Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

pazar günü akşam oldu ilişki, yarın sabah olsa geçmi olur acaba ya

canım bugün salı o pazar olan bugünüde idare eder.. ya sipoşlar kuvvetli bakma sen 5 gün bile yaşayabiliyo ama ortalama 3 gün diyolar.. yani pazar gece ise pazartesi ve salıyıda kurtarır sıkma sen canını

kızlarrrrrrrrrr araya giriyorum ama bana bir yardımcı olun diğer sayfada soru sordum cevap verin lütfeeennnnnn

Maasallah canim benim
Kalp atışı duymaya ne zaman gidicen nasipse.en heyecanli an o olur bence ayy yaa:))

cnm hiç bilmiyorum ki beta hcg 3000 olunca kese gözüküyomuş benim de cuma günü olur ancak eger böyle devam ederse artış...valla heyecandan ölmesem iyidir o zaman :)

inşallah hayırlısı canım.. kırmızıyı değil bebişi çağırıyoruz. merak edıyoruz..

bebiş gelecek tabi, evrene pozitif enerji yollayın canlarım...bu ay kızlara demiştim ben ya bu ay ya önümüzdeki ay teyze yapacam sizi, Allah da nasip etti :)

canım benim ya dilinize saglık Allah razı olsun.. inşallah nasip olur bizlere de

Allah nasip ettirmeyeceği şeyi, hayal ettirmezmiş, hepiniz o kadar içten, samimi insanlarsınız ki bence Allah göbişlerinizi dolduracak en kısa zamanda iyi niyetinizin hürmetine...

oy oy kıyamam o minnoşa teyzesine kalsa çifter çifter getirecek arkadaş ona ama hayırlısı artık

canım bugün salı o pazar olan bugünüde idare eder.. ya sipoşlar kuvvetli bakma sen 5 gün bile yaşayabiliyo ama ortalama 3 gün diyolar.. yani pazar gece ise pazartesi ve salıyıda kurtarır sıkma sen canını

sağol cnm içimi rahatlattın ama ben yinede endişeliyim..kızlar başka fikri olan varsa yazsın nolurr

23 eylül yani son 3-4 aydır o şekildeydi.. ama bu ay yumoş takibi yaptırmadım doktorda..

testlerin için sordum bende ateş ölçme yöntemindeki tabloya göre adetimin 17. günü yumurtladım yani yani ayın 27si... testlerimde de adetin 5 ekimde net ikinci çizgiyi gördüm... yani adetin 28. günü onun için söyledim canım... belki geç döllenme olmuştur bebeğin...

kuşum bugün kimin batı? yoktum ya kaçırdım. inşallah gelmez de.

psiko bende farkındayım emin ol.. şuan ki hissiyatım bambaşka tıbbı degil.. ben regli günümde bile olgun yumurtamın oldugunu gördüm ultrasyonda buda normal degil ama olmuştu yani tek yumurta olmadı o ay... yoksa haklısın tabiki çıkması lazım ama adet gelmedigi sürece mucizemi beklerim ben :85:

Keçiboynuzu kürünü ve pekmezini eşim kullanıyordu demek ki fayda etmedi kızlar nolur dua edin bana belki diyeceksiniz daha 1 yıl 1ay oldu evleneli yeni evlisin daha diyeceksiniz yaşım 21 yaşın küçük diyenlerde olacak eminim ben ve eşim takmıycaz ama benim eşim tarafı çok tutucu baskıcı istemiyorum dediğim halde sürekli bişey var mı diye soruyorlar susturmak için düşünmüyoruz diyoruz anlamıyorlar onlar öyle yapınca bizde çok istiyoruz zaten hemen tedaviye başlamak istedik 2 ay önce rahim filmi çekindim sorun yok çok şükür bende bişey görünmüyor ama spoş yok malisef yine de rabbim büyük ona sığınıp güveniyorum o sıkışan kullarına yardım eder dua edin bize ben hep ediyorum isteyen herkese tattır bu duyguyu diye sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin isteyen herkese ...amin

bacımm sıkma canını inş bu ay hamiş kalırsın ben bu cevreyi anlamıyom miletin bebegi senimi gerdii

ee anlatın kıslarr vlla gecmiş yine uçmuş okuyamadım ne var ne yok özet gecin bakimmm hamişleri görelimmm

napalım battaşlarla bekliyoruz.. şuana kadar kimse olmadı bugün bat ı olanların yani hayırlısı...

aminnn inş olmazsınızz göbeşiniz dolar inşşşş anne olursunuzz inşş ben hala adet olmadımm kafayı yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…