- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
hee vlla cıldırdıAdami cildirtmisin kizzz
Walla bu kadar yipratmayinn birbirinizi
Bana sen lazimsin demis bak ne guzel
Azcik rahat ol canim benim
Boyle yaparak bebislerimiz gelmes aksine zarar verirr
çok saol cnm inşallah, o melekler benim sizin için yaptığım dualara da amin demiştir inşallah. üzülmeyi bırak bakim, bebiş istiyosan stresten uzak kalman lazım, inşallahhh senin de bebişin en kısa zaman da gelir de evini şenletir...ayrıca kocişin sana lazım kız, kırma kalbini, akşam gelince güzelce sarıl öp barışın, erkekler hemen özür diler zaten:)
bitanem olur mu öyle şey çok zor bir zamandan geçiyosun,belli ama ne olur pes etme ölümü ancak aciz insanlar düşünür bak sen anne olmaya çalışan içinde umut taşıyan bir insansın,heimiz bazen içinden çıkılamayan zamanlar yaşıyoruz bir anlık gaflate düşme sakın hemen toparlan bak biz varızvlla sadece ölmk istiyom artıkk bıktımm hersey üstüme geliyoo
bitanem olur mu öyle şey çok zor bir zamandan geçiyosun,belli ama ne olur pes etme ölümü ancak aciz insanlar düşünür bak sen anne olmaya çalışan içinde umut taşıyan bir insansın,heimiz bazen içinden çıkılamayan zamanlar yaşıyoruz bir anlık gaflate düşme sakın hemen toparlan bak biz varız
inş hefesini boş cevirmez RABBİMMMMMM
Beni unuttunuzz benimde batim bugün yaabenim esrarengiz in ve 1112 nin canım..
Tsk ederim canımcımgamzemle elaaaaaammmm geçmiş olsun bebeklerimmmmmmmmmm...
ALLAH hepinizden den razı olsunn arada buraya gelip içimi dökmesem kafayı yicem vlla
ALLAH hepinizden den razı olsunn arada buraya gelip içimi dökmesem kafayı yicem vlla
hee vlla cıldırdıbenim bebişim olmaz artık biliom adetimde gelmedi kesildi gitti zıkım olasıca
yok akşam konuşmucam küsümm bacım o beni delitti
aminnn aminnamin canm inşalah seninde
Beni unuttunuzz benimde batim bugün yaa
Tsk ederim canımcım
Bak geberticem seni isyan etmek yok şükür etcez herseyde vardir mutlaka bir Hayır esinle mutlu olmak varken ne diye kavga kusluk cok ayıp yaa simdi topla kendini Allahim dogru zamanda versin ins ve verdikten sonra acısını göstermesin de hep
sende de gelen giden bişi yok galiba? bugün olanların hiçbirisinde şuan için birşey yok testte yapmadık.beklemedeyiz..
Slmm. Ben çok taze üye sayılırım kızlar. Ama kendim kadar sizlerinde haberlerini merak etmeye başladım. Hergün girip bakıyorum müjdeli haber aldınız mı diye. Sizinle ümitleniyorum yani. Allah herkeze bu duyguyu yaşatsın inş. En yakın zamanda hepimiz güzel haberler paylaşırız inş.
hee vlla cıldırdıbenim bebişim olmaz artık biliom adetimde gelmedi kesildi gitti zıkım olasıca
yok akşam konuşmucam küsümm bacım o beni delitti
Tsk ederim canımcım
Bak geberticem seni isyan etmek yok şükür etcez herseyde vardir mutlaka bir Hayır esinle mutlu olmak varken ne diye kavga kusluk cok ayıp yaa simdi topla kendini Allahim dogru zamanda versin ins ve verdikten sonra acısını göstermesin de hep
aaaaaaa kızacam ama şimdi, tamam şöyle bi anlaşma yapalım sen beni kocişinin yerine koy bağır çağır içindeki öfkeyi bi at bakim. sonra da küslüğü uzatma, küs oldukça her şey daha çok batacak sana, daha çok öfkelenip stres yapacaksın. unutmaya çalış dediklerini sana ne kadar değer verdiğini seni ne kadar mutlu ettiğini hatırla zaten öfken geçer. küsmek yok, çalışma var sonuç olarak bebiş var hadi bakalım akşam güzel karşıla eşini de barışın.
tamam canım birazdan gidip yapıom hemen tşk bacımbak şimdi eğer abdest alabiliosan hemen bir abdest al,786 kere besmele çek ve bir sürahi suya üfle ALLAH a dua et aradaki bu kızgınlık kötü duyguları aradan kaldırsın diye samimi dualarla,bak nasıl rahatlayacaksın adetliysende yapabilirsin,adet değilsen abdestli yapman daha iyi olur
Canımmm
Çıkmadan bakayım dedim ,son sayfada senin bu yazdığını gördüm.
Bitanem sakin ol, niye adetin kesilsin, stressten gerilemiştir sadece.
Bak benim yaşım 41, adetim 10 gün geçti 2 testim negatif çıktı, benim hiç aklıma adetten kesildiğim düşüncesi gelmiyor.
Sende aklından bu kötü fikiri çıkar lütfen.[/QUALLAHHH razı olsunn tmm toplucam kendimi canım
h.g aramıza cnm, bu topik herkese o kadar iyi geliyor ki. ben de eylülde habire belirti aradım sinirim bozuldu kocişle bile kaç kez tartıştım. bu ay kesin hamileyim dedim haliyle hayal kırıklığı yaşadım. ama bu ay kızlarla o kadar güzel vakit geçirdim ki, yemeklerden kayınvalidelerden, kocişlerden, hayattan, dualardan konuştuk hiç takmadım olursa olur olmazsa çalışmalara devam dedim sonra bi baktım hamişimmmmmm :))) darısı başına inşallah...
oyyy oyy ne güzelll kıslarr iyiki varsınız hepinizde cansınızzz CANNNNNNNNNNNNNNN hepinizi teker teker
aaaaaaa kızacam ama şimdi, tamam şöyle bi anlaşma yapalım sen beni kocişinin yerine koy bağır çağır içindeki öfkeyi bi at bakim. sonra da küslüğü uzatma, küs oldukça her şey daha çok batacak sana, daha çok öfkelenip stres yapacaksın. unutmaya çalış dediklerini sana ne kadar değer verdiğini seni ne kadar mutlu ettiğini hatırla zaten öfken geçer. küsmek yok, çalışma var sonuç olarak bebiş var hadi bakalım akşam güzel karşıla eşini de barışın.
Güzeller ben hepinizi öpüyorum.
lütfen strese girip evlerinizdeki huzuru bozmayın. Herşeyin başı sağlık.
çocuk diye diye sağlığınızdan olacaksınız. Ondan sonra o çocuğa kim bakacak.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Güzeller ben hepinizi öpüyorum.
lütfen strese girip evlerinizdeki huzuru bozmayın. Herşeyin başı sağlık.
çocuk diye diye sağlığınızdan olacaksınız. Ondan sonra o çocuğa kim bakacak.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
zaten gerginsin canın sıkkın bi de eşinle mi tartıştın cnm ya? üzüldüm şimdi ama sıkma canını akşam birbirinizin gönlünü alırsınız..
ben de onu diyorum ya canım. belirti aramayın. ben hamileyim hala göğüslerimde bi değişiklik yok. batımda bile kasık ağrısı çektim tıpkı adet sancısı gibi, akıntım çok vardı habire mens oldum sanıp lavaboya gidiyodum o kadar yani. aynada kendime bakıyodum yok kaşım dağınık mı yok gözbebeklerim büyüdü mü yok damarlarım belirginleşti mi ama hiçbiri olmadı. evet canım 50 kişiydik mevlütte. evim büyük olmasına rağmen zar zor sığdık. ama çok güzel geçti, kuran okuyan hafız harika okudu.
h.g aramıza cnm, bu topik herkese o kadar iyi geliyor ki. ben de eylülde habire belirti aradım sinirim bozuldu kocişle bile kaç kez tartıştım. bu ay kesin hamileyim dedim haliyle hayal kırıklığı yaşadım. ama bu ay kızlarla o kadar güzel vakit geçirdim ki, yemeklerden kayınvalidelerden, kocişlerden, hayattan, dualardan konuştuk hiç takmadım olursa olur olmazsa çalışmalara devam dedim sonra bi baktım hamişimmmmmm :))) darısı başına inşallah...
İnş. Bende üç aydır istiyorum. Geçen hafta doktora gittim yumurtalarım çatlamıyormuş. Hemen incir havuç kürüne başladım. Bir arkadaşım yapmıştı hemen sonuç aldı. Dediğin gibi stresten uzak durmak gerekiyormuş. Doktor bebek olsun diye birşey yapma akışına bırak bazı şeyler olacaksa bile stresten olmuyormuş. Akışınaaa bıraktım bekliyorum birgün güzel haber alırız Allahın izniyle :)
çook tatlısın yaaa tuttum seni
tamam canım birazdan gidip yapıom hemen tşk bacım
Canımmm
Çıkmadan bakayım dedim ,son sayfada senin bu yazdığını gördüm.
Bitanem sakin ol, niye adetin kesilsin, stressten gerilemiştir sadece.
Bak benim yaşım 41, adetim 10 gün geçti 2 testim negatif çıktı, benim hiç aklıma adetten kesildiğim düşüncesi gelmiyor.
Sende aklından bu kötü fikiri çıkar lütfen.[/QUALLAHHH razı olsunn tmm toplucam kendimi canım
canım ilk bebegini mi bekliyosun 41 yaşında olduğunu okuyunca dikkatimi çektin bende 30 olucam yakında Allah sana güzel ve hayırlı evlatlar nasip etsin doktora gitmişsindir muhtemelen ne zamandır istiyosunuz?? ben 5 aydır istiyorum ama gelmedi Allahımdan ümit kesilmez bu ay eşime baktırıcaz hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?