- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
inşallah canım benim dua edin nolur.. hala gelen giden yok.. bi mucize olsun bebişler gelsin
ee anlatın kıslarr vlla gecmiş yine uçmuş okuyamadım ne var ne yok özet gecin bakimmm hamişleri görelimmm
benim esrarengiz in ve 1112 nin canım..
hadi ya...inşallah gelmez, stres yapmayın kızlar, ben o kadar yoğun adet sancısı çektim ki 2 ekimde ha geldi ha gelecek dedim ama gelmedi...içime bi hamiş haberi daha dogdu ama bakalım hadi hayırlısı...Allahım bu kızların da mensi gelmesin, bebişime arkadaş gelsin inşallahhhh...
beni unuttun ama
hadi ya...inşallah gelmez, stres yapmayın kızlar, ben o kadar yoğun adet sancısı çektim ki 2 ekimde ha geldi ha gelecek dedim ama gelmedi...içime bi hamiş haberi daha dogdu ama bakalım hadi hayırlısı...Allahım bu kızların da mensi gelmesin, bebişime arkadaş gelsin inşallahhhh...
Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
valla canım ne olsun stresliyiz.. henüz bi hamiş haberi yok.. ama hamile olanların doktor kontrolleri çok iyi geçmiş degerleri artmış.. sercemimin eşi test yaptırmış biraz problem var galiba..öyle işte elaam ve gamze hasta.. oo ne konuştum arkadaş
canım ben kan testide yaptrdım negatif cıktı ama adet olmadım sinirden catlıom bi gelse bayramdan sonra dr gidecem inştestte çıkmadı galiba senin öyle hatırlıyorum. kan testi ne zaman yaptıracaksın?
ohhh ohh ne güzel haberler var şükür sercem üzülmesin tıp okadar ilerledi ki şimdi neler nerler yapılıyoo ALLAH büyüktür elamm gamzemm gecmiş olsun havalardandır düzelirsiniz inş da mik mik devam hehehee yigen istiyoz bizzvalla canım ne olsun stresliyiz.. henüz bi hamiş haberi yok.. ama hamile olanların doktor kontrolleri çok iyi geçmiş degerleri artmış.. sercemimin eşi test yaptırmış biraz problem var galiba..öyle işte elaam ve gamze hasta.. oo ne konuştum arkadaş
sercemcem bizim bu ay olmasaydı eşim sperm testine gidicekti... o kadar çok araştırdım ki artık ne yöntemlerle neler yapıyorlar 0 sperm ile bile nolur moralini bozma senin hormonlarında sorun çıksa ozaman napacaksın... içini ferah tut canım... bebeğin en kısa zamanda seninle olacak...
bende aminnnnnnnn aminnnnnnnnn diyorumm... kızlar benimde ağrılarım var aynı adet olacak gibi... sıkıntı yapmayın... ama test yapın artık...
canım benim yaaa bide yazıştık üsteliknasıl unuttum.. ama adın nickin degişişk ya canım ondan akılda kalmıyo kusura bakma
kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
Keçiboynuzu kürünü ve pekmezini eşim kullanıyordu demek ki fayda etmedi kızlar nolur dua edin bana belki diyeceksiniz daha 1 yıl 1ay oldu evleneli yeni evlisin daha diyeceksiniz yaşım 21 yaşın küçük diyenlerde olacak eminim ben ve eşim takmıycaz ama benim eşim tarafı çok tutucu baskıcı istemiyorum dediğim halde sürekli bişey var mı diye soruyorlar susturmak için düşünmüyoruz diyoruz anlamıyorlar onlar öyle yapınca bizde çok istiyoruz zaten hemen tedaviye başlamak istedik 2 ay önce rahim filmi çekindim sorun yok çok şükür bende bişey görünmüyor ama spoş yok malisef yine de rabbim büyük ona sığınıp güveniyorum o sıkışan kullarına yardım eder dua edin bize ben hep ediyorum isteyen herkese tattır bu duyguyu diye sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin isteyen herkese ...amin
Yegenimee bakk bee... masallah masallah
allah'im bizede nasip etsin insallah..
sikinti yapmayin test yapin... guzelmis..
ben beklemedeyim biliyosun..
bende aminnnnnnnn aminnnnnnnnn diyorumm... kızlar benimde ağrılarım var aynı adet olacak gibi... sıkıntı yapmayın... ama test yapın artık...
neeeeeetatlım bnmkı tek cest yemk ıstemez en fazla 2 cest +salata+ tatlıda olablır der ama dun hastayım dye bsey yapandn ısten geldı bnde yatyodum grdı mutfaga mantar vardı onu dsarı ckarms bı gzel dograms kırmzı yesl bıber dograms domates rendelems bı gzel mntarlı menemn yapms bde cay yapms ama okadar gzel yapmstıkı bı ılgı bı ılgı gormen lazım bn mutfakta deprem olmustur sandm ama tezgahın ustu pırıl pırıldı
cnm napayım bayram geldı bnde raht duramyorum
saol bebegm sende hastaydın cooook gcms olsun gordum ama cvap yazamamstım galıba sanırsam bze nzar degdı
önemli değil arkadaşım kendimi hatırlatırım unutursan
amin amin...MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun
Yaa canim cok isterim beraber doguralim buyutelim..canımmm sana çok dua ediyorummm yazdım da hatta inşallah bebiştir diye...
ayyyyyy ne güzelllll olurrrrr monbebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?