Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ee anlatın kıslarr vlla gecmiş yine uçmuş okuyamadım ne var ne yok özet gecin bakimmm hamişleri görelimmm

valla canım ne olsun stresliyiz.. henüz bi hamiş haberi yok.. ama hamile olanların doktor kontrolleri çok iyi geçmiş degerleri artmış.. sercemimin eşi test yaptırmış biraz problem var galiba..öyle işte elaam ve gamze hasta.. oo ne konuştum arkadaş

sercemcem bizim bu ay olmasaydı eşim sperm testine gidicekti... o kadar çok araştırdım ki artık ne yöntemlerle neler yapıyorlar 0 sperm ile bile nolur moralini bozma senin hormonlarında sorun çıksa ozaman napacaksın... içini ferah tut canım... bebeğin en kısa zamanda seninle olacak...

benim esrarengiz in ve 1112 nin canım..

hadi ya...inşallah gelmez, stres yapmayın kızlar, ben o kadar yoğun adet sancısı çektim ki 2 ekimde ha geldi ha gelecek dedim ama gelmedi...içime bi hamiş haberi daha dogdu ama bakalım hadi hayırlısı...Allahım bu kızların da mensi gelmesin, bebişime arkadaş gelsin inşallahhhh...

bende aminnnnnnnn aminnnnnnnnn diyorumm... kızlar benimde ağrılarım var aynı adet olacak gibi... sıkıntı yapmayın... ama test yapın artık...

bende de tüm belirtiler var ama henüz gelen birşey yok müthiş bel ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantısı bakalım normal zamanda olan belirtiler hayırlısı canım ya 2 türlüyü de bekliyorum hayırlısı...

Yegenimee bakk bee... masallah masallah
allah'im bizede nasip etsin insallah..

gamzemle elaaaaaammmm geçmiş olsun bebeklerimmmmmmmmmm...

testte çıkmadı galiba senin öyle hatırlıyorum. kan testi ne zaman yaptıracaksın?
canım ben kan testide yaptrdım negatif cıktı ama adet olmadım sinirden catlıom bi gelse bayramdan sonra dr gidecem inş
ohhh ohh ne güzel haberler var şükür sercem üzülmesin tıp okadar ilerledi ki şimdi neler nerler yapılıyoo ALLAH büyüktür elamm gamzemm gecmiş olsun havalardandır düzelirsiniz inş da mik mik devam hehehee yigen istiyoz bizz

inşşş inşşş RABBİM duysun sesimizi inşşşşş

bende aminnnnnnnn aminnnnnnnnn diyorumm... kızlar benimde ağrılarım var aynı adet olacak gibi... sıkıntı yapmayın... ama test yapın artık...

sikinti yapmayin test yapin... guzelmis..
ben beklemedeyim biliyosun..

ayy inşallah kıss... Bir değil bin tane hamiş haberi olsun inşallahhh

kızacam ama şimdi sana, arkadaşım sen niye takıyosun insanları bu kadar...zaten yeterince stres yaşıyosun bırak ne derse desinler. duyma bile...Allahın izniyle bebişin gelecek, hiç dert etme, ama Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin demekten de geri durma...Hafız bi kadından bişi öğrendim, arefe günü 1000 tane ihlas okuyup dilek dilemeliymişiz (her ihlasa besmeleyle başlanacak), Allah o mübarek günde edilen duaları geri çevirmezmiş. hem kendin hem bebek bekleyen herkes için yap duanı, sen başkasına dua ettikçe bin tane melek de senin için dua edermiş. Rabbim yardımcın olsun, inşallahhhh en kısa zamanda senin de burdaki kızların da bebişleri gelir...

ben eğer yarın aksama kadar olmazsam yarın yaparım. normalde hiç geçmez günüm çünkü. eğer yarına kadar olmazsam kesin teyzesiniz...

ah ahhh ne güzel maşallah benim kocada bigün yapsa da bende yesem yapması bişey değilde mutfagıda istediğim gibi toplasaaaaa Allahım lütfennn DDD

MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun
amin amin...
canımmm sana çok dua ediyorummm yazdım da hatta inşallah bebiştir diye...
ayyyyyy ne güzelllll olurrrrr monbebe
Yaa canim cok isterim beraber doguralim buyutelim..
insallah bebisim benimledir.. kasik agrim var akintilarim var.. ama bunlar adet belirtisi de olabilir.. son 5 gun diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…