Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kızlar pazar-pztesi baya yorulucam, sürekli ayakta olucam. Mağazaya çıkıcam ya yardıma.. Eğer hamile isem sizce bebişe bişi olurmu :26:

kızlar dun ovu testı yaptıgımda tamamıyle sılık cıkmıstı e bugun 16.cı gun acaba pık yapmıs halı bumu? ne dersınız buaksam calısma aksamımı?

Nerdesin bebişim gel gel gel

Gözlüyoruz yolunuuuu

özlüyoruz kokunuuuuuuu

tatlım sendemı ankaradasın
Nerdesin bebişim gel gel gel

Gözlüyoruz yolunuuuu

özlüyoruz kokunuuuuuuu

ayyyyyy ne gzel olmus

kızlar bısey sorcam sımdı mesela bugun benım ovu testım pık yaptı bu aksam ıkı tur yapsak ıyı olurmu yoksa olmazmı? belkı1 cıde tutmaz ıkıncıde tutar dıye dıyorum yoksa yanılıyormuyum?

Sen simdi bunlari dusunme
Yarin guzel haberler ver bize

kızlar bn ckyorum bebek gormeye gtcez esımn yengesı dogum yaptıda okadar gzel bı takım aldım kı dlerm allhmdan bzmde bebişimze gydrcemz zmnlar bı once gelır kayınvalıdemde kalırız byuk ıhtmal yarın aksam gorusuruz canlarım dostlarımmmmmm

Canlarım ben çıkıyorum kendinize çok cici bakınnn ..
Benim ve bugün kırmızıları görmeyen diğer arkadaşlarımız için dualarınızı esirgemeyin.. Sizleri çoookkk seviyorum

Bu kız kaçarrr

şişt şişt sakin ol
sinirlerine hakim ol

diosunnnnnnn

Ama ne mümkünnnnn :18::18:

bebegm stres yapma inş adet olmassn uffffffffff heycan yaptım bgun kayınvalıdedeym bebek gormeye gtcez yarın eve gelırım anca. sana gamseme dılketınme bol bol dua etcem bebegı severken haaa bde kndmehscakalınnnnnnn

kızlar bısey sorcam sımdı mesela bugun benım ovu testım pık yaptı bu aksam ıkı tur yapsak ıyı olurmu yoksa olmazmı? belkı1 cıde tutmaz ıkıncıde tutar dıye dıyorum yoksa yanılıyormuyum?

tabiki de yaniliyrsun cnm. cok iliski degil uygun zamanlardaki iliski onemli. gebelik icin spermin dinlenmesi lazim. bu da en az 36 saat demek. yani bu sabah olduysa yarin aksam olacak. yada gun asiri olacak.

Bebeciğim derler ki spermin kalitesi önemli ve bu kalite gün aşırı olduğunda oluyormuş yani 2 tur sanki çok fark yapmaz gibi ama istersen dene doktor bile gün aşırı demişti bize

kızlaarr nasılsınız ? bizim çalışmalar gün aşırı devam ediyor cuma günü yumurta akı gibi akıntım oldu ağrılarım oldu sonra bugün de akıntım devam ediyor afedersiniz daha sulu çözemedim ben bu işi bu kadar uzun yumurtlama akıntısı sürer mi.

Canım yok lekelenme olmadı bende iki gün sonra adet tarihim benim 11 yani.. Yumurtlama gününe göre hesaplarsam bugün yine idrar testi yaptım çok koyu çıktı demekki kuzum büyüyor teyzeleri Deli gibi hep konuşuyorum onunla...

çok tenhalamış topik yaaa soruma cevap bile alamıyom artık daha önceleri cıvıl cıvıldıben de çıkayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…