- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
çok şükür iyi gidiyor şimdilik doktorumu aradım lekenlenme kanaman olmaz tetsi tekrarlamana gerek yok dedi bayramdan sonrada gel keseye bakalım dedi..az önce damla şeklinde kahve rengi lekenlemem geldi..korkmadım değil :44: psiko minkbebişim sizdede oldumu lekenleme
kızlaarr nasılsınız ? bizim çalışmalar gün aşırı devam ediyor cuma günü yumurta akı gibi akıntım oldu ağrılarım oldu sonra bugün de akıntım devam ediyor afedersiniz daha sulu çözemedim ben bu işi bu kadar uzun yumurtlama akıntısı sürer mi.
çalışıyorum kuşum ben işler yoğun biraz ama sürekli takipteyım herkesın yazısını okuyorummmallah hepimizden razı olsun
sağol canımm inşallah.. zaten böyle düşünmesem çok daha fazla zorlanırım inşallah çok daha sağlıklı bi bebek gelir içime yerleşirr
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz napiyosunuzadet hala yok gelmedi bakalim ya tedaviye gene baslicaktik bu ay adet olmami bekliyoduk ama olmadim uff yarin test yapmayi planliyorum hayirlisi ya
iyiyiz nolsun takılıyoz öylesen nasılsın
hadi hayirlisi canim benimde gelmedi belim kopuyor ama kirmizilar yok :)
kızlar selam nasılsınız ben yine telaşlıyım bu cuma hsg çekineceğim bu gün doktorla konuştum:84::84: çok tırsıyoruuuuuum
Bel agrim falanda yok canim ama akintim war hsg cekildim gecen ay temiz cikti iltihap kaptim heralde dedim ama adet gunum gecikiyo bu ay olmaz diye stres yapmadim hic adet olunca tedaviye dewam ederiz dedi doktorum diye ummadigim zamanda mi annesi gelcek acaba melegim diye dusunmeye basladim heycan basti 2gundur
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz napiyosunuzadet hala yok gelmedi bakalim ya tedaviye gene baslicaktik bu ay adet olmami bekliyoduk ama olmadim uff yarin test yapmayi planliyorum hayirlisi ya
Bende bulantıdan duramıyorum( bugun başladı arkadaşlar ıkı gun once test yaptım 35lere yukseldı sukur ılkkı 8.48 dı
Iyim bende . Yine bebs gldi aklma ddm bi bakim kzlar napio burda moralm dzelio az da olsa
hadi hayırlısı cnm...9 ay kadar da gecikseee :)
hadi gözün aydın cnm...daha da yükselecek :)
takmaaaaa takmayınca olur işlerne kadarlık evlisin ve ilk bebeğinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?