- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
gerçekten mi canım inşallah belirtisizde hamile kalınıyodur ben anneme sordum göğüs ağrın olmuşmuydu diye yok ben hatırlamıyorum öyle bişey dedi bana şimdi herkeste bi göğus sızlaması göğus ağrısı falan bilmiyorum ki benden oturup kendimde acaba ağrım varmı yokmu diye aranıp duruyorum her adet dönemi niye benim göğsüm ağrımıyo diye kızıyorum kendi kendime ben regli olacağım zamanda göğsüm şişmez ağrımaz acımaz tık yok yani neyse benim yarın bat günüm 4 gün önceki testim negatifti yine regli olacağım biliyorum hayırlısı Allahtan..
h.g aramıza cnm, bu topik herkese o kadar iyi geliyor ki. ben de eylülde habire belirti aradım sinirim bozuldu kocişle bile kaç kez tartıştım. bu ay kesin hamileyim dedim haliyle hayal kırıklığı yaşadım. ama bu ay kızlarla o kadar güzel vakit geçirdim ki, yemeklerden kayınvalidelerden, kocişlerden, hayattan, dualardan konuştuk hiç takmadım olursa olur olmazsa çalışmalara devam dedim sonra bi baktım hamişimmmmmm :))) darısı başına inşallah...
İnş. Bende üç aydır istiyorum. Geçen hafta doktora gittim yumurtalarım çatlamıyormuş. Hemen incir havuç kürüne başladım. Bir arkadaşım yapmıştı hemen sonuç aldı. Dediğin gibi stresten uzak durmak gerekiyormuş. Doktor bebek olsun diye birşey yapma akışına bırak bazı şeyler olacaksa bile stresten olmuyormuş. Akışınaaa bıraktım bekliyorum birgün güzel haber alırız Allahın izniyle :)
Ayyy hadi inşallahhh, ben anne olmak istiyodum şimdi de sizin bebişlerin teyzesi...İnşallah hemen gelir benim tontiş yeğenlerim de...
yemeğimi yaptım geldimm, bugün kırmızı gören var mı kızlar son durum ne? GAMZE, ESRA VE DENİZ ??:26::26:
Kızlar bugün yine beta hcg baktırdım 1218'e çıkmış...2 gün önce 614,5'tu. Şimdilik yolunda gidiyo sanırım değerler. Allah hepinize nasip etsin ya çok farklı bi duygu içinde minicik bişeyin olduğunu ve her geçen gün ben burdayım dediğini görmek, bugün bi hamiş haberi daha gelecek sanırım içime dogdu...
sultancımmm senin geldimi kırmızlar gelmedimi anlamadım ben :26:
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyigeldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:
çok güzel canımmmmmallah bağışlasın sana
kızlarrr gelen giden yok halaa
ay yaaa.... ölücem heycandannnn :18::18:
kızlarrr gelen giden yok halaa
ay yaaa.... ölücem heycandannnn :18::18:
bi arkadaş daha var cnm, 4 kişinin batı...Yok cnm henüz gelmemiş kırmızlar, inşallah da 9 ay boyunca hiiiççççç gelmezler
oo hayırdır dogum tarihine göre mi yorum yapıyosun :) bende istiyorummm :) 6 kasım 1987
deniz ben seni ilk gördüğümden beri hep içimden hamilesin gibi geliyor bence sen hamilesin içimden myle geçiyor
canım son durumun ne merak ettim. Sende de kırmızılar yok dimi?
ayy inşallah benm de az da olsa umudum varr, inşallah yine hamile kalırım, isteyen herkes de kalırr
yok cnm şükür... Senin ??
Kimse yoh muuuu :26:
Kimse yoh muuuu :26:
cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. ayy ben bile heyecan yaptım kızları o kadar çok merak ediyorum ki. hamilelerin duası makbuldür derler o yüzden hepinizin mensi 9 ay kadar gecikir inşallah diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?