Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende senin icin cok sevincem Allah ikiz verskn ins da gör senbi ikiside ağladığında :))

Bekleme bence yine almamaya calisda çünku bebek emerken kilolar gidiyo deniyo

Bekleme bence yine almamaya calisda çünku bebek emerken kilolar gidiyo deniyo

canım zaten bebek olduktan sonrası beni korkutmuyor. muhakkak veririm. çünkü o çok büyük bi stres. 4 yıl önce kardeşim oldu ve o doğduktan sonra ben iki ay içinde 10 kilo verdim. bide kendi bebeğim olsa emzirsem mutlaka veririm. ama çok kolay kilo alabilen bi yapım var hamilelikte çok almaktan korkuyorum

Gelmesin gelmesin dualarim seninle..

Ne kadar cok batimiza .. allah'im sabir versin.. o zaman sen suan kirmizilari goruyosun benim gibi.. carsamaba calismalara basliycam..
insallah guzel haberler veririz..

Insallah canim.. insallah..
tesekkur ederim bebecimmmmm
Umutlanma tamam ama mensi de bekleme...Ben dua ediyorum gelmesin inşallah da gelmezzzz
Allah razi olsun canim ne negatif ne pozitifim ortada kaldim:18:
Insallah gelmwz canimm.biraz daha sabirrr
Ben dun pembe demistim yaa bugun kirmizi hemde nasil bi kirmiziii((
Inss canim ins....umarim buda senun son kirmizilarindir

canim benim yaaa masallah masallah cok sevindim insallah keseyide gorursun en kisa zamanda kalp atislarinida insallah bizede dua et de bizde arkadas yapalim evladina insallah yetisiriz ayni yasit olurlar evlatlarimiz

Biraz kilo versen senin icin daha iyi olur canim .hamilelik ve dogum surecin acisindan.
Ama sip diye de hamile kalinmiyor bak cogumuz aylardir.yillardir ugrasiyoruz.
Umarim senin hemen olur ama kilo konusunda bi doktora gorun istersen

Biraz kilo versen senin icin daha iyi olur canim .hamilelik ve dogum surecin acisindan.
Ama sip diye de hamile kalinmiyor bak cogumuz aylardir.yillardir ugrasiyoruz.
Umarim senin hemen olur ama kilo konusunda bi doktora gorun istersen

haklısın canım doktora gittim hipoglisemi varmış. çabuk kilo almanın en büyük sebebi budur dedi doktor. diyet ve yürüyüş önerdi. bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. eğer Allah nasip eder de bu ay hamile kalırsam çok dikkat edicem artık

Benimde öyle bayabi musaitim kilo konusunda kocamla tanistigimda 57kiloydum nisanlandim 60oldum evlenirken 65 simdi 70 :)) bebeğide kilo icin ertelemeyecegim aldığım kadar alırım verirsem veririm vermezsem sisman anne oluveririm

burdayız canımm. yumurtlama günlerimdeyim çalışmalara devam. sizlerin nasıl gidiyoor

ovuda yumurtlama görünmüyor henüz ama hem akıntım var hem de çalışmalara devam. anlamadım bu akıntı olayını... yumustlama zamanı o zaman olmuyor muydu?? Rabbim çalışmalarının mükafatını versin

Kiz bende de var akıntı anlamadım krem gibiyapiskan ddeğil benkmkisi

Gecmis olsun canim.hipoglisemi varsa daha cok dikkat etmen lazim.
Diyetini mutlaka uygula ve yasam tarzi haline getirmelisin.
Hakkinda hayirli canim

hihi alemsin kız. bir de o kadar yok şunu ya yapıcam yok bunu da yapıcam diye bizi de gaza getirdin

Ahah mikmike zor zaman buluyorum ama hergece yatmadan bildigim sureleri okuyup dua ediyorum bizler için ins tez vakitte ilk gobuslerimiz sonra kucalarimiz dolar Allah kabul etsin dualrini seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…