Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canm gçlü bi his var içimde hep umarım boşa çıkmaz bu ayda olmazsa eşim korunacağını söyledi. kpss sınavına girecem ve sınava denk gelmesini istemiyo doğumun

siz bilirsinz canım valla bende gircem kpss ye ama biz korunmayız olmadığı ıcın

aminnnn. ben ilkini 9.haftada kaybettim o yüzden hep tedirgin olcam olursa da :26: kaybedince daha çok istiyo insan başka türlü kendime gelemicekmişim gibi hissediyorum

cnm hep pozitif olmaya çalış, yaşadığın acı eminim ki senin için hiç de kolay değildir ama bunu beyninin arka tarafına itmen lazım. Ancak yaşadığımız acılardan bu şekilde kurtulabiliriz. Allah seni onunla imtihan etti. Şimdi de çok güzel şeyler seni bekliyor öyle düşün. Kendine geleceksin tabi, inşallah en kısa zamanda bebişin gelir, o zaman her şey çok güzel olacak. Saglıklı, hayırlı, güzel bi bebiş gelecek hep bunu düşün cnm...

Allah razı olsun cnm, İnşallahhhh hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız. sen nerelerdeydin sabah görür gibi oldum seni sonra kayboldun :)

çalışıyorum kuşum ben işler yoğun biraz ama sürekli takipteyım herkesın yazısını okuyorummm allah hepimizden razı olsun

yaa bende heycanlanıyorum sizinle birlkte he :)) ne zaman test yapcan canım
Cnm bi kaç gün bekleyim diyorum dayanabilirsem tabi

aynen canım.. hepimiz merakla bekliyoruz.. kendimi de sizi de çok merak ediyorum..
aynen kızlar kendimide sizide çook merak ediyorum..a caba bi kaç gün sonra buralara hangi satırları yazıyor olucaz

Kimse yoh muuuu :26:
icranımmmm ben warımmm

bende de şuan bir şey yok canım. ben aslında çok şaşkınım beklemedeyim canım...

aynen bende çok şaşkınım olamaz gibi geliyor. ne bileyim okadar işlemişki beynime hiç hamile kalamıcakmışım gibi sanıodum sanırım. şimdi böle bişeyde bilem konduramıorıum :26::26:

sağol canımm inşallah.. zaten böyle düşünmesem çok daha fazla zorlanırım inşallah çok daha sağlıklı bi bebek gelir içime yerleşirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…