Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

denizlideyim cnm. sen bana adını yaz bide doğum tarihini ben söylerim sana 6. hislerimi ama avr gibi hissediyorum sanki inş gelmez
Topragim bnede söyleyeyim bari belki bişiler hissedersin 2nisan 1986 gamze :))

Elaaam bn merak ettim ama bende hastayim 2 gündür senin neyin var nazarmi degdi acep bize

bnde bı an once adet olmayyı beklıcem 31 ekımı ondn snra gelsn bebek inş dsunsene ıkımzde asılmayla hamile kalyomusuz

insallah canim yaaa...önce gittinmi doktora?
cünkü bana adetin birinci günü igne verdi ve haplar verdi...bende hic bir sorun yok canim...esimde sperm kalitesi kötü ve az...ondan asilama olmadan önce (yani tam tedaviye baslicamiz an) ben üstüne görmüsüm, ve birsey (hap igne almadim) az geldi kesilmisti, simdi bu iki ay sonra asilmayla devam edeceyiz, doktorumun önerisi....

ayyy düsün birde ikiz ikiz geliyorlarmis :)

cnm napalım tam 16 aydr bebek yok hcbr sorun da yok artk baslayalım dmııııı

Ben yavas yavas dusunuyorum canim ya
Normal yolla olmayacak diye hissediyorum.
Nisan mayisa kadar beklemeyi dusunuyorum sonrasinda artik ne gerekiyosa ona geceriz
Ben 29 oldum artik bide yas gitti

canım benim herkes sorup durdu.. sen tam okumamışsın geçmişi.. şimdide kusura bakma bugün bat günü stresliyiz çok ondan gözden kaçmış çok geçmiş olsun neyin var
usutmsum cnm ya cgerlerım agzmdan ckcak sankı
bzm btun ıslmler tamm cnm bnmkıler temz esımn sperm testı temz cktı sukur tuplerım acık cktı bu ayın 2sınde adet oldum adetn 3.gunu doktora gttm baslayalım dye ama bayram tatılıne denk geldgı ıçın yne buay adetın 3. gunu gtcem ılac faln vercekms galıba
Topragim bnede söyleyeyim bari belki bişiler hissedersin 2nisan 1986 gamze :))

Elaaam bn merak ettim ama bende hastayim 2 gündür senin neyin var nazarmi degdi acep bize

gecms olsun bebegm sanada bnde usutmusum sankı oksururken cgerlerm parcalanp agzmdan ckcak

Cokk gecmis olsun bebeeemm
Gripmi oldunn.bende yeni atlattim cok sarsilmadan

çok geçmiş olsun..o çok kötüdür..aktarlara bi ugra bence şıp diye kesen bitkiler var..

Kızlar benim tüm umudum gitti adetimi bekliyorum bian önce tedaviye başlamak için bat yarın inşallah zamanında gelir eşim bugün sperm testi verdi sonuç kötü yetersiz sayı çıkmış telefondan bu kadar söyledi yani bu ay olamaz ikimizde çok üzüldük tedaviye hemen başlamak istiyorum

Cokk gecmis olsun bebeeemm
Gripmi oldunn.bende yeni atlattim cok sarsilmadan

evet cnm usutmusum 2 gundur yatyorum oksururken cgerlerm frlıcak sankı o derece ama bn yne hasta hasta kalktım mtfak dolaplarımı sılıyorum aksamada kım yemek yapck ya hstayım zatı

Son düzenleme:
senlede battaşız sanırım canım.. yarına kadar sabredelim bakalım İnşallah bu defa bizimde eşlerimizinde yüzü güler

aynen canım inşallah yarın bekliyorum bendende haber muhakkak özeldende atabilirsin birbirimizi görmezsek açık

ben ettim hatta yazdım ama sen görmedin bebeğimmmm ama iyisin maşallah

cnm bnm sakın uzulme hreseyın bı caresı vardr inş tedavnden gzel snuclar alırsın bebegm uzulme

ben ettim hatta yazdım ama sen görmedin bebeğimmmm ama iyisin maşallah

daha atlatamadm cnm ya bde bayram yaklaşyo sankı 2 kısı evı cok pısletıyoz gbı mutfak dolaplarımı slyorum smdı

evet cnm usutmusum 2 gundur yatyorum oksururken cgerlerm frlıcak sankı o derece ama bn yne hasta hasta kalktım mtfak dolaplarımı sılıyorum aksamada kım yemek yapck ya hstayım zatı

Once bi iyiles cnm dolaplara niye giristin
Yemekte tek cesit yap bitsinn
Bence dinlen .dinlenmeyince gec iyilesirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…