Topragim bnede söyleyeyim bari belki bişiler hissedersin 2nisan 1986 gamze :))denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez
cnm belkı tıkanıklık varsa hsg yle acılyo nden senden ıstemedıkı hem btun ıslemler tammlanmadan asılma olmazkı bn hepsını tmmladım doktor adet olunca baslaylm ddı
kac gundr hastayım kmse bnı merak etmemssss
bugün bat ı olanların hiçbirisinde tık yok şükür :) bakalım neler olacak :)
içimden var gibi geciyor sen her yazdığında bakalım canım bugun gelmezse yarın yap bakalım test ama bugun bekle
inşallah canlarım inşallah yarın güzel haber wermek istiyorum size dua edin benim için
bnde bı an once adet olmayyı beklıcem 31 ekımıondn snra gelsn bebek inş dsunsene ıkımzde asılmayla hamile kalyomusuz
aynen sıpa nasıl heyecanla bekleniyor bi bilse..koşa koşa gelirde bilmiyor sanırım.[/Qhayat kuruyorum küçücük yumuk yumuk elleri agzı olan küçücük böyle benden we sewdiğim adamdan offf çok güzel bişey yaa gell artık geeellll :18::18::18::18:
inşallah canım benimmmm.. eşime derdim hep bi seni istiyorum bide senden olanı :) nasıl hoşuna gidiyodu
cnm napalım tam 16 aydr bebek yok hcbr sorun da yok artk baslayalım dmııııı
inşallah canım benimmmm.. eşime derdim hep bi seni istiyorum bide senden olanı :) nasıl hoşuna gidiyodu
gitmezmi canım ya onlarda çok istiyolar bizim gibi stresliler ama nide bize destek olmaya çalışıyolar 1 yıldır werende Allah alanda o üzme kendini benide daha çok üzüyosun diyo ama eminimki benim içim ne kadar acıyosa onunda acıyo :2::2:
usutmsum cnm ya cgerlerım agzmdan ckcak sankıcanım benim herkes sorup durdu.. sen tam okumamışsın geçmişi.. şimdide kusura bakma bugün bat günü stresliyiz çok ondan gözden kaçmışçok geçmiş olsun neyin var
bzm btun ıslmler tamm cnm bnmkıler temz esımn sperm testı temz cktı sukur tuplerım acık cktı bu ayın 2sınde adet oldum adetn 3.gunu doktora gttm baslayalım dye ama bayram tatılıne denk geldgı ıçın yne buay adetın 3. gunu gtcem ılac faln vercekms galıbainsallah canim yaaa...önce gittinmi doktora?
cünkü bana adetin birinci günü igne verdi ve haplar verdi...bende hic bir sorun yok canim...esimde sperm kalitesi kötü ve az...ondan asilama olmadan önce (yani tam tedaviye baslicamiz an) ben üstüne görmüsüm, ve birsey (hap igne almadim) az geldi kesilmisti, simdi bu iki ay sonra asilmayla devam edeceyiz, doktorumun önerisi....
ayyy düsün birde ikiz ikiz geliyorlarmis :)
Topragim bnede söyleyeyim bari belki bişiler hissedersin 2nisan 1986 gamze :))
Elaaam bn merak ettim ama bende hastayim 2 gündür senin neyin var nazarmi degdi acep bize
senlede battaşız sanırım canım.. yarına kadar sabredelim bakalım İnşallah bu defa bizimde eşlerimizinde yüzü güler
cnm belkı tıkanıklık varsa hsg yle acılyo nden senden ıstemedıkı hem btun ıslemler tammlanmadan asılma olmazkı bn hepsını tmmladım doktor adet olunca baslaylm ddı
usutmsum cnm ya cgerlerım agzmdan ckcak sankı
bzm btun ıslmler tamm cnm bnmkıler temz esımn sperm testı temz cktı sukur tuplerım acık cktı bu ayın 2sınde adet oldum adetn 3.gunu doktora gttm baslayalım dye ama bayram tatılıne denk geldgı ıçın yne buay adetın 3. gunu gtcem ılac faln vercekms galıba
gecms olsun bebegm sanada bnde usutmusum sankı oksururken cgerlerm parcalanp agzmdan ckcak
monbebe inşallah canım yaa... bebeğin seninledir...
kırmızıları gelmeyenler hadi test yapın da güzel haberler alalım kızlar...
Cokk gecmis olsun bebeeemm
Gripmi oldunn.bende yeni atlattim cok sarsilmadan
senlede battaşız sanırım canım.. yarına kadar sabredelim bakalım İnşallah bu defa bizimde eşlerimizinde yüzü güler
Kızlar benim tüm umudum gitti adetimi bekliyorum bian önce tedaviye başlamak için bat yarın inşallah zamanında gelir eşim bugün sperm testi verdi sonuç kötü yetersiz sayı çıkmış telefondan bu kadar söyledi yani bu ay olamazikimizde çok üzüldük tedaviye hemen başlamak istiyorum
ben ettim hatta yazdım ama sen görmedin bebeğimmmmama iyisin maşallah
ben ettim hatta yazdım ama sen görmedin bebeğimmmmama iyisin maşallah
evet cnm usutmusum 2 gundur yatyorum oksururken cgerlerm frlıcak sankı o derece ama bn yne hasta hasta kalktım mtfak dolaplarımı sılıyorum aksamada kım yemek yapck ya hstayım zatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?