ??
denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez
cnm napalım tam 16 aydr bebek yok hcbr sorun da yok artk baslayalım dmııııı
Canım senin batın bu gün değilmiydi neden 2 gün ewelden yaptınki :26::26:
aynen sıpa nasıl heyecanla bekleniyor bi bilse..koşa koşa gelirde bilmiyor sanırım.[/Qhayat kuruyorum küçücük yumuk yumuk elleri agzı olan küçücük böyle benden we sewdiğim adamdan offf çok güzel bişey yaa gell artık geeellll :18::18::18::18:
kelamcım
benimde bugün bat hala gelen giden yok
meraktan çatlıorummmm :18::18:
canım ayın 4 üydü lavaboda bi lekelenme yaşadım nasıl korktum adet başladı sandım ama hiç devamı gelmedi... ogün akşam test yaptım negatif..ayın 6 sında yine yaptım adete 2 gün kala herkes ögreniyodu silik bile olsa.. ama yine çıkmadı..işte bugünde bat hala gelen giden yok bekliyorum
gercekten 6. hisin iyimidir, baskalarinda bende hisederim ama kendime gelince 0 :)
bende asilamaya baslicam canim...
bos gebelik gecirdim kürtaj oldum gecen hafta maalesef doktorum asilama önderdi, iki ay sonra starta basa biliriz insallah :)
denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez[/QUadım adım dilek canım 92 doğumluyum inşallah bebeim ya wardır agzından bal damlıyo
içimden var gibi geciyor sen her yazdığında bakalım canım bugun gelmezse yarın yap bakalım test ama bugun bekle
bugün bat ı olanların hiçbirisinde tık yok şükür :) bakalım neler olacak :)
cnm belkı tıkanıklık varsa hsg yle acılyo nden senden ıstemedıkı hem btun ıslemler tammlanmadan asılma olmazkı bn hepsını tmmladım doktor adet olunca baslaylm ddı
kac gundr hastayım kmse bnı merak etmemssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?