- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu cok gzel bı hber bebegm
şekerim tekrar tebrik ederim Rabbim size bağışlasın.....
Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
Değerlerin çok güzel yükseliyor canım.. Allah sana bağışlasın... valla bat ı bekleyen ben ve arkadaşlarım henüz olmadık bekliyoruz
ayyy iki üç güne görürsün artk minoşu..canım benim çok sevindim
Topragim bnede söyleyeyim bari belki bişiler hissedersin 2nisan 1986 gamze :))
kuzum çok iyi kalplisin allah gönlüne göre vercek inş. bu ay olmaya bilir ama içime olcakmıs gibi gelmedi ama mutlaka olcak
Kızlar birşey sorucam size bana bir el atıverin
bugün adetimin 13. günü ve bugün uzayan akıntıyı gördüm..yumurtlamamı ancak akıntıyla anlıyorum çünkü bende kasık ağrısı olmuyor.
neyse kociş bugün evdeydi sabah erkenden uykudan kaldırdım bugün çalışmamız lazım dedim akşama evde yok. amaaa benim kociş ereksiyon olamadı uyku sersemliğiyle okadar uğraştıkki en az bir saat ama olmadı işte ,artık oturduk halimize gülüyoruz bebek yapmak ne zor işmiş ya...şimdi şunu sormak istiyorum yarın sabah veya akşam ilişki olsa geç kalmış olurmuyuz..akıntım bugün olduğuna göre 24 saatim mi var acaba..ilk hamileliğimde bu kadar hesap yapmamıştım..
valla Allahımın adına güç gitmesin bu ay 2 mevlütte de bütün bebiş isteyenler için dua ettim. Kendi mevlütümde isim de verdim tek tek 50 kişi amin dedi, meğer o zaman ben hamileymişim bilmiyodum...Benim dualarım inşallah kabul olur da sizin bebişlerin teyzesi olurum yaaa...Çağırmayın sakın kırmızıları, olumlu olun güzel şeyler olsun...
canım keşke çalışmamız lazım demeseydin akışına atlasaydınstres olmuştur şimdi.. ama yumoşta birgün yaşar hemde yumoş geldiginde spoşların hali hazırda bekliyo olması lazım dün yapmadınmı yada önceki gün?
canım deniz sen ne zaman yumurtladın yumurtlama gününü biliyor musun
Cok guzel bi habrr cnm
Allah tamamina erdirsin.sana ve bebegine saglik versin
Insallah bizde yasariz bu duyguyu
canım çok sevindim... inşallaahhh hep böyle gider... bende cuma randevu aldım yarın sabah idrar yapıcam koyulaştımı diye... eminim doktor da cuma kan isticek... cumaya kadar tekrar kan yapmıcam... yoksa kolum delik deşik olur... karnım ağrılarım hafifledi sanki biraz... akıntım çok var sanki adet olmuşum gibi birden geliyor.. birazda mide bulantısı ama dünkü halsizliğim yok... sen nasılsın...
ayyy iki üç güne görürsün artk minoşu..canım benim çok sevindim
valla Allahımın adına güç gitmesin bu ay 2 mevlütte de bütün bebiş isteyenler için dua ettim. Kendi mevlütümde isim de verdim tek tek 50 kişi amin dedi, meğer o zaman ben hamileymişim bilmiyodum...Benim dualarım inşallah kabul olur da sizin bebişlerin teyzesi olurum yaaa...Çağırmayın sakın kırmızıları, olumlu olun güzel şeyler olsun...
Topragim bnede söyleyeyim bari belki bişiler hissedersin 2nisan 1986 gamze :))
kuzum çok iyi kalplisin allah gönlüne göre vercek inş. bu ay olmaya bilir ama içime olcakmıs gibi gelmedi ama mutlaka olcak
oo hayırdır dogum tarihine göre mi yorum yapıyosun :) bende istiyorummm :) 6 kasım 1987
Cnm ben ovulasyon testi kulaniyorumUzayan akintidan bir iki gun sonra pozitif cikiyo yani yumutam oluuoKızlar birşey sorucam size bana bir el atıverinbugün adetimin 13. günü ve bugün uzayan akıntıyı gördüm..yumurtlamamı ancak akıntıyla anlıyorum çünkü bende kasık ağrısı olmuyor.neyse kociş bugün evdeydi sabah erkenden uykudan kaldırdım bugün çalışmamız lazım dedim akşama evde yok. amaaa benim kociş ereksiyon olamadı uyku sersemliğiyle okadar uğraştıkki en az bir saat ama olmadı işte ,artık oturduk halimize gülüyoruz bebek yapmak ne zor işmiş ya...şimdi şunu sormak istiyorum yarın sabah veya akşam ilişki olsa geç kalmış olurmuyuz..akıntım bugün olduğuna göre 24 saatim mi var acaba..ilk hamileliğimde bu kadar hesap yapmamıştım..
cumartesiden itibaren sana da bol şans canım, fırsatları iyi değerlendir hiççççççççççççç kaçırma
yumurtlama tesstini bat tarihinden 14 gün geriye gidiyosun. ogün yum günün olabilr. ogünden de 3-4 gün geriye gidiyosun işte ozaman teste başlıyosun.
ama benim batı ben kestiremediğim için, kıycam bütün testlere bu ay:) her gün yapçam bi test. bakalım yakalayabilcem mi
usutmsum cnm ya cgerlerım agzmdan ckcak sankı
bzm btun ıslmler tamm cnm bnmkıler temz esımn sperm testı temz cktı sukur tuplerım acık cktı bu ayın 2sınde adet oldum adetn 3.gunu doktora gttm baslayalım dye ama bayram tatılıne denk geldgı ıçın yne buay adetın 3. gunu gtcem ılac faln vercekms galıba
gecms olsun bebegm sanada bnde usutmusum sankı oksururken cgerlerm parcalanp agzmdan ckcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?