Slm kzlar naslsnz
şekerimmmmmm
slm olsun sanada canım ins gormezsin kirmizilari
şükür canım sen nasılsınslm canim....kv nin yaninda gittim canim
nasislin?
slm iyiz ya sen?
güle güle canım byee
iyilik canım sen nasılsınnnnnnnnnn
Hayir basimiz agrimadi yeterki sen üzülmeaminnn aminn
peki canlarım özür başınızı agrıttım
Evt gelen giden bisi yok daha testte negatif beklemedeyim:))Beni unuttunuzz benimde batim bugün yaa
sende de gelen giden bişi yok galiba? bugün olanların hiçbirisinde şuan için birşey yok testte yapmadık.beklemedeyiz..
Yok bebisim daha gelmedi kırmızıGamzeeeeeeeeeeeee var mı bişi? yok de lütfennn, dualarım seninle inşallah kırmızı yerine bebiş gelir.
yemeğimi yaptım geldimm, bugün kırmızı gören var mı kızlar son durum ne? GAMZE, ESRA VE DENİZ ??:26::26:
Gelmedi ama yakindir gelisi :))
gamseeeemmm
iyi aksamlar canim.....insallah dualarimiz öbür kizlarla olsun...ben de cıkıyorumm eşim gelir birazdan. batı bugün olanlar inşallah gördüğünüz tek kırmızı gebelik testinin 2. çizgisi olsunyarın güzel haberler verin inşallahhh
şükür canım sen nasılsın
I bende . Uykularm kacti artk bu bebis olayina kfm cok takilio 3gn once sogan kurune basladm ama ruyalarima hep bi bebek girio uyuyamiorm
gamseeeemmmçok heyecanlı ins görmezsin kirmizilari
geçmiş olsun basammm :26: canim hiç üzme kendini yine olacak bu kez sağlıklı bi gebelik gecircen
olsun kuzum bir cin atasozu der ki gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez
iyi aksamlar canim.....insallah dualarimiz öbür kizlarla olsun...
sükür iyim nasil olayim iste gecen hafta kürtaj oldum, beklicem iki ay boyunca, sonrada tedaviye baslicayiz insallah, .
Allahim ne verirse hayirlisini versin
evet ben hamile oldugumda bende rüya gördüm, bebisim olmus ve akrep sokmus ve ben cok üzülüyordum .sonra rüyamda bagiriyiordum, iyi birsey degilis rüya tabirine baktitimda cocugunuzu düsük yapacaksiniz falan yaziordu .
Evet düsük yapmak icin ilaclar aldim, cünkü bos gebelik oldugu icin, ama düsük olmadi kürtaj olmak zorunda kaldim
Hayirlisi olsun canim yaaa .insallah en kisa zamanda hamis oluruz :)
Bende iym saolasn. Sadece braz uzgnum. Cok kafaya takiorm bebek olayini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?