:18::18::18::18::18::18:
ama stres yapma strestende geç gelır belkı sakın ol rahat ol
Ya kızlar pazar-pztesi baya yorulucam, sürekli ayakta olucam. Mağazaya çıkıcam ya yardıma.. Eğer hamile isem sizce bebişe bişi olurmu :26:
sen simdi bunlari dusunme
yarin guzel haberler ver bize
kızlar dun ovu testı yaptıgımda tamamıyle sılık cıkmıstı e bugun 16.cı gun acaba pık yapmıs halı bumu? Ne dersınız buaksam calısma aksamımı?Eki Görüntüle 826339
tatlım sendemı ankaradasınKomşum benim üzülme seni çok ii anlıyorum sitres yapma lütfen bak dua edecem sana Allah'ım kabul ederse üzülme lütfen benim 4 kaybım oldu ama isyan etmedim allahım ne yaptıysa ii eyler dedim şuan hamileyim pıhtılaşma iğnesine başladım bakalım bu bebişim sımsıkı sarılacak mı bana eşim namazlarında çocuk istemiyor senden gelene razıyız diye dua ediyor hayırlısını nasip et hakkımızda diye bak sen elinden geleni yap tevekkül et ben öyle yapıyorum şuan canım çalışmalarını gün aşırı yap yumurtlama tarihini bilmiyorsan yeterki canını sıkma çok öpüyorum seni
Nerdesin bebişim gel gel gel
Gözlüyoruz yolunuuuu
özlüyoruz kokunuuuuuuu
ewet canım değerlendirrrrr
Boş geçme sakın..
Bol çalışmalar sanaaa
Sen simdi bunlari dusunme
Yarin guzel haberler ver bize
şişt şişt sakin ol
sinirlerine hakim ol
diosunnnnnnn
Ama ne mümkünnnnn :18::18:
kızlar bısey sorcam sımdı mesela bugun benım ovu testım pık yaptı bu aksam ıkı tur yapsak ıyı olurmu yoksa olmazmı? belkı1 cıde tutmaz ıkıncıde tutar dıye dıyorum yoksa yanılıyormuyum?
kızlar bısey sorcam sımdı mesela bugun benım ovu testım pık yaptı bu aksam ıkı tur yapsak ıyı olurmu yoksa olmazmı? belkı1 cıde tutmaz ıkıncıde tutar dıye dıyorum yoksa yanılıyormuyum?
çok şükür iyi gidiyor şimdilik doktorumu aradım lekenlenme kanaman olmaz tetsi tekrarlamana gerek yok dedi bayramdan sonrada gel keseye bakalım dedi..az önce damla şeklinde kahve rengi lekenlemem geldi..korkmadım değil :44: psiko minkbebişim sizdede oldumu lekenleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?