Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tabi cnm, diyorum ya ben ne belirtiler aradım kendimde bi bilsen saçma sapan şeyler. ama hiçbiri olmadı sadece kasık ağrısı o da aynı adet sancısı gibi bi de şeffaf bi akıntı başka da bişi olmadı. ama mens günümden 3-4 gün önce öyle bi temizlik yaptım ki anlatamam gece yarısına kadar halı sil koltuk sil evde iğne ucu kadar yer bırakmadım temizlenmedik o kadar çok sırtım, belim ve bacaklarım ağrıdı ki. o da muhtemelen yorgunluktandı. bence belirtiye falan takılıp üzmeyin kendinizi. ben örnek olayım size, hiç belirti yaşamadım yok gözbebeği büyümesi yok göğüs ağrısı yok koku duyarlılığı yok mide bulantısı. olmadı yani.

yemeğimi yaptım geldimm, bugün kırmızı gören var mı kızlar son durum ne? GAMZE, ESRA VE DENİZ ??:26::26:

çok güzel canımmmmm allah bağışlasın sana

sultancımmm senin geldimi kırmızlar gelmedimi anlamadım ben :26:
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyi geldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:

canım son durumun ne merak ettim. sende de kırmızılar yok dimi?

kızlarrr gelen giden yok halaa
ay yaaa.... ölücem heycandannnn :18::18:

ayy inşallah benm de az da olsa umudum varr, inşallah yine hamile kalırım, isteyen herkes de kalırr

cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. ayy ben bile heyecan yaptım kızları o kadar çok merak ediyorum ki. hamilelerin duası makbuldür derler o yüzden hepinizin mensi 9 ay kadar gecikir inşallah diyorum :)

cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. ayy ben bile heyecan yaptım kızları o kadar çok merak ediyorum ki. hamilelerin duası makbuldür derler o yüzden hepinizin mensi 9 ay kadar gecikir inşallah diyorum :)

aminnnn. ben ilkini 9.haftada kaybettim o yüzden hep tedirgin olcam olursa da :26: kaybedince daha çok istiyo insan başka türlü kendime gelemicekmişim gibi hissediyorum

bende çıkıyorum canlar kendinize iyi bakın inşallah iyi haberlerle geliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…