pazar günü akşam oldu ilişki, yarın sabah olsa geçmi olur acaba ya
Maasallah canim benim
Kalp atışı duymaya ne zaman gidicen nasipse.en heyecanli an o olur bence ayy yaa:))
inşallah hayırlısı canım.. kırmızıyı değil bebişi çağırıyoruz. merak edıyoruz..
canım benim ya dilinize saglık Allah razı olsun.. inşallah nasip olur bizlere de
İnşallah cnm, ben inanıyorum sizin güzel kalbinizin hürmetine Rabbim çok bekletmicek sizi de...
bende kasık ağrısı tam gaz devam ediyo, akıntı da aynı cnm, lavaboya koşuyorum hemen hissedince kanamam mı var diye o derece yani. midem hafiften bulanıyo ama aşırı acıkıyorum ya. cuma gitcem doktora beta hcg 3000 olunca kese gözüküyomuş belki görebilirim. cuma diyetisyene de gidip özel beslenme programı alacam çok kilo almaya tahammülüm yok. kuşum kocişe sürpriz yapamadım diye üzülüyodum ya o bana yapmış. piyasada ne kadar bebek gelişimi ve bakımıyla ilgili kitap varsa almış hem anne hem babalar için akşamları okuruz diyo. çok heyecanlı ya o da...
teyzesi inşallah görebilirim bakalım artık. ama arayı çok açmayın minnoş arkadaş istiyo :)
canım bugün salı o pazar olan bugünüde idare eder.. ya sipoşlar kuvvetli bakma sen 5 gün bile yaşayabiliyo ama ortalama 3 gün diyolar.. yani pazar gece ise pazartesi ve salıyıda kurtarırsıkma sen canını
23 eylül yani son 3-4 aydır o şekildeydi.. ama bu ay yumoş takibi yaptırmadım doktorda..
testlerin için sordum bende ateş ölçme yöntemindeki tabloya göre adetimin 17. günü yumurtladım yani yani ayın 27si... testlerimde de adetin 5 ekimde net ikinci çizgiyi gördüm... yani adetin 28. günü onun için söyledim canım... belki geç döllenme olmuştur bebeğin...
testlerin için sordum bende ateş ölçme yöntemindeki tabloya göre adetimin 17. günü yumurtladım yani yani ayın 27si... testlerimde de adetin 5 ekimde net ikinci çizgiyi gördüm... yani adetin 28. günü onun için söyledim canım... belki geç döllenme olmuştur bebeğin...
canım iş yerim o kadar yoğunki inan takip edemedim... kızlar biri bizi bilgilendirse...kuşum bugün kimin batı? yoktum ya kaçırdım. inşallah gelmez de.
kuşum bugün kimin batı? yoktum ya kaçırdım. inşallah gelmez de.
Keçiboynuzu kürünü ve pekmezini eşim kullanıyordu demek ki fayda etmedi kızlar nolur dua edin bana belki diyeceksiniz daha 1 yıl 1ay oldu evleneli yeni evlisin daha diyeceksiniz yaşım 21 yaşın küçük diyenlerde olacak eminim ben ve eşim takmıycaz ama benim eşim tarafı çok tutucu baskıcı istemiyorum dediğim halde sürekli bişey var mı diye soruyorlar susturmak için düşünmüyoruz diyoruz anlamıyorlar onlar öyle yapınca bizde çok istiyoruz zaten hemen tedaviye başlamak istedik 2 ay önce rahim filmi çekindim sorun yok çok şükür bende bişey görünmüyor ama spoş yok malisef yine de rabbim büyük ona sığınıp güveniyorum o sıkışan kullarına yardım eder dua edin bize ben hep ediyorum isteyen herkese tattır bu duyguyu diye sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin isteyen herkese ...amin
benim esrarengiz in ve 1112 nin canım..
şiiittt kıslarr napıyonuz bakimmm :44:
ayy inş gelmezsizleri duyarızz i,nşşşş
napalım battaşlarla bekliyoruz.. şuana kadar kimse olmadı bugün bat ı olanların yani hayırlısı...
aminnn inş olmazsınızz göbeşiniz dolar inşşşş anne olursunuzz inşş ben hala adet olmadımm kafayı yicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?