Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de cıkıyorumm eşim gelir birazdan. batı bugün olanlar inşallah gördüğünüz tek kırmızı gebelik testinin 2. çizgisi olsun yarın güzel haberler verin inşallahhh

Son düzenleme:
aminnn aminn

peki canlarım özür başınızı agrıttım
Hayir basimiz agrimadi yeterki sen üzülme

ben de cıkıyorumm eşim gelir birazdan. batı bugün olanlar inşallah gördüğünüz tek kırmızı gebelik testinin 2. çizgisi olsun yarın güzel haberler verin inşallahhh
iyi aksamlar canim.....insallah dualarimiz öbür kizlarla olsun...

şükür canım sen nasılsın

sükür iyim nasil olayim iste gecen hafta kürtaj oldum, beklicem iki ay boyunca, sonrada tedaviye baslicayiz insallah,….
Allahim ne verirse hayirlisini versin

I bende . Uykularm kacti artk bu bebis olayina kfm cok takilio 3gn once sogan kurune basladm ama ruyalarima hep bi bebek girio uyuyamiorm

evet ben hamile oldugumda bende rüya gördüm, bebisim olmus ve akrep sokmus ve ben cok üzülüyordum….sonra rüyamda bagiriyiordum, iyi birsey degilis rüya tabirine baktitimda cocugunuzu düsük yapacaksiniz falan yaziordu….
Evet düsük yapmak icin ilaclar aldim, cünkü bos gebelik oldugu icin, ama düsük olmadi kürtaj olmak zorunda kaldim…
Hayirlisi olsun canim yaaa….insallah en kisa zamanda hamis oluruz :)

Insallah. Rabbim hepimize o gunleri gosterir insallah inanin artk yolda gderken hamile birini grunce agliorm piskolojm fena bozuldu hersey yapiorm. Bu ay sohan kurunede basladm insallah olir ya

Bende iym saolasn. Sadece braz uzgnum. Cok kafaya takiorm bebek olayini

kafaya hepimiz takıyoruz ama biraz daha kendine güven eşine güven allaha teslim ol allahtan umduunu kesme mutlaka olucak kafaya taktıkca erteleriz bak benim eşim bana çok baskı yapıyor ama ben genede kafama takmıyorum benım sagloıgım herketen önemli inş. bebek olsun da hayırlı zamanında olsun

iyi akşamlar herkese ben bir şey sormak istiyorum gebelik testini adet gecikmesinden kaç gün sonra yapmak lazım?Bide hamile olsak bile adet sancısı gibi sancı ve çok az az gelen pembemsi akıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…