Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aah evet evet hatirladim nasil gecti kalabalikmiydi.. allah kabul etsin.. insallah kabul olur canim benim..
vallahi kuzum hic gogus ucum sizlamiyo bi degisiklik yok bende akintidan.. kasik agrisindan baska..
RABBİMMMM duy sesimi kurban olayım duyy bende bebiş istiyommmm
Allah'im insallahh dualarimizi duyar kabul eder... insallah

inşşş canımmm inşşşş

okadar kötüyüm ki anlatamam sinirden akşam çok şiddetli kavga ettikk eşimle

bu aralar ikinizde stresli olabilirsiniz. bence kavga etmeyin. inşallah en kısa sürede hepimiz hamile oluruz canım. bugünleri atlatmak gerek ama kavga etmeden. inşallah bugünlere geçecek.

bu aralar ikinizde stresli olabilirsiniz. bence kavga etmeyin. inşallah en kısa sürede hepimiz hamile oluruz canım. bugünleri atlatmak gerek ama kavga etmeden. inşallah bugünlere geçecek.
gecmiyo bacımm gecmiyooo

allahın izniyle olur inşallah hamilesindir stres yapma bence stres vücuda zararlı allah yardımcın olsun valla stres yapma demesi kolay

inşallah canm gçlü bi his var içimde hep umarım boşa çıkmaz bu ayda olmazsa eşim korunacağını söyledi. kpss sınavına girecem ve sınava denk gelmesini istemiyo doğumun

Son düzenleme:
okadar kötüyüm ki anlatamam sinirden akşam çok şiddetli kavga ettikk eşimle

zaten gerginsin canın sıkkın bi de eşinle mi tartıştın cnm ya? üzüldüm şimdi ama sıkma canını akşam birbirinizin gönlünü alırsınız..

ben de onu diyorum ya canım. belirti aramayın. ben hamileyim hala göğüslerimde bi değişiklik yok. batımda bile kasık ağrısı çektim tıpkı adet sancısı gibi, akıntım çok vardı habire mens oldum sanıp lavaboya gidiyodum o kadar yani. aynada kendime bakıyodum yok kaşım dağınık mı yok gözbebeklerim büyüdü mü yok damarlarım belirginleşti mi ama hiçbiri olmadı. evet canım 50 kişiydik mevlütte. evim büyük olmasına rağmen zar zor sığdık. ama çok güzel geçti, kuran okuyan hafız harika okudu.

sabır canım sabır.. geçecek inşallah Allah ım ol diyince olacak. biraz sen biraz o alttan alacak. Sağlığımız yerinde her şeyin başı sağlık dua et bol bol...
artık kafam çok karışıkk hiç saglıklı düşünemiyom
Aa ole deme bakim nolduu
Hepimiz kavga ediyozz du bakimm

akşam bizim ki çok kötüydü bakalım bu akşam nolcak bna dediki gururumu hice sayıp gidecem dr testi yaptrcam ben cocuk istemiyom bna sen sen sadece sen galıgın lazım kafa yı bozdun cocukla dedi

ohhhhhhh ohh RABBİM mevlüdünü kabul etsin inşş bacım melekler evine dolsun inş canım

Adami cildirtmisin kizzz
Walla bu kadar yipratmayinn birbirinizi
Bana sen lazimsin demis bak ne guzel
Azcik rahat ol canim benim
Boyle yaparak bebislerimiz gelmes aksine zarar verirr

ohhhhhhh ohh RABBİM mevlüdünü kabul etsin inşş bacım melekler evine dolsun inş canım

çok saol cnm inşallah, o melekler benim sizin için yaptığım dualara da amin demiştir inşallah. üzülmeyi bırak bakim, bebiş istiyosan stresten uzak kalman lazım, inşallahhh senin de bebişin en kısa zaman da gelir de evini şenletir...ayrıca kocişin sana lazım kız, kırma kalbini, akşam gelince güzelce sarıl öp barışın, erkekler hemen özür diler zaten:)

Slmm. Ben çok taze üye sayılırım kızlar. Ama kendim kadar sizlerinde haberlerini merak etmeye başladım. Hergün girip bakıyorum müjdeli haber aldınız mı diye. Sizinle ümitleniyorum yani. Allah herkeze bu duyguyu yaşatsın inş. En yakın zamanda hepimiz güzel haberler paylaşırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…