usutmsum cnm ya cgerlerım agzmdan ckcak sankı
bzm btun ıslmler tamm cnm bnmkıler temz esımn sperm testı temz cktı sukur tuplerım acık cktı bu ayın 2sınde adet oldum adetn 3.gunu doktora gttm baslayalım dye ama bayram tatılıne denk geldgı ıçın yne buay adetın 3. gunu gtcem ılac faln vercekms galıba
gecms olsun bebegm sanada bnde usutmusum sankı oksururken cgerlerm parcalanp agzmdan ckcak
Kızlar benim tüm umudum gitti adetimi bekliyorum bian önce tedaviye başlamak için bat yarın inşallah zamanında gelir eşim bugün sperm testi verdi sonuç kötü yetersiz sayı çıkmış telefondan bu kadar söyledi yani bu ay olamazikimizde çok üzüldük tedaviye hemen başlamak istiyorum
aynen canım inşallah yarın bekliyorum bendende haber muhakkak özeldende atabilirsin birbirimizi görmezsek açık
Kızlar benim tüm umudum gitti adetimi bekliyorum bian önce tedaviye başlamak için bat yarın inşallah zamanında gelir eşim bugün sperm testi verdi sonuç kötü yetersiz sayı çıkmış telefondan bu kadar söyledi yani bu ay olamazikimizde çok üzüldük tedaviye hemen başlamak istiyorum
daha atlatamadm cnm ya bde bayram yaklaşyo sankı 2 kısı evı cok pısletıyoz gbı mutfak dolaplarımı slyorum smdı
Canım senin profil resmin vardi bi ara:)) kaldirdinmi onu?
çatlatma kendini kız az sabret inşallah gelemez olur illa gelecekse 9 ay sonra gelsin inşallah bebiş vardır
canım lekelenme belkim yerleşme kanamasıdır.. e haliyle daha yeni olduğundan çıkmamış olabilir. bende ondan bi kaç gün beklemeyi düşünüıorum aslında.. tabi sabredebilirsem :18::18:canım ayın 4 üydü lavaboda bi lekelenme yaşadım nasıl korktum adet başladı sandım ama hiç devamı gelmedi... ogün akşam test yaptım negatif..ayın 6 sında yine yaptım adete 2 gün kala herkes ögreniyodu silik bile olsa.. ama yine çıkmadı..işte bugünde bat hala gelen giden yok bekliyorum
bugün bat ı olanların hiçbirisinde tık yok şükür :) bakalım neler olacak :)
Zaten pekmezi ve keçiboynuzu kürünü kullanıyorum bir haftadır bırakmıştım yapmayıçok kotuyum bayram nasıl geçecek bilmiyorum eşimin sesi çok kötü geliyordu ona kafayı taktım ben zaten o üzülüyor diye üzüldüm üzülüyorum bide doktor bende sorun olmadığını söylüyor sürekli sanırım oda ona üzülüyor aslında Allah ın vereceği bir vakit zaman var onu bekliyoruz ama o kendini suçluyo
ay inşallah canım aama nedense bi yanın çok umutluyken diğer yanım yok boşa umutlanma diyo
canım lekelenme belkim yerleşme kanamasıdır.. e haliyle daha yeni olduğundan çıkmamış olabilir. bende ondan bi kaç gün beklemeyi düşünüıorum aslında.. tabi sabredebilirsem :18::18:
walla heycan dorukta canım sorma
Zaten pekmezi ve keçiboynuzu kürünü kullanıyorum bir haftadır bırakmıştım yapmayıçok kotuyum bayram nasıl geçecek bilmiyorum eşimin sesi çok kötü geliyordu ona kafayı taktım ben zaten o üzülüyor diye üzüldüm üzülüyorum bide doktor bende sorun olmadığını söylüyor sürekli sanırım oda ona üzülüyor aslında Allah ın vereceği bir vakit zaman var onu bekliyoruz ama o kendini suçluyo
neeeeeeOnce bi iyiles cnm dolaplara niye giristin
Yemekte tek cesit yap bitsinn
Bence dinlen .dinlenmeyince gec iyilesirsin
cnm napayım bayram geldı bnde raht duramyorumhastasın ama mutfak dolaplarıonı siliyorsun. bir de iyi olsan ne yapacaksın acaba?? canım hiçbişey senden önemli değil. hırpalama çok kendini
Cok gecmis olsun canımın icisi
haklısın canım aslında bende beklicem sanırım.. ama 13 ü evlilik yıldönümümüz(( ogün süpriz yapsam çok güzel olurdu
Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
walla ben artık özel gün neyim düşünmüom canım..bende mayısta ewlilik yıl dönümümüz hamile kalırsam şöle süpriz böle süpriz yapcam ona hediye olarak bebişimizi vercem filan diye düşünmüştüm ama ... verdiğim haber düşük yaptığım oldu tam da o gün denk gelmesi bana Rabbimden uyarımış gibi algıladım.. o yüzden gelsinde sağlıkla sıhhatle gerisi teferruat :26:
Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?