Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

1sne 10aylik evliyim. Ewt ilk bebegm

eşininde seninde tüm muyeneler tahliller yapıldıysa eğer gerisi beklemeye kalıyor muhakkak önemli yoksa boşa kürek çekmiş oluyor insan baksana ben bile nasılsa bişe çıkmaz dedim tahlil verdim meğerse TSH hormonu yüksekmiş 7 aydır boşa bekkliyoz bizde

Hmm anldm. Bz doktra gttk bi sorun yoktu sadece bnm idrar yollrmda intihaplanma vardi onuda sogan kuru uygularsanda olr dmsti doktor . Iygulayamiodum . Kismet olmamisti bi turlu. Ama 3gundur sbah aksam ymklerdn on dakka once iciorm bkalm ne olcak

Hmm anldm. Bz doktra gttk bi sorun yoktu sadece bnm idrar yollrmda intihaplanma vardi onuda sogan kuru uygularsanda olr dmsti doktor . Iygulayamiodum . Kismet olmamisti bi turlu. Ama 3gundur sbah aksam ymklerdn on dakka once iciorm bkalm ne olcak

idrar yolu iltihabı malesef geciktirebiliyor çünkü bendede vardı ahhhhh ne çektirdi bana hatta daha önce buradamıydı bilmem arkadşlarada tavsiye etmiştim at kuyruğu otlu bitki karışımı çay içtim 1 ay düzenli olarak vee iyileştim sonraki ay hamile kalmıştım geçen ay yine hafif başladı yok ya ne hafiifi kanlı idrar vardı resmen afedersin yine içtim 2-3 gün anında kesildi yanmalar falan tavsiye ederim yani ermiş aktar diye bi yer nette var ordan almıştım

Iyiyz cnm sni sormali birbrmze moral vermeye calisiprz az cok

oh ohh neguzell moraller yuksek bebişlerr güzel olsuunnn... :112::112::112::112: bende ıyı olmaya calısıyorummm bugun cook halsızıımmm bı acayıpımmm...:85::85::85::85::111::111::111:

Allah allah ilk defa duydum. Bakalm bu ay sogan kuru deniorm eger olmazsa dedgni uygulucm cnm. Senin bebegn varmi. Yani hamile kaldm demissnde

Bebeklerimmm
Bnm iki gun once yumurta aki kivaminda akintim geldi.akinti gelincemi yumurtlamis oluyorum?yoksa bgn kasiklarim hafif agridi bgnmu yumurtladim? Eger bgn yumurtladiysam yandim cunku kaynanamda kalioruz.mik mik imkansiz.bu arada reglinin 17 .gunundeyim nolur bisi diyin bna

aslında akıntı gelince oluyor galiba ama sen akıntıyı gömeden önce ve gördüğün gün gün aşırı ilişki öneriyorlar yani bi gün boş bi gün dolu mesela dün olduysa bugün boş geçebilir ateş yöntemi deniyormusun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…