kafaya hepimiz takıyoruz ama biraz daha kendine güven eşine güven allaha teslim ol allahtan umduunu kesme mutlaka olucak kafaya taktıkca erteleriz bak benim eşim bana çok baskı yapıyor ama ben genede kafama takmıyorum benım sagloıgım herketen önemli inş. bebek olsun da hayırlı zamanında olsun
canım geç döllenme değilse genelde bat gunu testte cikiyo ve adet sancisi gibi sancı olmasida normal..ama lekelenme hakkında vyorum yapamicam :26:
iyi akşamlar herkese ben bir şey sormak istiyorum gebelik testini adet gecikmesinden kaç gün sonra yapmak lazım?Bide hamile olsak bile adet sancısı gibi sancı ve çok az az gelen pembemsi akıntı olur mu
Orasi ole tbi. Hyal kurarkn ble cok mtlu oluorm . Pskoljde cok onmli ama takmdanda olmio
adetten 1 gün sonra yapsan bile cıkar ama 10 gun sonra yapsan daha saglıklı olur eğer hamileysen o dediklerinin hepsini yaşarsın pembe akıntın olduysa sanırım hamilesin
çok teşekkürler bugün adet olcaktım ama olmadım ama az az akıntı geliyo sanki adetin başlangıcı gibi sancıda var bilemedim.Çok düşünüyorum bu ara acaba psikolojik olarak mı etkilendim falan diye düşünmeye başladım
piskolojik olarak etkilenmek adet te geçikme az az gelmesine yol acar cnm ama kanaman adet kanamasına benziyorsa gelcektir ama daha acık renk dha kıvamsız ve benzemiyorsa yerleşme kanaması olabilir ben daha önce anlattıkların gibi birsey yasamadım ama burdan okumayla bıle öğrenıyor ınsan
geçmiş olsun basammm :26: canim hiç üzme kendini yine olacak bu kez sağlıklı bi gebelik gecircen
Insallah. Rabbim hepimize o gunleri gosterir insallah inanin artk yolda gderken hamile birini grunce agliorm piskolojm fena bozuldu hersey yapiorm. Bu ay sohan kurunede basladm insallah olir ya
eğer piskolojın bozulcak gbı olursa gel buraya yaz bana özelden veya arkadslara hepımız konusuruz düzeltiriz senii boş kalırsan cok dusunursun sureklı bır uğraş bul kendıne. Hayal kur allah vermiyce şeyi hayal ettirmez bebeğim
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr nasılsınızzz
iyiyizzzzzzz sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkkkkkkkkkkk
Allah razi olsn cnm . Burdaki herkz icinde niyet ediorm ole okuorm dualrmi EL VARIS okuorum ara ara 707 kere isteyen herkeze nasip etsn rabbim dye. Aslnda haklsn oyalaninca insan birazda olsa unutuo artk vakit buldkca hep griorm buraya
RABBİMMMM duy sesimi kurban olayım duyy bende bebiş istiyommmm
çok şükür iyi gidiyor şimdilik doktorumu aradım lekenlenme kanaman olmaz tetsi tekrarlamana gerek yok dedi bayramdan sonrada gel keseye bakalım dedi..az önce damla şeklinde kahve rengi lekenlemem geldi..korkmadım değil :44: psiko minkbebişim sizdede oldumu lekenleme
çok şükür iyi gidiyor şimdilik doktorumu aradım lekenlenme kanaman olmaz tetsi tekrarlamana gerek yok dedi bayramdan sonrada gel keseye bakalım dedi..az önce damla şeklinde kahve rengi lekenlemem geldi..korkmadım değil :44: psiko minkbebişim sizdede oldumu lekenleme
aminnnnnnnnnnn canım allah sesini duyar inşallahhhhhep gir canım inşallah aklından bian olsun çıkartırsın ve o an hamile kalırsın inşallah
İnşallahhh canım.... olacak dedim oldu derim bendeo bebiş senın o gobişinee girdi inşallahhh hamilesindirrrrrrrrrrr
basammmmmESRARENGIZIM ben sizden daha heycanliyim insallah hamilesinizdir...
slm olsun sanada canım ins gormezsin kirmizilari
İnşallahhh canım.... olacak dedim oldu derim bende
basammmmminşallah yaa... inşallahh senin heycanınıda yaşıcaz tez vakitte..
bukez sağlıklı sıhhatli.. annişini üzmeden gelecek bebişin
inşallah cnm.. ay az ewel hapşırdım :2: bi korktım sankim hapşırınca bilem kırmızıları görecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?