Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyy canım benim ya..bu arada şaka maka kırmızılarımız gelmedi her geçen dk insan umutlanıyo..

evet cidden henüz gelen bir şey yok valla önceden dediğim gibi bana bebiş gelirse büyük bir sürpriz olacak tek gecede :) fazla umutlu değildim ama bu saate kadar gelmemesi de enteresan şuan için belim kopuyor ama umutlandım yine de :)

ayy inşallah kıss... Bir değil bin tane hamiş haberi olsun inşallahhh

aminnnnnnnnnnnnn, ben öyle dua ediyorum zaten özellikle bu toikteki kızların hepsinden gelse hamiş haberi...

sikinti yapmayin test yapin... guzelmis..
ben beklemedeyim biliyosun..

sen ne yaptın bebecim? doktora gittin mi?

bende aminnnnnnnn aminnnnnnnnn diyorumm... kızlar benimde ağrılarım var aynı adet olacak gibi... sıkıntı yapmayın... ama test yapın artık...

aynen cnm ben battan beri adet sancısı gibi çekiyorum.

ayyy inşallaahhh senin de diğer kızların da musmutlu haberini alır, musmutlu oluruz...

Yegenimee bakk bee... masallah masallah
allah'im bizede nasip etsin insallah..

aminnnnnnnnnnn bebecim, teyze olmak için sabırsızlanıyorum biliyosun...

MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun

amin cnm çok saol, sizleri bekliyorum artık...

ammmiiiiiinnnnnnnn canımmm amminnnn tüm kalbimleeee hepimizin bebişleri gelsinde bebişine arkidiş olsun

sen ne yaptın bebecim? doktora gittin mi?.

Bebisim gitim gitim.. cok guzel hersey yolunda sagligim yerindeymis..
altan ultrasonlar bakti.. bir koyuluk var dedi yaa bebis geliyo ya adet olucakmisin.. bakalim bu hafta sonunu bekliycez gelmese kana gitcem.. sonra ilac verdi daha iyi yumurtlamak icin.. ama hersey iyiymis..
kanamalarim olmustu yaa oda korkulacak bir sey degilmis..
BENDE SENI YAKINDA TEYZE EDECEM insallah....

amin amin...

Yaa canim cok isterim beraber doguralim buyutelim..
insallah bebisim benimledir.. kasik agrim var akintilarim var.. ama bunlar adet belirtisi de olabilir.. son 5 gun diyorum...

sayfa okadar çabuk ilerliyorki geri dönüp bakınca gördüm şimdi... inşallah bebeğim sen içini ferah tut..

sayfa okadar çabuk ilerliyorki geri dönüp bakınca gördüm şimdi... inşallah bebeğim sen içini ferah tut..

evet canim sayfalar ucuyor vallahi... gecmise gidiyorum okumaya geliyorum ki baya ilerlemis gene sayfalar.. artik pat kut diye daliyorum araniza..

Canım hiç üzülmeyin. Bak benim annem yıllarca tedavi görmüş çocuk için 80 senesinde evlenmişler ben 86 doğumluyum düşün. Bir tane doktor da dememiş ki bir kere de eşin gelsin bakalım diye. En sonuncusu söylemiş ve babamın sperm sayısı düşük çıkmış. Yani annemde sorun yokmuş. Babam sadece 1 kutu hap içmiş ve ertesi ay annem hamile kalmış :) ve bu 85 senesinde olan birşey. Bir de bunu günümüzde düşünürsen, canını sıkacak bir şey yok demektir. Bak hemen sorunun ne olduğunu öğrenmişsiniz zaman kaybetmeden ve kısa sürede herşey yoluna girecek emin ol. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberini burada alırız.

ammmiiiiiinnnnnnnn canımmm amminnnn tüm kalbimleeee hepimizin bebişleri gelsinde bebişine arkidiş olsun

şimdiki hayalim de o zaten, burda bebişlerin gelişimlerini falan paylaşmak, benimki şu kiloda bu ay seninki kaç falan ayyyyyyy ne süper olur yaaa, sen de bugünden beri aşağı mahalle falan diyosun unut bakim onu, bu ay aşağıki mahalle sabit duracak öyle hareket mareket olmıcak ona göre :) standartların dışına çıkacak sen test yapacaksın falan süreç bu yani :)

canım ben çıkıyorum şimdi mesai bitti.. yaa sabah sabah başlardı hep gelmedi hala :18: :18: akşam evden yine baglanırım haberleşiriz bb :80:

Benimde belim değil ama kasıklarım çok ağrıyo.. tam karnımın altı :18::18: ama bu saate kadar gelirdi gibime geliyo :26: ay umutlanmim diom ama elimde değil

ayyy çok heyecanlandım şimdi yaaa, zaten duygusala bağladım bu hamişlik yüzünden gözlerim doldu...Allahım inşallah o koyuluk bebişimin arkadaşıdır. Çok sevindim bebecim yaaa, 5 gün mü şafak sayacaz şimdi? yuppyyyy teyze olacam yakında, 4 bat bekleyen tontiş bugün bi de sen ayyyyy inşallah hamiş haberleri 5-10-15 olur... içim kıpır kıpır oldu teyze olacam inşallah çok çok yakında...

Insallah bebisim benim.. dualarini eksik etme.. safak sayacaz mecbur..

Benimde belim değil ama kasıklarım çok ağrıyo.. tam karnımın altı :18::18: ama bu saate kadar gelirdi gibime geliyo :26: ay umutlanmim diom ama elimde değil

bende öyle umutlanmayacağım diyorum ama gelmedikçe de umutlanıyorum açıkcası.. akşam giderken test alacağım sabah yapacağım eğer olmazsam :)

Insallah bebisim benim.. dualarini eksik etme.. safak sayacaz mecbur..

sürekli dua ediyorum cnm benim, hele de hamiş olduktan sonra evde, dolmuşta, yatarken, kalkarken, tv izlerken. hepinize ayrı ayrı dua ediyorum. biliyor musun geçen p.tesi mevlüt yapmıştım evde diyodum ya sizlere de çok dua ettim ben hamileymişim o zaman bilmiyordum tabi...

RABBİMMMM duy sesimi kurban olayım duyy bende bebiş istiyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…