Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm panikleme, kanama olmadığı sürece hafif lekelenmeler falan normalmiş. deli gibi hamilelikle ilgili bütün siteleri okuyorum 1 haftadır.

iyidir cnm senden nbr? cnm akıntının süresi uzamış olabilir, merak edilecek bişi değildir...

Bende bulantıdan duramıyorum ( bugun başladı arkadaşlar ıkı gun once test yaptım 35lere yukseldı sukur ılkkı 8.48 dı

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz napiyosunuz adet hala yok gelmedi bakalim ya tedaviye gene baslicaktik bu ay adet olmami bekliyoduk ama olmadim uff yarin test yapmayi planliyorum hayirlisi ya

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz napiyosunuz adet hala yok gelmedi bakalim ya tedaviye gene baslicaktik bu ay adet olmami bekliyoduk ama olmadim uff yarin test yapmayi planliyorum hayirlisi ya

hadi hayirlisi canim benimde gelmedi belim kopuyor ama kirmizilar yok :)

hadi hayirlisi canim benimde gelmedi belim kopuyor ama kirmizilar yok :)

Bel agrim falanda yok canim ama akintim war hsg cekildim gecen ay temiz cikti iltihap kaptim heralde dedim ama adet gunum gecikiyo bu ay olmaz diye stres yapmadim hic adet olunca tedaviye dewam ederiz dedi doktorum diye ummadigim zamanda mi annesi gelcek acaba melegim diye dusunmeye basladim heycan basti 2gundur

kızlar selam nasılsınız ben yine telaşlıyım bu cuma hsg çekineceğim bu gün doktorla konuştum:84::84: çok tırsıyoruuuuuum

bende de akinti mevcut bende bu ay hic beklemiyorum aslinda. cunku gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve moralim cok bozuktu. bir gecelik iliski oldu. bu yuzden beklemiyorum. ama gelirse de bebis hayir demem hakkimizda hayirlisi...

hadi hayırlısı cnm...9 ay kadar da gecikseee :)

Bende bulantıdan duramıyorum ( bugun başladı arkadaşlar ıkı gun once test yaptım 35lere yukseldı sukur ılkkı 8.48 dı

hadi gözün aydın cnm...daha da yükselecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…