evet canım yarın doktora giderse ta 3. gün oluyor yarın. senin de tahlillerin büyük ihtimalle normaldir. arkadaşın artık bu işte uzmanlaşmıştır eminim. hepimiz öyle oluyoruz baksanaşu en verimli çağ sözü çok hoşuma gitmeye başladı yahu ah gamzecim hayırlısıyla senin de hamile haberini alsak inan kendiminkini almış kadar sevinirim. bu arada Meryem suresine başlayabildin mi sen? ben 3 gündür aralıksız okuyorum inşallah sonunu da getiririm kazasız belasız
kızlar bide size bişey sormak istiyorum. anne olmayı deli gibi istiyorum. ama ben düğünüme 5 gün kala apandisit ameliatı oldum. o yüzden doktorum hemen hamile kalma ameliyat yerin hemen iyileşmez dedi. ameliyat, serumlar, ilaçlar, doğum kontrol hapları derken 5 ayda tam 15 kilo aldım. ameliyat öncesi 68 dim ameliyattan sonra 73 oldum. ve her geçen gün kilo almaya devam ediyorum şu an 83 oldum ve kafayı yemek üzereyim. hem hamile kalmak istiyorum hemde kilomdan dolayı çok korkuyorum. ne yaptıysam veremiyorum. sizce bebek için beklemeli miyim?
Bekleme bence yine almamaya calisda çünku bebek emerken kilolar gidiyo deniyo
tesekkur ederim bebecimmmmmGelmesin gelmesin dualarim seninle..
Ne kadar cok batimiza .. allah'im sabir versin.. o zaman sen suan kirmizilari goruyosun benim gibi.. carsamaba calismalara basliycam..
insallah guzel haberler veririz..
Insallah canim.. insallah..
Allah razi olsun canim ne negatif ne pozitifim ortada kaldim:18:Umutlanma tamam ama mensi de bekleme...Ben dua ediyorum gelmesin inşallah da gelmezzzz
Inss canim ins....umarim buda senun son kirmizilarindirInsallah gelmwz canimm.biraz daha sabirrr
Ben dun pembe demistim yaa bugun kirmizi hemde nasil bi kirmiziii((
canim benim yaaa masallah masallahcanım yaa iyiyim sen nasılsın annemler burada pek giremiyorum, bebiş de ağrı yapıyor arada ama iyidir heralde5 gün sonra tekrar baktırdım kana 178 çıktı dr çok beğendi cuma gününe çağırdı keseyi görelim diye bakalım heyecanla bekliyorum
ayrıca sizleri çoooook özlediim...buralarda çok takılmayın da bebişime arkadaş yapın teyzeleriii
kızlar bide size bişey sormak istiyorum. anne olmayı deli gibi istiyorum. ama ben düğünüme 5 gün kala apandisit ameliatı oldum. o yüzden doktorum hemen hamile kalma ameliyat yerin hemen iyileşmez dedi. ameliyat, serumlar, ilaçlar, doğum kontrol hapları derken 5 ayda tam 15 kilo aldım. ameliyat öncesi 68 dim ameliyattan sonra 73 oldum. ve her geçen gün kilo almaya devam ediyorum şu an 83 oldum ve kafayı yemek üzereyim. hem hamile kalmak istiyorum hemde kilomdan dolayı çok korkuyorum. ne yaptıysam veremiyorum. sizce bebek için beklemeli miyim?
herkes yine nereye kayboldu?? huuuhhuuuu
Ben geldim sen gittin sanırım( işleri topladım malum pazartesi biraz yogun
Biraz kilo versen senin icin daha iyi olur canim .hamilelik ve dogum surecin acisindan.
Ama sip diye de hamile kalinmiyor bak cogumuz aylardir.yillardir ugrasiyoruz.
Umarim senin hemen olur ama kilo konusunda bi doktora gorun istersen
Benimde öyle bayabi musaitim kilo konusunda kocamla tanistigimda 57kiloydum nisanlandim 60oldum evlenirken 65 simdi 70 :)) bebeğide kilo icin ertelemeyecegim aldığım kadar alırım verirsem veririm vermezsem sisman anne oluveririmcanım zaten bebek olduktan sonrası beni korkutmuyor. muhakkak veririm. çünkü o çok büyük bi stres. 4 yıl önce kardeşim oldu ve o doğduktan sonra ben iki ay içinde 10 kilo verdim. bide kendi bebeğim olsa emzirsem mutlaka veririm. ama çok kolay kilo alabilen bi yapım var hamilelikte çok almaktan korkuyorum
burdayız canımm. yumurtlama günlerimdeyim çalışmalara devam. sizlerin nasıl gidiyoor
Bende bi taraftan calisiyorum bi taraftan da telden bakiyorum:))
ovuda yumurtlama görünmüyor henüz ama hem akıntım var hem de çalışmalara devam. anlamadım bu akıntı olayını... yumustlama zamanı o zaman olmuyor muydu?? Rabbim çalışmalarının mükafatını versin
Bende senin icin cok sevincem Allah ikiz verskn ins da gör senbi ikiside ağladığında :))
Hayır baslmadim cok hevesliydkm ama hepsini yapmak için ovu testidisinda hic bisi yapmıyorum
haklısın canım doktora gittim hipoglisemi varmış. çabuk kilo almanın en büyük sebebi budur dedi doktor. diyet ve yürüyüş önerdi. bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. eğer Allah nasip eder de bu ay hamile kalırsam çok dikkat edicem artık
hihi alemsin kız. bir de o kadar yok şunu ya yapıcam yok bunu da yapıcam diye bizi de gaza getirdin
valla bu kadar beklemeDen sonra ikize hayır diyemem. hem Allah verir de birincisinden sonra 2.nde de bu kadar uğraşmamak için ikize razıyım ben. tek seferde 2 tane birden
Bende telde n giriyorum :) elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum kovulccam isten ahahah
Kiz bende de var akıntı anlamadım krem gibiyapiskan ddeğil benkmkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?