iyi akşamlar kızlar napıyosunuzz...
1sne 10aylik evliyim. Ewt ilk bebegm
eşininde seninde tüm muyeneler tahliller yapıldıysa eğer gerisi beklemeye kalıyor muhakkak önemli yoksa boşa kürek çekmiş oluyor insan baksana ben bile nasılsa bişe çıkmaz dedim tahlil verdim meğerse TSH hormonu yüksekmiş 7 aydır boşa bekkliyoz bizde
iyiyizz sen nasılsınnn
Hmm anldm. Bz doktra gttk bi sorun yoktu sadece bnm idrar yollrmda intihaplanma vardi onuda sogan kuru uygularsanda olr dmsti doktor . Iygulayamiodum . Kismet olmamisti bi turlu. Ama 3gundur sbah aksam ymklerdn on dakka once iciorm bkalm ne olcak
Iyiyz cnm sni sormali birbrmze moral vermeye calisiprz az cok
idrar yolu iltihabı malesef geciktirebiliyor çünkü bendede vardı ahhhhh ne çektirdi bana hatta daha önce buradamıydı bilmem arkadşlarada tavsiye etmiştim at kuyruğu otlu bitki karışımı çay içtim 1 ay düzenli olarak vee iyileştim sonraki ay hamile kalmıştımgeçen ay yine hafif başladı yok ya ne hafiifi kanlı idrar vardı resmen afedersin yine içtim 2-3 gün anında kesildi yanmalar falan tavsiye ederim yani ermiş aktar diye bi yer nette var ordan almıştım
bende ıyıyım canım uzandıgım yerden netteyım ısteee... bugun bıraz bı hosum :111::111::111::111:hiç halım yookkk....
Allah allah ilk defa duydum. Bakalm bu ay sogan kuru deniorm eger olmazsa dedgni uygulucm cnm. Senin bebegn varmi. Yani hamile kaldm demissnde
oh ohh neguzell moraller yuksek bebişlerr güzel olsuunnn...:112::112::112::112: bende ıyı olmaya calısıyorummm bugun cook halsızıımmm bı acayıpımmm...:85::85::85::85::111::111::111:
Aynen cnm. ....bat gunun ne zmn cnm geciktmi.
var cnm 3.5 yalında bi oğlum var ben 2. için buralardayım
Bebeklerimmm
Bnm iki gun once yumurta aki kivaminda akintim geldi.akinti gelincemi yumurtlamis oluyorum?yoksa bgn kasiklarim hafif agridi bgnmu yumurtladim? Eger bgn yumurtladiysam yandim cunku kaynanamda kalioruz.mik mik imkansiz.bu arada reglinin 17 .gunundeyim nolur bisi diyin bna
lorenaa hamile diye biliyorum benpotmu kırdım yoksaa :18::18:
Aynen cnm. ....bat gunun ne zmn cnm geciktmi.
lorenaa hamile diye biliyorum benpotmu kırdım yoksaa :18::18:
İyi aksamlar izhar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?