Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Adami cildirtmisin kizzz
Walla bu kadar yipratmayinn birbirinizi
Bana sen lazimsin demis bak ne guzel
Azcik rahat ol canim benim
Boyle yaparak bebislerimiz gelmes aksine zarar verirr
hee vlla cıldırdı benim bebişim olmaz artık biliom adetimde gelmedi kesildi gitti zıkım olasıca

yok akşam konuşmucam küsümm bacım o beni delitti

vlla sadece ölmk istiyom artıkk bıktımm hersey üstüme geliyoo
bitanem olur mu öyle şey çok zor bir zamandan geçiyosun,belli ama ne olur pes etme ölümü ancak aciz insanlar düşünür bak sen anne olmaya çalışan içinde umut taşıyan bir insansın,heimiz bazen içinden çıkılamayan zamanlar yaşıyoruz bir anlık gaflate düşme sakın hemen toparlan bak biz varız

ALLAH hepinizden den razı olsunn arada buraya gelip içimi dökmesem kafayı yicem vlla

benim esrarengiz in ve 1112 nin canım..
Beni unuttunuzz benimde batim bugün yaa
gamzemle elaaaaaammmm geçmiş olsun bebeklerimmmmmmmmmm...
Tsk ederim canımcım
ALLAH hepinizden den razı olsunn arada buraya gelip içimi dökmesem kafayı yicem vlla

Bak geberticem seni isyan etmek yok şükür etcez herseyde vardir mutlaka bir Hayır esinle mutlu olmak varken ne diye kavga kusluk cok ayıp yaa simdi topla kendini Allahim dogru zamanda versin ins ve verdikten sonra acısını göstermesin de hep

bak şimdi eğer abdest alabiliosan hemen bir abdest al,786 kere besmele çek ve bir sürahi suya üfle ALLAH a dua et aradaki bu kızgınlık kötü duyguları aradan kaldırsın diye samimi dualarla,bak nasıl rahatlayacaksın adetliysende yapabilirsin,adet değilsen abdestli yapman daha iyi olur

hee vlla cıldırdı benim bebişim olmaz artık biliom adetimde gelmedi kesildi gitti zıkım olasıca

Canımmm
Çıkmadan bakayım dedim ,son sayfada senin bu yazdığını gördüm.
Bitanem sakin ol, niye adetin kesilsin, stressten gerilemiştir sadece.
Bak benim yaşım 41, adetim 10 gün geçti 2 testim negatif çıktı, benim hiç aklıma adetten kesildiğim düşüncesi gelmiyor.
Sende aklından bu kötü fikiri çıkar lütfen.

amin canm inşalah seninde
aminnn aminn

peki canlarım özür başınızı agrıttım

h.g aramıza cnm, bu topik herkese o kadar iyi geliyor ki. ben de eylülde habire belirti aradım sinirim bozuldu kocişle bile kaç kez tartıştım. bu ay kesin hamileyim dedim haliyle hayal kırıklığı yaşadım. ama bu ay kızlarla o kadar güzel vakit geçirdim ki, yemeklerden kayınvalidelerden, kocişlerden, hayattan, dualardan konuştuk hiç takmadım olursa olur olmazsa çalışmalara devam dedim sonra bi baktım hamişimmmmmm :))) darısı başına inşallah...

aaaaaaa kızacam ama şimdi, tamam şöyle bi anlaşma yapalım sen beni kocişinin yerine koy bağır çağır içindeki öfkeyi bi at bakim. sonra da küslüğü uzatma, küs oldukça her şey daha çok batacak sana, daha çok öfkelenip stres yapacaksın. unutmaya çalış dediklerini sana ne kadar değer verdiğini seni ne kadar mutlu ettiğini hatırla zaten öfken geçer. küsmek yok, çalışma var sonuç olarak bebiş var hadi bakalım akşam güzel karşıla eşini de barışın.

Güzeller ben hepinizi öpüyorum.
lütfen strese girip evlerinizdeki huzuru bozmayın. Herşeyin başı sağlık.
çocuk diye diye sağlığınızdan olacaksınız. Ondan sonra o çocuğa kim bakacak.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Gamzeeeeeeeeeeeee var mı bişi? yok de lütfennn, dualarım seninle inşallah kırmızı yerine bebiş gelir.

çook tatlısın yaaa tuttum seni

tamam canım birazdan gidip yapıom hemen tşk bacım

güle güle git inş yarın grş canım selametlee

iyi aksamlar canim...
haklisin kendi kendimize üzmeyelim....hayirlisini dileyelim :)

gerçekten mi canım inşallah belirtisizde hamile kalınıyodur ben anneme sordum göğüs ağrın olmuşmuydu diye yok ben hatırlamıyorum öyle bişey dedi bana şimdi herkeste bi göğus sızlaması göğus ağrısı falan bilmiyorum ki benden oturup kendimde acaba ağrım varmı yokmu diye aranıp duruyorum her adet dönemi niye benim göğsüm ağrımıyo diye kızıyorum kendi kendime ben regli olacağım zamanda göğsüm şişmez ağrımaz acımaz tık yok yani neyse benim yarın bat günüm 4 gün önceki testim negatifti yine regli olacağım biliyorum hayırlısı Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…