Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu cok gzel bı hber bebegm

bebeğim Rabbim sizin de kan değerlerinizin katlandığını bana görmeyi nasip eder inşallah, o kadar çok dua ediyorum ki sizlere, inşallah bebişlerimizi de birlikte büyütmek nasip olur bizlere...geçmiş olsun bu arada cnm, yat dinlen bakim, bi dahaki ay hamiş olursan çok zorluğunu çekersin bu yorgunlukla ben sana sölim...

şekerim tekrar tebrik ederim Rabbim size bağışlasın.....

amin kuşum inşallah, benim bebiş sağlıklı olsun, sizin bebişlerle birlikte büyüsün inşallah...valla hastaneden gelene kadar Allahım kızlara da bu mutluluğu yaşat diye dua ettim...

benim geliyor lekeler başladı ilk ayımızda tutturamadık neyse sağlık olsun... adetim biter bitmez ovulasyoon testlerime başlıycam evde dünya kadar var...

ayyy iki üç güne görürsün artk minoşu.. canım benim çok sevindim

canım çok sevindim... inşallaahhh hep böyle gider... bende cuma randevu aldım yarın sabah idrar yapıcam koyulaştımı diye... eminim doktor da cuma kan isticek... cumaya kadar tekrar kan yapmıcam... yoksa kolum delik deşik olur... karnım ağrılarım hafifledi sanki biraz... akıntım çok var sanki adet olmuşum gibi birden geliyor.. birazda mide bulantısı ama dünkü halsizliğim yok... sen nasılsın...

Kızlar birşey sorucam size bana bir el atıverin

bugün adetimin 13. günü ve bugün uzayan akıntıyı gördüm..yumurtlamamı ancak akıntıyla anlıyorum çünkü bende kasık ağrısı olmuyor.
neyse kociş bugün evdeydi sabah erkenden uykudan kaldırdım bugün çalışmamız lazım dedim akşama evde yok. amaaa benim kociş ereksiyon olamadı uyku sersemliğiyle okadar uğraştıkki en az bir saat ama olmadı işte ,artık oturduk halimize gülüyoruz bebek yapmak ne zor işmiş ya...şimdi şunu sormak istiyorum yarın sabah veya akşam ilişki olsa geç kalmış olurmuyuz..akıntım bugün olduğuna göre 24 saatim mi var acaba..ilk hamileliğimde bu kadar hesap yapmamıştım..

Cok guzel bi habrr cnm
Allah tamamina erdirsin.sana ve bebegine saglik versin
Insallah bizde yasariz bu duyguyu

Değerlerin çok güzel yükseliyor canım.. Allah sana bağışlasın... valla bat ı bekleyen ben ve arkadaşlarım henüz olmadık bekliyoruz

valla Allahımın adına güç gitmesin bu ay 2 mevlütte de bütün bebiş isteyenler için dua ettim. Kendi mevlütümde isim de verdim tek tek 50 kişi amin dedi, meğer o zaman ben hamileymişim bilmiyodum...Benim dualarım inşallah kabul olur da sizin bebişlerin teyzesi olurum yaaa...Çağırmayın sakın kırmızıları, olumlu olun güzel şeyler olsun...

canım keşke çalışmamız lazım demeseydin akışına atlasaydın stres olmuştur şimdi.. ama yumoşta birgün yaşar hemde yumoş geldiginde spoşların hali hazırda bekliyo olması lazım dün yapmadınmı yada önceki gün?

Maasallah canim benim
Kalp atışı duymaya ne zaman gidicen nasipse.en heyecanli an o olur bence ayy yaa:))

inşallah hayırlısı canım.. kırmızıyı değil bebişi çağırıyoruz. merak edıyoruz..

pazar günü akşam oldu ilişki, yarın sabah olsa geçmi olur acaba ya

Cok guzel bi habrr cnm
Allah tamamina erdirsin.sana ve bebegine saglik versin
Insallah bizde yasariz bu duyguyu

İnşallah cnm, ben inanıyorum sizin güzel kalbinizin hürmetine Rabbim çok bekletmicek sizi de...

bende kasık ağrısı tam gaz devam ediyo, akıntı da aynı cnm, lavaboya koşuyorum hemen hissedince kanamam mı var diye o derece yani. midem hafiften bulanıyo ama aşırı acıkıyorum ya. cuma gitcem doktora beta hcg 3000 olunca kese gözüküyomuş belki görebilirim. cuma diyetisyene de gidip özel beslenme programı alacam çok kilo almaya tahammülüm yok. kuşum kocişe sürpriz yapamadım diye üzülüyodum ya o bana yapmış. piyasada ne kadar bebek gelişimi ve bakımıyla ilgili kitap varsa almış hem anne hem babalar için akşamları okuruz diyo. çok heyecanlı ya o da...

ayyy iki üç güne görürsün artk minoşu.. canım benim çok sevindim

teyzesi inşallah görebilirim bakalım artık. ama arayı çok açmayın minnoş arkadaş istiyo :)

canım benim ya dilinize saglık Allah razı olsun.. inşallah nasip olur bizlere de

Cnm ben ovulasyon testi kulaniyorumUzayan akintidan bir iki gun sonra pozitif cikiyo yani yumutam oluuo

Perşembe günü başlayim ozaman teste,çifti görene kadar devam :)) Hepimize bol şans ve güç diliyorumm

evde benim listem orda, bana birinci günden itibaren bir ilac verdi, adlarini sana veririm….
Ignede verdi…
Bakalim hayirlsii canim ya, ama iste umut dünyasinda yasiyoruz, bebeklerimiz insallah en yakin zamanda bizimle olur, en önemlisi saglikli, hayirli evlat versin allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…