Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Orasi ole tbi. Hyal kurarkn ble cok mtlu oluorm . Pskoljde cok onmli ama takmdanda olmio

iyi akşamlar herkese ben bir şey sormak istiyorum gebelik testini adet gecikmesinden kaç gün sonra yapmak lazım?Bide hamile olsak bile adet sancısı gibi sancı ve çok az az gelen pembemsi akıntı olur mu

adetten 1 gün sonra yapsan bile cıkar ama 10 gun sonra yapsan daha saglıklı olur eğer hamileysen o dediklerinin hepsini yaşarsın pembe akıntın olduysa sanırım hamilesin

Orasi ole tbi. Hyal kurarkn ble cok mtlu oluorm . Pskoljde cok onmli ama takmdanda olmio

eğer piskolojın bozulcak gbı olursa gel buraya yaz bana özelden veya arkadslara hepımız konusuruz düzeltiriz senii boş kalırsan cok dusunursun sureklı bır uğraş bul kendıne. Hayal kur allah vermiyce şeyi hayal ettirmez bebeğim

adetten 1 gün sonra yapsan bile cıkar ama 10 gun sonra yapsan daha saglıklı olur eğer hamileysen o dediklerinin hepsini yaşarsın pembe akıntın olduysa sanırım hamilesin

çok teşekkürler bugün adet olcaktım ama olmadım ama az az akıntı geliyo sanki adetin başlangıcı gibi sancıda var bilemedim.Çok düşünüyorum bu ara acaba psikolojik olarak mı etkilendim falan diye düşünmeye başladım

Son düzenleme:

piskolojik olarak etkilenmek adet te geçikme az az gelmesine yol acar cnm ama kanaman adet kanamasına benziyorsa gelcektir ama daha acık renk dha kıvamsız ve benzemiyorsa yerleşme kanaması olabilir ben daha önce anlattıkların gibi birsey yasamadım ama burdan okumayla bıle öğrenıyor ınsan

beklemekten başka çare yk anlaşılan ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah tekrar teşekkürler...

geçmiş olsun basammm :26: canim hiç üzme kendini yine olacak bu kez sağlıklı bi gebelik gecircen

tsk ederim canim, allahim kimsenin basina vermesin..
insallah canim, iki ay sonra asilamaya baslicayiz...

Insallah. Rabbim hepimize o gunleri gosterir insallah inanin artk yolda gderken hamile birini grunce agliorm piskolojm fena bozuldu hersey yapiorm. Bu ay sohan kurunede basladm insallah olir ya

evet bendede ayniydi yaaa canim...Hala bile hamile göremiyorum, kürtajda beni hamilelrin katina yatirdilar, dogum oldu kadinin bagirmalarini falan hep duydum…cok zordu, agladimda, piskolojim benimde bozuldu wallahi, hamile falan göremiyorum, ama düzelecek insallah hersey…

Allah razi olsn cnm . Burdaki herkz icinde niyet ediorm ole okuorm dualrmi EL VARIS okuorum ara ara 707 kere isteyen herkeze nasip etsn rabbim dye. Aslnda haklsn oyalaninca insan birazda olsa unutuo artk vakit buldkca hep griorm buraya

iyiyizzzzzzz sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkkkkkkkkkkk

çok şükür iyi gidiyor şimdilik doktorumu aradım lekenlenme kanaman olmaz tetsi tekrarlamana gerek yok dedi bayramdan sonrada gel keseye bakalım dedi..az önce damla şeklinde kahve rengi lekenlemem geldi..korkmadım değil :44: psiko minkbebişim sizdede oldumu lekenleme

Allah razi olsn cnm . Burdaki herkz icinde niyet ediorm ole okuorm dualrmi EL VARIS okuorum ara ara 707 kere isteyen herkeze nasip etsn rabbim dye. Aslnda haklsn oyalaninca insan birazda olsa unutuo artk vakit buldkca hep griorm buraya

aminnnnnnnnnnn canım allah sesini duyar inşallahhhh hep gir canım inşallah aklından bian olsun çıkartırsın ve o an hamile kalırsın inşallah

RABBİMMMM duy sesimi kurban olayım duyy bende bebiş istiyommmm

Komşum benim üzülme seni çok ii anlıyorum sitres yapma lütfen bak dua edecem sana Allah'ım kabul ederse üzülme lütfen benim 4 kaybım oldu ama isyan etmedim allahım ne yaptıysa ii eyler dedim şuan hamileyim pıhtılaşma iğnesine başladım bakalım bu bebişim sımsıkı sarılacak mı bana eşim namazlarında çocuk istemiyor senden gelene razıyız diye dua ediyor hayırlısını nasip et hakkımızda diye bak sen elinden geleni yap tevekkül et ben öyle yapıyorum şuan canım çalışmalarını gün aşırı yap yumurtlama tarihini bilmiyorsan yeterki canını sıkma çok öpüyorum seni

korkma korkma kalbini ferah tut canımmmmmmm pozitif düşün ve bebğine sonsuz teşekürlerini söyle sizi seçip geldiği içinnn

arkadaşım kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal kırmızıya dönmezse korkma..

aminnnnnnnnnnn canım allah sesini duyar inşallahhhh hep gir canım inşallah aklından bian olsun çıkartırsın ve o an hamile kalırsın inşallah

Insallah amin cnm saol. Simdi kocisim gelioms bn ymk hazorliym snra grerm yine hepnz allaha emanet olun.

o bebiş senın o gobişinee girdi inşallahhh hamilesindirrrrrrrrrrr
İnşallahhh canım.... olacak dedim oldu derim bende

ESRARENGIZIM ben sizden daha heycanliyim insallah hamilesinizdir...
basammmmm inşallah yaa... inşallahh senin heycanınıda yaşıcaz tez vakitte..
bukez sağlıklı sıhhatli.. annişini üzmeden gelecek bebişin

slm olsun sanada canım ins gormezsin kirmizilari

inşallah cnm.. ay az ewel hapşırdım :2: bi korktım sankim hapşırınca bilem kırmızıları görecem

inşallah hayırlı zamandadır ve olur canım verende allah alanda ondan umut kesilmez yarında gelmezse test yap barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…