- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
canım ben çıkıyorum şimdi mesai bitti.. yaa sabah sabah başlardı hep gelmedi hala :18: :18: akşam evden yine baglanırım haberleşiriz bb :80:
RABBİMMMM duy sesimi kurban olayım duyy bende bebiş istiyommmm
İnşallah cnm inşallahhhhhhh
aah evet evet hatirladim nasil gecti kalabalikmiydi.. allah kabul etsin.. insallah kabul olur canim benim..sürekli dua ediyorum cnm benim, hele de hamiş olduktan sonra evde, dolmuşta, yatarken, kalkarken, tv izlerken. hepinize ayrı ayrı dua ediyorum. biliyor musun geçen p.tesi mevlüt yapmıştım evde diyodum ya sizlere de çok dua ettim ben hamileymişim o zaman bilmiyordum tabi...
Allah'im insallahh dualarimizi duyar kabul eder... insallahRABBİMMMM duy sesimi kurban olayım duyy bende bebiş istiyommmm
okadar kötüyüm ki anlatamam sinirden akşam çok şiddetli kavga ettikk eşimle
aah evet evet hatirladim nasil gecti kalabalikmiydi.. allah kabul etsin.. insallah kabul olur canim benim..
vallahi kuzum hic gogus ucum sizlamiyo bi degisiklik yok bende akintidan.. kasik agrisindan baska..
Allah'im insallahh dualarimizi duyar kabul eder... insallah
hayırdır canım yaaa niye üzüyosun kendini bu kadar
gecmiyo bacımm gecmiyooobu aralar ikinizde stresli olabilirsiniz. bence kavga etmeyin. inşallah en kısa sürede hepimiz hamile oluruz canım. bugünleri atlatmak gerek ama kavga etmeden. inşallah bugünlere geçecek.
allahın izniyle olur inşallah hamilesindir stres yapma bence stres vücuda zararlıallah yardımcın olsun valla stres yapma demesi kolay
inşallah canm gçlü bi his var içimde hep umarım boşa çıkmaz
gecmiyo bacımm gecmiyooo
vlla sadece ölmk istiyom artıkk bıktımm hersey üstüme geliyoo
aah evet evet hatirladim nasil gecti kalabalikmiydi.. allah kabul etsin.. insallah kabul olur canim benim..
vallahi kuzum hic gogus ucum sizlamiyo bi degisiklik yok bende akintidan.. kasik agrisindan baska..
Allah'im insallahh dualarimizi duyar kabul eder... insallah
artık kafam çok karışıkk hiç saglıklı düşünemiyomsabır canım sabır.. geçecek inşallah Allah ım ol diyince olacak. biraz sen biraz o alttan alacak. Sağlığımız yerinde her şeyin başı sağlık dua et bol bol...
Aa ole deme bakim nolduu
Hepimiz kavga ediyozz du bakimm
zaten gerginsin canın sıkkın bi de eşinle mi tartıştın cnm ya? üzüldüm şimdi ama sıkma canını akşam birbirinizin gönlünü alırsınız..
ben de onu diyorum ya canım. belirti aramayın. ben hamileyim hala göğüslerimde bi değişiklik yok. batımda bile kasık ağrısı çektim tıpkı adet sancısı gibi, akıntım çok vardı habire mens oldum sanıp lavaboya gidiyodum o kadar yani. aynada kendime bakıyodum yok kaşım dağınık mı yok gözbebeklerim büyüdü mü yok damarlarım belirginleşti mi ama hiçbiri olmadı. evet canım 50 kişiydik mevlütte. evim büyük olmasına rağmen zar zor sığdık. ama çok güzel geçti, kuran okuyan hafız harika okudu.
artık kafam çok karışıkk hiç saglıklı düşünemiyom
akşam bizim ki çok kötüydü bakalım bu akşam nolcak bna dediki gururumu hice sayıp gidecem dr testi yaptrcam ben cocuk istemiyom bna sen sen sadece sen galıgın lazım kafa yı bozdun cocukla dedi
ohhhhhhh ohh RABBİM mevlüdünü kabul etsin inşş bacım melekler evine dolsun inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?