- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Kimse yoh muuuu :26:
inşallah canm gçlü bi his var içimde hep umarım boşa çıkmazbu ayda olmazsa eşim korunacağını söyledi. kpss sınavına girecem ve sınava denk gelmesini istemiyo doğumun
ayy inan yarim saat once girdim eve sabahtan beri hastanedeyim.... Ölüyorum yorgunluktan
ayy inan yarim saat once girdim eve sabahtan beri hastanedeyim.... Ölüyorum yorgunluktan
aminnnn. ben ilkini 9.haftada kaybettim o yüzden hep tedirgin olcam olursa da :26: kaybedince daha çok istiyo insan başka türlü kendime gelemicekmişim gibi hissediyorum
kv nin yaninda gittim canim
kv nin yaninda gittim canim
Allah razı olsun cnm, İnşallahhhh hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız. sen nerelerdeydin sabah görür gibi oldum seni sonra kayboldun :)
Cnm bi kaç gün bekleyim diyorum dayanabilirsem tabiyaa bende heycanlanıyorum sizinle birlkte he :)) ne zaman test yapcan canım
aynen kızlar kendimide sizide çook merak ediyorum..a caba bi kaç gün sonra buralara hangi satırları yazıyor olucazaynen canım.. hepimiz merakla bekliyoruz.. kendimi de sizi de çok merak ediyorum..
icranımmmmKimse yoh muuuu :26:
bende de şuan bir şey yok canım. ben aslında çok şaşkınım beklemedeyim canım...
cnm hep pozitif olmaya çalış, yaşadığın acı eminim ki senin için hiç de kolay değildir ama bunu beyninin arka tarafına itmen lazım. Ancak yaşadığımız acılardan bu şekilde kurtulabiliriz. Allah seni onunla imtihan etti. Şimdi de çok güzel şeyler seni bekliyor öyle düşün. Kendine geleceksin tabi, inşallah en kısa zamanda bebişin gelir, o zaman her şey çok güzel olacak. Saglıklı, hayırlı, güzel bi bebiş gelecek hep bunu düşün cnm...
slm canim....kv nin yaninda gittim canim
kızlarrr gelen giden yok halaa
ay yaaa.... ölücem heycandannnn :18::18:
sagol canım sizede geçmiş olsun...benim kv de cok yatti hastanede hep ben kaldım yanında en az iki ay yatti...p yüzden iyice nefret ettim hastaneden rabbim ne eskik etsin ne muhtac etsin derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?