Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok gecmis olsun canımın icisi

canım yaaa... onlar daha çok etkilenir bu olaydan ama çözümüde bi o kadar kolay tıbbende kanıtlanmış keçiboynuzu pekmezi canım..kat kat arttırıyomuş degerlerini

Canim Allah kolaylik versin
Insallah tedaviniz iyi gecer ve sonuclarini alirsiniz
Allahtan umit kesilmez.olmayani da oldurur hic merak etme

hemen moralini bozma canım. bak burda herşeyi normal olduğu halde bebek sahibi olamayanlar var. siz en azından sorunu biliyorsunuz ve inşallah halledilebilir bişeydir. doktorunla konuşmadan da moralini bozma lütfen

daha atlatamadm cnm ya bde bayram yaklaşyo sankı 2 kısı evı cok pısletıyoz gbı mutfak dolaplarımı slyorum smdı

hastasın ama mutfak dolaplarıonı siliyorsun. bir de iyi olsan ne yapacaksın acaba?? canım hiçbişey senden önemli değil. hırpalama çok kendini

Zaten pekmezi ve keçiboynuzu kürünü kullanıyorum bir haftadır bırakmıştım yapmayı çok kotuyum bayram nasıl geçecek bilmiyorum eşimin sesi çok kötü geliyordu ona kafayı taktım ben zaten o üzülüyor diye üzüldüm üzülüyorum bide doktor bende sorun olmadığını söylüyor sürekli sanırım oda ona üzülüyor aslında Allah ın vereceği bir vakit zaman var onu bekliyoruz ama o kendini suçluyo

çatlatma kendini kız az sabret inşallah gelemez olur illa gelecekse 9 ay sonra gelsin inşallah bebiş vardır

ay inşallah canım aama nedense bi yanın çok umutluyken diğer yanım yok boşa umutlanma diyo

canım lekelenme belkim yerleşme kanamasıdır.. e haliyle daha yeni olduğundan çıkmamış olabilir. bende ondan bi kaç gün beklemeyi düşünüıorum aslında.. tabi sabredebilirsem :18::18:

bugün bat ı olanların hiçbirisinde tık yok şükür :) bakalım neler olacak :)

walla heycan dorukta canım sorma

canım keçiboynuzunu kim kullanıyodu sen mi eşin mi? bide nacizane bi öneride bulunayım..o konuyu açmadan sen hiç açma hıı evet hayır gibi cevaplar ver üzerine düşmüyo gibi görün mutsuz görünme bide masum yalanlar söyle konue snasında burdan bahset ohhoo biçok arkadaş var eşleri öyleymiş işte şunu yapmış bunu içmiş kaç kat artmış falan de..uzattım ama biran senin yerine koydumda kendimi aşkımı herşeyimi kırmadan ne yapaım dedim bunlar geldi aklıma

haklısın canım aslında bende beklicem sanırım.. ama 13 ü evlilik yıldönümümüz(( ogün süpriz yapsam çok güzel olurdu

canım al akrşına konuş onla.. anlat eğer sorun bende olsa idi napcaktın benimi suçlucaktın de ? bu bir suç değil ayrıca herşeyin tedavisi de var diye anlat canım bu bi kusur değil sonuçta.. tedavi edilemicek şey hiç değil. Allah beterinden sakınsın :26:

Canim keciboynuzu kurune devam edin zaten hemen etki etmiyormus 2-3aysonra etkisi oluuomus
Doktor ilac vermistir bide
Stres yapmasin esine destek olman gerek seninde
Streste cok etkiliyor
Allah verdikten sonra spermin sayisi cokta onemli degil
Sonucta yumurtayi dolleyen tek bi sperm
Umudunuzu kaybetmeyin Allahin mucizelerine inanin
Bak bizde sayi bilmemkaclarda ama 13 ay oldu tik yok
O kadar sperm bi yumurtayi dolleyemedi

Once bi iyiles cnm dolaplara niye giristin
Yemekte tek cesit yap bitsinn
Bence dinlen .dinlenmeyince gec iyilesirsin
neeeeee tatlım bnmkı tek cest yemk ıstemez en fazla 2 cest +salata+ tatlıda olablır der ama dun hastayım dye bsey yapandn ısten geldı bnde yatyodum grdı mutfaga mantar vardı onu dsarı ckarms bı gzel dograms kırmzı yesl bıber dograms domates rendelems bı gzel mntarlı menemn yapms bde cay yapms ama okadar gzel yapmstıkı bı ılgı bı ılgı gormen lazım bn mutfakta deprem olmustur sandm ama tezgahın ustu pırıl pırıldı
hastasın ama mutfak dolaplarıonı siliyorsun. bir de iyi olsan ne yapacaksın acaba?? canım hiçbişey senden önemli değil. hırpalama çok kendini
cnm napayım bayram geldı bnde raht duramyorum
Cok gecmis olsun canımın icisi

saol bebegm sende hastaydın cooook gcms olsun gordum ama cvap yazamamstım galıba sanırsam bze nzar degdı

Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...

haklısın canım aslında bende beklicem sanırım.. ama 13 ü evlilik yıldönümümüz(( ogün süpriz yapsam çok güzel olurdu

walla ben artık özel gün neyim düşünmüom canım.. bende mayısta ewlilik yıl dönümümüz hamile kalırsam şöle süpriz böle süpriz yapcam ona hediye olarak bebişimizi vercem filan diye düşünmüştüm ama ... verdiğim haber düşük yaptığım oldu tam da o gün denk gelmesi bana Rabbimden uyarımış gibi algıladım.. o yüzden gelsinde sağlıkla sıhhatle gerisi teferruat :26:

şekerim tekrar tebrik ederim Rabbim size bağışlasın.....

o da dogru.. ne diyeyim hayırlısı artık.. bizde kocişle iki kişilik ailemizle kutlarız yıl dönümümüzü..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu cok gzel bı hber bebegm

Değerlerin çok güzel yükseliyor canım.. Allah sana bağışlasın... valla bat ı bekleyen ben ve arkadaşlarım henüz olmadık bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…