- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ben eğer yarın aksama kadar olmazsam yarın yaparım. normalde hiç geçmez günüm çünkü. eğer yarına kadar olmazsam kesin teyzesiniz...
oyy canım benim ya..bu arada şaka maka kırmızılarımız gelmediher geçen dk insan umutlanıyo..
ayy inşallah kıss... Bir değil bin tane hamiş haberi olsun inşallahhh
sikinti yapmayin test yapin... guzelmis..
ben beklemedeyim biliyosun..
bende aminnnnnnnn aminnnnnnnnn diyorumm... kızlar benimde ağrılarım var aynı adet olacak gibi... sıkıntı yapmayın... ama test yapın artık...
bende de tüm belirtiler var ama henüz gelen birşey yok müthiş bel ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantısı bakalım normal zamanda olan belirtiler hayırlısı canım ya 2 türlüyü de bekliyorum hayırlısı...
Yegenimee bakk bee... masallah masallah
allah'im bizede nasip etsin insallah..
MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun
ben eğer yarın aksama kadar olmazsam yarın yaparım. normalde hiç geçmez günüm çünkü. eğer yarına kadar olmazsam kesin teyzesiniz...
hadi ya...inşallah gelmez, stres yapmayın kızlar, ben o kadar yoğun adet sancısı çektim ki 2 ekimde ha geldi ha gelecek dedim ama gelmedi...içime bi hamiş haberi daha dogdu ama bakalım hadi hayırlısı...allahım bu kızların da mensi gelmesin, bebişime arkadaş gelsin inşallahhhh...
inşallah canım benimmmm senden de güzel haber bekliyoruzzz... dualarımız hepinizle yaa
sen ne yaptın bebecim? doktora gittin mi?.
amin amin...
Yaa canim cok isterim beraber doguralim buyutelim..
insallah bebisim benimledir.. kasik agrim var akintilarim var.. ama bunlar adet belirtisi de olabilir.. son 5 gun diyorum...
saol bebekımmmmmmmgamzemle elaaaaaammmm geçmiş olsun bebeklerimmmmmmmmmm...
sayfa okadar çabuk ilerliyorki geri dönüp bakınca gördüm şimdi... inşallah bebeğim sen içini ferah tut..
sayfa okadar çabuk ilerliyorki geri dönüp bakınca gördüm şimdi... inşallah bebeğim sen içini ferah tut..
Kızlar benim tüm umudum gitti adetimi bekliyorum bian önce tedaviye başlamak için bat yarın inşallah zamanında gelir eşim bugün sperm testi verdi sonuç kötü yetersiz sayı çıkmış telefondan bu kadar söyledi yani bu ay olamazikimizde çok üzüldük tedaviye hemen başlamak istiyorum
ammmiiiiiinnnnnnnn canımmm amminnnn tüm kalbimleeee hepimizin bebişleri gelsinde bebişine arkidiş olsun
evet cidden henüz gelen bir şey yok valla önceden dediğim gibi bana bebiş gelirse büyük bir sürpriz olacak tek gecede :)fazla umutlu değildim ama bu saate kadar gelmemesi de enteresan şuan için belim kopuyor ama umutlandım yine de :)
canım ben çıkıyorum şimdi mesai bitti.. yaa sabah sabah başlardı hep gelmedi hala :18: :18: akşam evden yine baglanırım haberleşiriz bb :80:
evet cidden henüz gelen bir şey yok valla önceden dediğim gibi bana bebiş gelirse büyük bir sürpriz olacak tek gecede :)fazla umutlu değildim ama bu saate kadar gelmemesi de enteresan şuan için belim kopuyor ama umutlandım yine de :)
Bebisim gitim gitim.. cok guzel hersey yolunda sagligim yerindeymis..
altan ultrasonlar bakti.. bir koyuluk var dedi yaa bebis geliyo ya adet olucakmisin.. bakalim bu hafta sonunu bekliycez gelmese kana gitcem.. sonra ilac verdi daha iyi yumurtlamak icin.. ama hersey iyiymis..
kanamalarim olmustu yaa oda korkulacak bir sey degilmis..
BENDE SENI YAKINDA TEYZE EDECEM insallah....
ayyy çok heyecanlandım şimdi yaaa, zaten duygusala bağladım bu hamişlik yüzünden gözlerim doldu...Allahım inşallah o koyuluk bebişimin arkadaşıdır. Çok sevindim bebecim yaaa, 5 gün mü şafak sayacaz şimdi? yuppyyyy teyze olacam yakında, 4 bat bekleyen tontiş bugün bi de sen ayyyyy inşallah hamiş haberleri 5-10-15 olur... içim kıpır kıpır oldu teyze olacam inşallah çok çok yakında...
Benimde belim değil ama kasıklarım çok ağrıyo.. tam karnımın altı :18::18: ama bu saate kadar gelirdi gibime geliyo :26: ay umutlanmim diom ama elimde değil
Insallah bebisim benim.. dualarini eksik etme.. safak sayacaz mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?