Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yarın yapayım dimi canım bakayım ne çıkacak inşallah hamileyimdir bebeim nerdensin sen canım 6. hissin ne diyo benim için bebiş gelecekmi diyo

denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez

hıımm gelene kadar umut bitmiyor işte olmasa da çok üzme kendini inşallah çok beklemeden çıka gelir meleğinn

bende biliyorum aslında 2 gün öncesinde olsaydı çıkardı ama.. Yüce Rabbimin mucizesi işte ne zaman gelecegi belli olmaz.. bi umut o mucizeyi bekliyorum şuan

denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez

dım adım dilek canım 92 doğumluyum inşallah bebeim ya wardır agzından bal damlıyo

Bana hsg çekmedi. İste uf belkide bende sorun var yok dıyor ama olabilir
cnm belkı tıkanıklık varsa hsg yle acılyo nden senden ıstemedıkı hem btun ıslemler tammlanmadan asılma olmazkı bn hepsını tmmladım doktor adet olunca baslaylm ddı
noldu canım benim ??

kac gundr hastayım kmse bnı merak etmemssss

gercekten 6. hisin iyimidir, baskalarinda bende hisederim ama kendime gelince 0 :)

cnm napalım tam 16 aydr bebek yok hcbr sorun da yok artk baslayalım dmııııı

bende asilamaya baslicam canim...
bos gebelik gecirdim kürtaj oldum gecen hafta maalesef doktorum asilama önderdi, iki ay sonra starta basa biliriz insallah :)

Canım senin batın bu gün değilmiydi neden 2 gün ewelden yaptınki :26::26:

canım ayın 4 üydü lavaboda bi lekelenme yaşadım nasıl korktum adet başladı sandım ama hiç devamı gelmedi... ogün akşam test yaptım negatif..ayın 6 sında yine yaptım adete 2 gün kala herkes ögreniyodu silik bile olsa.. ama yine çıkmadı.. işte bugünde bat hala gelen giden yok bekliyorum

kelamcım

benimde bugün bat hala gelen giden yok
meraktan çatlıorummmm :18::18:

bugün bat ı olanların hiçbirisinde tık yok şükür :) bakalım neler olacak :)

bnde bı an once adet olmayyı beklıcem 31 ekımı ondn snra gelsn bebek inş dsunsene ıkımzde asılmayla hamile kalyomusuz

bugün bat ı olanların hiçbirisinde tık yok şükür :) bakalım neler olacak :)

ewet hala tık yok bat buğün ama bakalım nasip yarın yapacam yazarım sonucunu inşallah güzel sonuçlarla döneriz hepimiz

canım benim herkes sorup durdu.. sen tam okumamışsın geçmişi.. şimdide kusura bakma bugün bat günü stresliyiz çok ondan gözden kaçmış çok geçmiş olsun neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…